Niestety samoistne.W takim razie idź. Wiesz z jakiego powodu było ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety samoistne.W takim razie idź. Wiesz z jakiego powodu było ?
1W takim razie idź. Wiesz z jakiego powodu było ?
Cześć powiedz mi jak jest taka słaba kreska to jak zrobię teraz o tej porze test to pewnie nic nie wyjdzie. Tylko pewnie z rana ?Gratuluję, jesteś w ciąży
I tak jak wyżej, zrób sobie betę z krwi, a do lekarza chyba jeszcze za wcześnie, ja na pierwszej wizycie byłam w połowie 7tc a test zrobiłam będąc w 5tc
ja bym zrobiła o mniejszej czułości np 10 ml/u. Nie pij z 2h i nóż nie będzie rozcieńczony wiadomo rano to rano ale mi wychodziły w dniu @ wieczorem tez kreski1
Cześć powiedz mi jak jest taka słaba kreska to jak zrobię teraz o tej porze test to pewnie nic nie wyjdzie. Tylko pewnie z rana ?
Zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki o godzinie 22. Dokładnie wiedziałam kiedy była owulacja(monitoring). Była słaba kreska. Dopiero po 5 dniach mocna. Jeśli chodzi o betę nie ma znaczenia kiedy to zrobisz- ważne żeby była ta sama godzina po 48h powtórki.1
Cześć powiedz mi jak jest taka słaba kreska to jak zrobię teraz o tej porze test to pewnie nic nie wyjdzie. Tylko pewnie z rana ?
Najlepiej z rana, większa pewność1
Kupiłam pre-test bo pierwszy który robiłam był pinkNajlepiej z rana, większa pewność
Zrobię zaraz z rana...Najlepiej z rana, większa pewność
Hej dziś tez robiłam i cały czas blada kreska1
Zrób betę.Hej dziś tez robiłam i cały czas blada kreska