Oczywiscie i ja sie dolaczam do zyczen dla malego solenizanta Lorenzo!:*** jak tam imprezka urodzinowa sie udala??
Dziewczyny pierwsze urodzinki Waszych pociech wyprawialyscie w domu?
buona serata dziewczyny..
moj giulio znowu chory,dwie noce nieprzespane,trzecia na 100%przed nami,caly czas placze i wola mama..
principessina,napisz cos wiecej o sobie..o twoim maluszku...
pinky,ja takie skurccze,nawet b.bolesne mialam od 5 miesiaca..bralam buscopan,ale u ciebie to nic groznego ,malo ci brakuje do porodu..
luczka,strega jak maluszki?
uciekam bo giulio znowu placze
Moj synek Flavio ma 9,5 miesiaca, ale ten czas leciii, wydaje mi sie ze wczoraj bylam na porodowce!
taki fajny maly smieszek z niego, szkoda tylko ze tak zle sypia, w nocy non stop sie budzi, ah duzo by pisac, w 2gim miesiacu byl operowany i strasznie tez go kolki meczyly, do dzis ma jeszcze bole brzuszka, a teraz jeszcze ida zabki, ciekawe kiedy to sie skonczy...
hej!
spacerujecie dzisiaj? my wrocilismy z basenu pogoda piekna... wiosna az sie zyc chce
zmykam na obiad milej niedzieli.
a i owszem spacerowalismy, tylko szkoda ze maz sie rozchorowal, ale spotkalam sie z psiapsiolka i jej corunia i poszlysmy na plaze:-)
Dzis moj szkrabik nie chcial obiadku, ale cyca to i owszem, przeciez nie odmowi! Dziewczyny do kiedy karmilyscie? u mnie pomalu robi sie uciazliwe to karmienia w nocy, pozatym strasznie schudlam, nie wiem czy to tez od karmienia? wygladam jak kosciotrup
Planujecie juz wakacje z Waszymi pociechami i druga polowka?