reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

luczkafajne to co napisalas:-)
ale upal u mnie z rana bylismy nad morzem ale tylko na kawce i spacerku milego weekendu dziewczynki
anikami manchi dai:-(

Ostatnia edycja:
reklama
agatka ciesze sie ze poprawilam ci troche humor:-D przeczytalam to kiedys w internecie i tak jakos mi sie przypomnialo duzo w tym prawdy;-) oczywiscie troche przesadzone
cucciola u nas tez goraco ... nareszcie
ja bylam z lorenzo w parku i juz o 11 nie mozna bylo wytrzymac

u mnie w domu to zwariowac normalnie idzie!!!na gorze tz.w sypialni i pokoju Fiammi to tyle stopni co na zewnatrz nie mozna oddychac a na dole chlodno ,mala z tej goraczki usnac nie mogla:baffled:

u nas w domu na szczescie jeszcze chlodno ale mieszkamy na dole a jak cos to mamy klime
Lorenzo tez nie mogl zasnac ale chyba z przemeczenia bo sie w parku wybiegal za wszystkie czasy.

luczka po prostu tak sie smialam ze tego mi bylo trzeba od razu zmienil mi sie humor bo choc u nas spkokoj to my w ciaglym stresie ze cos sie zdarzy.
My z Olenka caly dzien na dworze niestety same bo tato jak zwykle w pracy ale u nas upal i to mokre powietrze u nas w ferrarze zawsze duszno a jak u was ? Jutro chcialam jechac nad morze ale mezowi jak zwykle wypadl kurs w ostatniej chwili coz czas robic prawko ! pozdrawiam wszystkich :-):-D

hej hej ..melduje sie w deszczowy poniedzialek. Cala noc padalo..ale tak fajnie. spalismy przy otwartym balkonie i super bylo slychac deszcz.

Weekend byl full immersion:
W sobote w poludnie grill u znajomych
sobota wieczorem kolacja u fidanzaty Mateusza ( dz<ieci sie wyszalaly na maksa do 23)
Niedziela rano sprztanie
Niedziela popoludniu / wieczor - odwiedzili nas starzy sasiedzi z dwojka dzieci i byla powtorka z rozrywki tylko o ile z narzeczona Mateusz sie dogaduje bez slow....tak tu darli koty o wszystko..wiec byla mega glosno. Podejrzewam,ze ksieciunio po takim weekedzie spi do teraz pewnie ( no errata corrigere...juz wstal..i powoli szykuje sie z tata do zloba) Ja wybylam z domu pierwsza..zeby na 8 byc w pracy.
Teoretycznie jak nie wydarzy sie zaden cud..jeszcze 4 tygodnie..tzn 20 dni roboczych i jestem povera casa linga in cassa integrazione. a co tma u Was?

Weeekndy chyba tez intensywne patrzac po frekfencji na BB

Milego pocztku tygodnia i do przeczytania!!!!

Ostatnia edycja:
Dzien dobry poniedzialkowo:-)
My tak jak pisalam w sobote grilowlismy byl u nas kolega L z dziecinstwa a wczoraj wybralismy sie do ZOO fajnie bylo chociaz goraco tlum ludzi Lorenzo stal przy malpkach chyba z pol godziny nie mozna bylo go oderwac tak mu sie podobaly chociaz jak skakaly do szyby to bardzo sie bal:-D szkoda ze lwy akurat uciely sobie drzemke bo lew to ulubione zwierzatko mojego syna ciagle pokazuje jak robi lew i uklada puzzle z jego podobizna.
A dzisiaj robimy sobie dzien wolny szkoda tylko ze pogoda do d... bo mialam plany park,rynek itp
Milego dnia!
Anika wez sie nie wyglupiaj wracaj do nas!!!

reklama
Do góry