anna20061
Fanka BB :)
A jesli chodzi o gotowanie to hm niebede komentowac. haha.. ja mam dzisiaj dobry dzien kuchenny bo nawet ciasto czekoladowo orzechowe wlasnego pomyslu upieklam...i nawet uroslo czekam az przestygnie co by sprubowac...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spruboj moze dac jej cocacole wygazowana,moze marchewke ugotowana zrob z niej pure hm wiesz ja mam dobry srodek na biegunke gelEnterum jak maly byl chory lekarka nam go dala 4 dawki i koniec biegunki,pomyslalam tez o peridonie ale on na wymioty zapomnialam sie ...Dalam malemu do ssania benactiv ale to raczej dla doroslych i niewiem czy krzywdy mu tym niezrobie...Ech cholera,a dopiero co sie pochwalilam mamie ze juz dawno niechorowal mocno :/
CUCCIOA ola jako tako ale dzis marudna boje sie czy aby to choroba nie idzie a my biegunke zawsze po lekach mielismy olcia jal byla mniejsza zawsze tak po chorobie bylo nam doktor kazal dawac gotowana marchewke ryz banany tylko zawsze po chorobie on tydzien czasu nie miala apetytu a ico jeszcze olcia lubi makaron z olejem a lekarz nie pozwolil bo powiedzial ze olej wzmaga biegunke ...no to Ty ciotka niezla kucharka jetses!!!kurcze bede musiala wyprobowac!!!
Biedny Maxiu a moze jakies tabletki do ssania??
sezon sie zaczal chorobowy i u nas ta biegunka:-(i mala tez nerwowa