anna20061
Fanka BB :)
Ojeja u nas tez zimno maly chory,lekarka dopiero po poludniu.Ten lezy i bajki oglada na polsacie Wiecie ja nic niepisalam co do permesso i do teserry...Ale teraz zabiore glos.Panie w urzedzie maja racje.Ona ma permesso pracownicze i tessere tez wystawiona na podstawie pracowniczego.Ja tez mialam permesso na 10 lat i tessere tak samo i pani w okienku mowila ze ze wzgledu ze moja umowa o prace jest juz niewazna dokumenty tez.Wiec musze sie zameldowac i wtedy z carta wloskim dowodem osobistym musze zrobic dokumenty od nowa.
Jeju wiecie co mam lenia.W nocy co chwile musiala wstawac bo sprawdzalam jak tam maly,temperature w nocy mial koszmarna,rano wstal juz zimny.Przenieslismy mu luzko z jego pokoju do salonu bo tu piec i duzo cieplej jest.Mialam ubierac choinke kucze i pierniczki piec i znowu dupa!!!!
dobrze co wczoraj troche popichcilam.Ciao pycha maz sie opycha
Lece kobitki moje chorego pieszzocha potulic bo beczy ze gardlo boli...
Jeju wiecie co mam lenia.W nocy co chwile musiala wstawac bo sprawdzalam jak tam maly,temperature w nocy mial koszmarna,rano wstal juz zimny.Przenieslismy mu luzko z jego pokoju do salonu bo tu piec i duzo cieplej jest.Mialam ubierac choinke kucze i pierniczki piec i znowu dupa!!!!
dobrze co wczoraj troche popichcilam.Ciao pycha maz sie opycha
Lece kobitki moje chorego pieszzocha potulic bo beczy ze gardlo boli...