Jestem tutaj nowa i proszę was o radę. Rano zrobiłam test ciążowy i wyszła mi taką kreska słaba. . Czy tylko ja ją widzę ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Umówiłem się do lakarza na 11.06Jesteś w ciąży. Możesz zrobić badanie krwi bhcg jedno i później w odstępie 48h drugie w tym samym laboratorium jeśli pierwsze wykaże ciążę.
Myślę, że nic nie będzie jeszcze widać, jeśli kreska jest taka blada. Warto przed zrobić betę, to w dużej mierze pokazuje czy ciąża się rozwija.Umówiłem się do lakarza na 11.06
Ale cieszę się że chociaż już ja widać. Myslalam ze tylko ja ją widzęMyślę, że nic nie będzie jeszcze widać, jeśli kreska jest taka blada. Warto przed zrobić betę, to w dużej mierze pokazuje czy ciąża się rozwija.
DziękujęGratuluję, jesteś w ciąży
I tak jak wyżej, zrób sobie betę z krwi, a do lekarza chyba jeszcze za wcześnie, ja na pierwszej wizycie byłam w połowie 7tc a test zrobiłam będąc w 5tc
No niestety miałam poronienie w styczniu tego rokuJa poszłam 5+3 i stwierdził puste jajo płodowe. Po 3 tygodniach płaczu i stresu serce warto poczekać, jeśli się nic nie dzieje i nie masz za sobą poronień czy nie przyjmujesz jakiś leków.
W takim razie idź. Wiesz z jakiego powodu było ?No niestety miałam poronienie w styczniu tego roku