reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

tak mam piecyk na drzewo na ktorym moge gotowac i ma piekarnik,takze jak jest zimno to idziemy do garazu i pale w piecu zeby sie ogrzac a na zewnatrz mam grilla murowanego co sami z moim F.stawialismy,taka prowizorka a dziala swietnie.mamy tez dozego normalnego grilla ale z jego postawieniem sie wstrzymujemy jeszcze bo nie wiemy grdzie go postawic.poczekamy do wiosny az rusza roboty wtedy sie zdecyduje gdzie go umiejscowic bo raz postawiony to nie bedzie mozliwosci przestawiania bo cementowy grill troche warzy jakby nie patezec a nasz ma dodatkowo taki ala stolik obok co mozna postawic talez i pod spodem wlozyc drewno na zapas.
th
ja mam cos podobnego wiec strasznie ciezkie do przemieszczenia.na razie jest zolony i nstoi w kaciku i czeka na montarz:-D.

super wlasnie taki musze sobie kupic zeby latem grillowac bo nie mamy ostatnio w ofercie w Pamie byl za ok 99 euro

Dziewczynki co tam porabiacie ciekawego??u mnie wiosna 17 stopni

Ostatnia edycja:
reklama
cucciola79 pisze:
Dziewczynki co tam porabiacie ciekawego??u mnie wiosna 17 stopni
:-D:-D:-D:-D
nudy u nas,ale wiosna tez i do nas doszla,dzisiaj super pogoda tylko szkoda,ze nie moge chodzic:-(co najwyzej na balkon:-p
Kermitko to wsulczuje choroby,ale tak to juz jest z dziecmi i w podrozach,nastawic trzeba sie na wszystko...niemila sprawa...:no:swoja droga to ciezko z tym ubiorem w droge,nie wiadomo czy za zimno czy za goraco...a jak w ogole w samochodzie Ola wytrzymala tyle godzin jazdy?w foteliku byla caly czas?przerwy co ile zescie robili?

:-D:-D:-D:-D
nudy u nas,ale wiosna tez i do nas doszla,dzisiaj super pogoda tylko szkoda,ze nie moge chodzic:-(co najwyzej na balkon:-p
Kermitko to wsulczuje choroby,ale tak to juz jest z dziecmi i w podrozach,nastawic trzeba sie na wszystko...niemila sprawa...:no:swoja droga to ciezko z tym ubiorem w droge,nie wiadomo czy za zimno czy za goraco...a jak w ogole w samochodzie Ola wytrzymala tyle godzin jazdy?w foteliku byla caly czas?przerwy co ile zescie robili?

Zyta ogolnie to Olcia jest spokojna my robimy przerwy dosc czeste bo Olcia chodzi czesto do ubikacji a pozatym zawsze troche pobiega a ona lubi nowe mejsca zawsze sie o wszystkoo wypytuje co i dlaczego , a tak to oglada filmy ,czyta ksiazeczki tylko pod koniec zazwyczaj jest zmeczona i nie chce siedziec w foteliku ale zawsze staram sie ja jakos zabawic a ze jest dosc zywym dzieckiem to na tak dlugo podroz to i tak byla spokojna bo myslalam ze bedzie plakac i uciekac z siedzonka a tak bylo ok ...
cucciola ja te diete to chyba juz zaczne bo spodnie sie nie dopinaja az strach mnie bierze trzeba sie wziac za siebie ale ja cos silnej woli nie mam ale musze sie zmusic ,,,,
zazdroszcze pogody u nas ponuro ,chlodno i gesta mgla ze swiata nie widac ...

u mnie tez mgliscie.slonka wcale nie widac a stopni to tylko 6° na termometrze jest wiec o wiosnie moge tylko pomazyc:confused:.
wlasnie zamowilam dla mojego tescia probki pieluch na nietrzymanie moczu.zobacze co przysla bo jakos nie moge mu nic dopasowac bo maly i chudy ijak patyk.a to co mu kupilam nie odpowiada,moze tym razem mu cos dopasuje bo szlak mnie trafia na te siuski:angry:.ale no coz,takie sa uroki zycia ze starsza osoba pod jednym dachem.jedno dobre ze nie jest upierdliwy.rano u dentysty to nawet okiem nie mrugnal jak mu zeba wyrywal.musimy mu proteze zrobic bo nic nie moze jesc,tylko same papki, jak niemowlak.
zyta wrzuc fotke twojego brzusia,jestesmy ciekawe jaki duzy.no i najwarzniejsze dopisz brakujace rzeczy na linku dotyczacym ciazy i badan i calej reszty bo ja niestety nie dopisze nic wiecej,to Twoje teraz zadanie.uzupelnij tutaj braki:https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...a-wizyty-u-lekarzy-badania-we-wloszech-58556/

Ostatnia edycja:
zytanie mozesz chodzic bo lakarz Ci zabronil??czy juz taki brzunio jest duzy??kochana juz nie moge sie doczekac Twojego malenstwa;-)
kermitka a ile Ty masz wzrostu i ile wazysz??no ja mam to samo nie moge sie jakos na te odchudzanie cos zdecydowac:szok:co roz podjadam ipodjadam a kg przybywa:baffled:

a gdzie to nasza ptynia ​sie podziewa??

Ostatnia edycja:
cucciola79 brzuch moze nie jest az taki dozy,ale wlasnie mam sie oszczedzac...nic nie robic itp.nawet jak chwile pochodze to zaraz mnie boli brzuch ciagnie do dolu,mam nawet lekarstwa brac do kaca 37tyg.,a dzisiaj bylam u lekarza znow bo cos swedzenie mnie wzielo skory,obawiam sie,martwie itd.na krew mam w czwartek i mysle,ze szybko zrobia te analizy,zebym wiedziala czy cos jest nie tak,doktor zrobila usg,z dzidzia narazie ok.potwierdzila plec wiec chwilowo jestem spokojna...
a zdjecie,hm wlasnie musze zrobic i wkleje oczywiscie;-)

Ptynia wywolana do tablicy...:tak:

witam poobiednio.
ktora chce jajek bo moje wariatki niosa sie jak szalone.:-Djuz nie wiem co z nimi robic,ponad mendel lezy w lodowce a dzisiaj przynioslam kolejne 8 sztuk.
no wlasnie,gdzie ptynia? pewnie sie wziela ostro za nauke do prawka i nie ma czasu dla nas.ja po poludniu ide do fryzjera sie zapisac.musze obciac wlosy bo juz takie nijakie sa.nie bede klasc koloru bo pozniej trzeba chodzic farbowac odrosty a marzy mi sie balejaz ale u mnie to drogo,wiec poczekam az pojade do domciu to zrobie i zaplace jedna czwarta ceny.

reklama
Do góry