Dziewuszki jestem,troszke pospalam z giulio po poludniu,on jeszcze chrapie wiec sprobuje napisac pare slow...
cucciola ,cholera z ta tesciowa..wspolczuje,pogadaj z mazem,ze nie powinna zozliczac cie ..
kosmitka zaraz polece obejzec fotki,juz sie nie moge doczekac,troszeczke ci zazdroszcze...ja na 3dziecko, od reki bym sie zdecydowala,ale do tego potrzebna jest druga polowa..
bylam dzis rano troche spraw pozalatwiac,dlatego sie nie odzywalam,musialam podjechac po certificato di battesimo,bo aby zapisac dziecie na religie przygotowawcza do komuni,w innym kosciele niz
bylo chrzczone potrzebny jest ten papierek,wczoraj zadzwonilam dzis odebralam,a jutro jak dam rade to go zapisze..
ptynia jak bys chciala aby twoj malec mial komunie we wloszech to popytaj co i jak,bo w naszej parafi religia zaczyna sie od 3 klasy,a w parafi do ktorej bede nalezec juz od 2 klasy,wiec Ale ma rok do tylu,nasz ksiadz powiedzila ze powinni pozwolic mu na nadrobienie roku...
bylam przy okazji w colorificio,ale sa cudne kolory farb,facet mi wyliczal koszty a ja go w ogole nie sluchalam tylko gapilam sie na te cuda,srebrny,perlowy,,lub fioletowy z polyskiem...teraz mam problem bo nie wiem na jaki kolor zrobic sypialnie(teraz mam zolta,juz wiecej nie chce)chyba jasniutki filetowy z polyskiem jedna ,glowna sciena a inne inny odcien fioletowego bez polysku,bo pokuj dziecinny bedzie mial kazda sciane innnego koloru,musze jeszcze dobrac kolory..
a soggiorno /cucina dwie sciany srebrny jasniutki,a nastepne dwie srebrny ciemniejszy(ale tez jasny)..
wacham sie tylko ze sypilnia,a moj m.powiedzial ze mam ja wszystko wybrac ze on sie nie zna..i tyle z jego pomocy..
teraz to ja was zamecze z tymi miomi pomyslami....
aaaaa kupilam tez pare minut temu materace na internecie do dziecinnego pokoju,na groupali ...super materace z memory i do tego poduszka z memory,cena wysylki wliczona w cene 99 eu za sztuke,,,widzicie jaka jestem operatywna..