reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

hej hej
aniawiesz co kochana z tych zdjec co wrzucilas podobasz mi sie jak masz troche cialka 49 kg to faktycznie za malo ja tez strasznie wygladalam przy 49 dobrze sie czulam przy 54kg chcialabym wrocic do 55:tak:a co do tej dietetyczki to jakas widac naciagaczka!!!a to wloszka byla??ja lubie czytac i fajnie piszesz a wiec mozesz pisac i pisac bo milo mi sie to czyta!!!!
agatkaa no wlasnie tylko we trzy piszemy przywolaj do porzadku reszte:tak:a co do tego linka to cos mi nie otwiera:confused:

Slyszalyscie o tym samolocie z Missoni na pokladzie co zaginal??
Venezuela/ Missoni, possibili ricerche congiunte con caso 2008 - FIRST online - Libero 24x7
co o tym myslicie??w/g mnie na organy ich wzieli:confused:

reklama
BUONA EPIFANIA A TUTTE:-):-):-):-)

ojej 49 kilo Aniu to malo.ale musze ci powiedziec ze mialam okres gdzie warzylam 45kilo,bylam chuda jak patyk i strasznie zle sie czulam z taka waga.
musze was porzegnac bo zwalila sie rodzinka.pozniej sie odezwe
:happy::happy::happy:

witam!!!
diety,diety,oj dziewczyny macie racje za szczuplym tez niedobrze,ja tez swego czasu dlugo wazylam 48kg:-pmasakra,spodnie najmniejszy rozmiar byl za dozy:szok:
ania20061 ja tez jak spojrzalam na twoje zdjecie od razu pomyslalam,ze jak masz wiecej kg.ladniej wygladasz,chociaz tak czy siak to i tak ladna dziewczyna jestes,ale to juz pisalam oj powtarzam sie:-Dno ale zaniki pamieci teraz mam,ze hejjjjj:szok:wiec wybaczcie:zawstydzona/y:;-)no ale co do diet to zeczywiscie obcykana jestes...
agatka13 to masz wzrostu tyle co ja,wiec 55kg.jest ok.ale ja po pierwszej ciazy mialam juz 60i wiecej,tez bylo mi dobrze,tylko brzuch troche za dozy,a tak ok.,a teraz na poczatku ciazy schudlam i teraz niewiele przybralam,ostatnio na wizycie bylo chyba 5,5kg na plus:-pale i apetyt mam nijaki:-(
cucciola79 to moze i my zaczniemy jakas diete?oczywiscie jak ja juz bede mogla?moze do wiosny sie zmobilizujemy:-D

Ja zaczne chyba torbe szykowac do szpitala,bo jakos tak po praniu mi przeszlo,a teraz znow swiatelko sie zaswiecilo,ze moze by tak cos juz pakowac zaczac;-)ale mi sie niechce...

Witam w szystkich w nowym roku , wszystkiego najlepszego dla wszystkich ,my dzis worocilysmy wiec teraz chcialam cos skrobnac i poczytac co sie dziala bo w Polsce niestety nie bylo na to czasu , Olcia po podrozy okazala sie ze pecherz przeziebila wiec bylismy w szpitalu dostala kupe lekow i cale swieta i reszte czasu siedzialysmy w domu a zeby bylo milo u mnie wszyscy mieli oskrzela , goraczke takze wyjazd zbytnio sie nie udal ale najwazniejsze zeOla juz zdrowa choc w drodze tez miala troche poroblemow ale teraz dobrze sie czuje pozdrawiam wszystkich ide troche dom ogarnac ...

hej hej kobitki
oo watek sie troszke rozruszal feste finite;-)
zytunia a no kochana u Ciebie to juz coraz blizej:tak:ja bym juz zaczela walizke powoli pakowac;-)jak tam samopoczucie??myslisz juz o porodzie??
kermitkofajnie ,ze juz do nas wrocilyscie!!!ojej biedna Ola dobrze ,ze juz ma sie lepiej!!a jak tam Swieta w kregu rodzinnym??pewnie objedliscie sie tam smakolykami!!
ania Ty gdzie sie dzisiaj podziewasz??!!no i reszta

jestem i ja.rodzinka juz dawno poszla a my pojechalismy na dzialke i teraz kosci grzejemy przy piecu bo zimno na dworze i do tego taka mgla ze swiata nie widac.
witaj z powrotem kermitko:-D i wesolego po swietach dla Ciebie.dobrze ze z Olcia juz lepiej bo zapalenie pecherza to nic fajnego jak boli piecze i siusiac nie mozna.sama przechodzilam jakis czas temu.
zyta tys jeszcze nie spakowana?bedziemy tyleczek tluc bo to juz tuz tuz,juz duze ci nie brakuje.na kiedy masz termin?

Cucciola zebys wiedziala najpierw niezbyt jadlam bo sie Olcia martwilam ale za to pozniej niestety za bardzo nadrobilam teraz pozostaje tylko dieta ,
agatka Olcia strasznie sie nameczyla pozniej to nawet do ubikacji bala sie chodzic ale na szczescie jakos wszystko minelo, a jesli chodzi o mgle my na drodze spotkalismy tak gesta ze maz nie wiedzial co robic bo przod samochodu tylko bylo widac nic wiecej a teraz wlasnie do ferrary przyszla jak wyszlam na balkon to nie widac co jest na dole najgorzej ze zawsze jak tak mglisto to strasznnie kosci bola i kregoslup :no:

reklama
tak mam piecyk na drzewo na ktorym moge gotowac i ma piekarnik,takze jak jest zimno to idziemy do garazu i pale w piecu zeby sie ogrzac a na zewnatrz mam grilla murowanego co sami z moim F.stawialismy,taka prowizorka a dziala swietnie.mamy tez dozego normalnego grilla ale z jego postawieniem sie wstrzymujemy jeszcze bo nie wiemy grdzie go postawic.poczekamy do wiosny az rusza roboty wtedy sie zdecyduje gdzie go umiejscowic bo raz postawiony to nie bedzie mozliwosci przestawiania bo cementowy grill troche warzy jakby nie patezec a nasz ma dodatkowo taki ala stolik obok co mozna postawic talez i pod spodem wlozyc drewno na zapas.
th
ja mam cos podobnego wiec strasznie ciezkie do przemieszczenia.na razie jest zolony i nstoi w kaciku i czeka na montarz:-D.

Do góry