reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cześć mamy polki we włoszech

Cześć wam! zyta 250 euro???????????jeju...tutaj ceny są masakryczne,a kredyt no cóż....ostatnio powiedziano nam,że niestety nie stac nas będzie na spłate kredytu...musimy obydwoje mieć prace stałą.:tak:
Dzisiaj u nas 18 stopni,słonko świeci i grzeje....pięknie i poznaliśmy dziś w parku mame polke 6 miesięczj Julci,coraz mi smutniej ,że się przeprowadzam...ale moja mama będzie u mnie 1 marca:-)HURA
ja robię zakupy w conad najczęściej,my nie lubimy discountów...
pozdrawiamy

reklama
Cześć dziewczyny!!! My za nasze mieszkanie płacimy 160 euro ale tylko dlatego ze wynajmujemy od znajomego mamy M a tak przeciętna cena za mieszkanie w naszej miejscowości to 300-350 euro za dwa pokoje. Ale mamy zamiar sie przeprowadzac jak wrócę z Polski bo tamto mieszkanko jest bardzo małe i na starym mieście wiec strasznie zimne i na dodatek z małymi oknami.
Co do zakupów to my najczęściej odwiedzamy coop chyba dlatego ze najbliżej:-D:-p i czasem conad.

Cześć...nikogo nie ma??? u nas coś się chmurzy...a było tak pięknie...byliśmy 2 godziny w parku wyhasaliśmy się ,że hoho:-)...
tutaj mieszkania to masakra! teraz znalezlismy 2 pokoje i kuchnia plus garaż nowe za 650 euro i jesteśmy wniebowzięci! szukalismy 3 miesiące mieszkania i średnia za mieszkanie ok 70 mq to 750 euro!!!! mówię wam az się wszystkiego odechciewa.takie mieszkanie do kupienia stoi 250-300 tysięcy....

Witajcie!
U nas dziś niebo zachmurzone ale jest ciepło, za to do wczoraj świeciło słoneczko...:-)
My na całe szczęście nie musimy wynajmować mieszkania bo mamy swój dom z ogrodem, ale naprawdę ceny wynajmu są przerażające:szok:, no tak, nie dziwię się że się wszystkiego odechciewa...:no:
U nas tak do 350 euro można wynająć, a już nie myśląc o kupnie (trzeba grać i wygrać w gratta vinci albo w milionerach) :-)Za to pracy w ogrodzie na wiosnę i jesień mam pod dostatkiem:-D, mamy też swoje owoce i jakieś warzywa....a co do zakupów to conad bo są oferte...
Ania to ile Twój mąż musi zarabiać aby opłacić mieszkanie + prąd i gaz a nie mówiąc już o odłożeniu czegokolwiek???
Ale macie super,że niedaleko jest basen i park....masz gdzie wychodzić przynajmniej...
Aneto wysłałam Ci wiadomość na priv z numerem gg....co u Ciebie?
Lila jak Ci mija czas w PL?
Pozdrawiam Was serdecznie

Cześć dziewczyny!!! Ja wpadam tylko na chwilkę pożyczyć wam milej niedzieli;-) mi czas w Polsce mija całkiem dobrze, wczoraj troszkę śnieg po pruszył a dziś złapał lekki mróz wiec chlapoty nie ma a jutro ma być -7 brrrr:shocked2:

Cześć :-) u nas się pochmurnie zrobiło ale jest 12 stopni,także miejmy nadzieje,że zima już sobie poszła:tak:...wziąść kredyt we Włoszech jest bardzo ciężko,już nie jest tak jak np 2 lata temu,teraz nie chcą dawać i musi być żyrant,który da swoj np dom pod hipoteke.my zamierzamy kupić za jaiś czas mieszkanie w Polsce,a potem jak wejdzie euro to je sprzedać.
nasze miasteczko (jeszcze do końca miesiąca)to gmina,nie za wielkie ale jest wszystko i jest gdzie chodzić.można sobie podejrzeć Cattolica – Wikipedia, wolna encyklopedia ,a od marca będzie większa miejscowość o ta Cervia – Wikipedia, wolna encyklopedia

ania.falko oj chyba na zmiane my jestesmy na bb:tak::-D.Jak tam dziewczyny dzis,14 luty jak go spedzacie z M?a mnie dzis wkurzyl M,czasem to mam tego po dziorki...:wściekła/y:,ach jestem taka zla:wściekła/y:,a myslalam ze tego Walentego jakos uczcimy,ale w tej sytuacji odechciewa sie wszystkiego:-((i to akurat dzisiaj),szkoda gadac:crazy:.U nas do wczoraj bylo ladnie slonecznie:-) a dzisiaj juz:no::no::no:.Ania ale kiedy wejdzie to euro do Polski?to daleka raczej przyszlosc,jesli w ogole bedzie:eek::tak:.To mi pozostaje dziewczyny zyczyc Wam milego Valentego:-):-):-),zmykam bawic sie z cora:tak:,wymysla tance itp.:happy::tak::tak:.

Witam wszystkie mamy.Jestem nowa tutaj.We Wloszech jestem juz prawie 4 lata.Mam sliczna coreczke Victorie Silvie .Mieszkamy w prowincji L'Aquila.Jezeli ktoras z Was jest z tych rejonow prosilabym o kontakt , bo tak prawde mowiac mam troche po dziurki nosie filmow po wlosku,gazet.Brakuje mi jezyka polskiego.
Nie chcialabym Was urazic ale mam do oddania troche ubranek dla dziewczynki do 68 cm wzrostu w dobrym stanie.
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny!!!
Aniu ja tez bardzo często bywam na forum;-) tylko teraz w Polsce mam strasznie dużo spraw na głowie:baffled: i dlatego moja nie obecność:sorry:.
Agnieszka witamy serdecznie!!!

Ale ja wam dziewczyny zazdroszczę:-p wy macie tak cieplutko a ja dziś rano wstaje patrze na termometr a tam -8:szok::szok::szok: po południ było coś ok -5 normalnie upal:rofl2: u nas na Mazurach takie temperatury zima to niestety norma:crazy:.

Do góry