Agnieszka 73
Zaangażowana w BB
Evelik5 te 40 euro to carta acquisti.Nie ma znaczenia czy ty czy maz pracujecie . Dokumenty skladasz przez comune .Nalezy sie dzieciom do 3 roku.Dostajesz karte co placisz w sklepie ,nie mozesz wybrac w bankomacie.INPS wplaca pieniadze raz na dwa miesiace(40x2=80).Ja osobiscie robie zakupy w MD bo tam jeszcze masz rabat 4 %.Moja mala nie chce jesc ze sloiczkow,ale mamy wlasne zwierzatka wiec robie jej sama.uwielbia cielecine i jagniecine, kurczaka nie za bardzo ale zje.Banany, jablka i gruszki je w kawalkach surowe.Nie chce pic wody ,ale daje jej kompoty ktore robilam sama z wlasnych owocow.Z warzyw uwielbia brukselke i kalafior.Marchewka gotowana nie zabardzo,ale i mi nie podchodzi.No i zawsze cos skubnie z talerz taty. Nie rzeczy typu papek , woli rozgniecione widelcem, a mieso pokrojone drobno
rano 0 7:30 200ml mleko z kaszka ryzowa
10:30 jogurt
13 obiad plus owoce
16:00 200ml mleko z kaszka
znowu glodna 18:30 jablko lub inny owoc
20:30 200ml mleko z kaszka i spi do rana.
Pediatra na poczatku troche krzyczal ze za duzo je ale jak dzwonilam do niego kiedy plakala z glodu to sam przyznal mi racje .Jest duza jak na swoje miesiace (76 cm i 9,5 kg) ale nie jest gruba. Taka w sam raz
rano 0 7:30 200ml mleko z kaszka ryzowa
10:30 jogurt
13 obiad plus owoce
16:00 200ml mleko z kaszka
znowu glodna 18:30 jablko lub inny owoc
20:30 200ml mleko z kaszka i spi do rana.
Pediatra na poczatku troche krzyczal ze za duzo je ale jak dzwonilam do niego kiedy plakala z glodu to sam przyznal mi racje .Jest duza jak na swoje miesiace (76 cm i 9,5 kg) ale nie jest gruba. Taka w sam raz
Ostatnia edycja: