reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

a apropos brzuszkow, to ja chyba musze sie wziac za swoj, i jakies brzuszki zaczac robic, chociaz wcale mi sie nie chce... moze ktos chetny, zeby sie przylaczyc??? :-)
bo cos czuje, ze co sie mialo obkurczyc to sie obkurczylo, a tu nadal cos sterczy ;-) wczoraj mi jedna babcia rowno pojechala... zachwyca sie moimi dziecmi, zachwyca, a szczegolnie tym najmniejszym, a w pewnym momencie o i widze, ze sie czwartego spodziewasz ;-):-D:-D:-D

reklama
kosmitka ...ja piernicze..trzeba bylo jej powiedziec ze chcialabys zobaczyc jej brzuch w pologu...durna baba a

Zyta...na komuni spoko..wrzice pozniej pare fotek w grupe

strega nie no, spoko, nie wzielam tego do siebie, babcia ogolnie byla mila i nie zajarzyla ;-)

ale wiecie co, tak jak teraz te babcie nas zaczepiaja, jakos zadna nie jest oburzona, ze maly bez czapeczki, albo w spiochach i kaftaniku, chociaz wiatr wieje, i nie wiem czy te babcie we Wloszech sa bardziej wyluzowane, czy moze to dlatego, ze jestesmy obcy i jako, ze pochodzimy z zimnej polnocy to nam tak wolno ;-)
w Polsce jak urodzil sie Antos byly upaly, on chodzil w body, albo bluzeczke i pieluszce no i bez czapeczki, i wiecie ile ja sie nasluchalam w te pierwsze wakacje, ze mu uszy przewieje i takie tam, nawet stare dziadki na ulicy mnie zaczepiali i zwracali uwage...

No..chyba bacie pod tym wgledem bardziej wyrozumiale...a do tego tu faktycznie czapek sie tak nie nosi jak w PL....
Ja kupilam pare w Pl, ale ubralam moze 2/3 razy..a pozniej sie juz cieplo zrobilo

wlasnie odebralam prezenty urodzinowe Mateusza....bedziemy sie pluskac na tarasie i bawic autkami. to preezenciory od mojej siostry

0078257574704.jpg
8001583008058.jpg

strega Mati bedzie zachwycony, super miec duzy taras :-)
my niedlugo mamy urodziny Sabiny Antosia, ale ona lubi chlopiece zabawki, wiec nie bedziemy mieli problemu ze znalezieniem prezentu :-)

Witam wszystkich ... zyta nasza ola dobrala sie do scian ido kanapy ale na ubrankach tez lubi zostawiac znaczki - z ubran powoli dopieramy ze scian jakos tez najgorzej kanapa , ale jedna dziewczyna powiedziala mi zeby sprobowac benzyna ze niby wszystkie plamy schodza nic dzis pojade i kupie zobaczymy .
Kosmitka ja chetnie do brzuszkow sie przylacze a przydalyby mi sie nasza ola konczy zaraz2 latka a ja ciagle zmagam sie z waga , na poczatku szybciutko schudlam ale pozniej jak odstawilam Olcie od piersi zucilam sie na jedzenie i teraz sa tego skutki , to czego nie moglam jesc kiedy karmilam pozniej zaczelam jesc z nadwyzka coz ... :crazy:

Hej!
strega fajny pomysl ze smoczkiem;-) trzymam kciuki zeby Mati szybko sie odzwyczail.
kosmitka tutaj raczej nie zakladaja czapek a w Polsce to obowiazkowo ile ja sie nasluchalam jak pojechalam do domu Lorenzo mial 5 miesiecy ze nie zakladam mu czapki i skarpetek;-) raz nawet mojej mamie powiedzialam zeby sama sobie czapke zalozyla w upal 30 st w cieniu;-) i tez mnie na ulicy babki upominaly:wściekła/y::-D
anija kurcze kiepsko ze nawet od jednej kawy cie bolalo ale dobrze ze chociaz cie nie boli teraz
zyta no wlasnie jakies przesilenie ale dzisiaj u nas piekna pogoda az zyc sie chce
Anika odezwij sie zrobili ci zeba?
my dzisiaj sami w domu bo papi pojechal w delegacje mam zamiar sie zrelaksowac moze mi handra przejdzie;-):-D

strega fajne prezenty szczegolnie ten garaz

dziewczyny ale u mmnie emocje:-D.moje jajeczka zaczely cwierkac i to jak glosno:szok:,jeszcze w srodku siedza a juz je slychac a co to bedzie jak sie wylegna.3 sa nadklute,pewnie jeszcze w nocy ktorys maluch wyjdzie,bezsenna noc mnie czeka:-):-):-):-)

czesc czesc...no i mamy piatek

Mnie nadal boli gardlo i do tego zaczynam kaszlec...takze pewnie cos cholercia sie rozwija...niedobrze
Weekend idzie i tradycyjnie popgoda ma sie popsuc na polnocy

milego dnia!!!

reklama
dziendoberek:-)
pierwszy pisklak na swiecie ale strasznie slaby,chyba nie przezyje.cala noc sie klul i wyszedl zmeczony.
strega nie daj sie chorubsku,przepedz na wszystkie wiatry.
u mnie tez piekna pogoda od wczoraj,oby tak juz zostalo.ide obejzec serial na CIELO.papatki:-D

Do góry