reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

terii - tak naprawde to wieksze obiekcje do butelki ma moj E, a nie ja. I wlasnie jestes druga , ktora mowi, ze jej dzieciaczek nie chorowal wogol. Kolezanka tak samo mlodszego miala na mm i nie chorowal wcale, starszy przy piersi 2 lata(jak dla mnie lekkie przegiecie:-p) i chory byl co chwila. No nic na razie daje rade, cwicze cierpliwosc, ale dziekuje, ze napisalas jak to u Was wyglada.
A taki podgrzewacz to rozumiem, ze ustalasz odp temp. i on poprostu ja utrzymuje tak?

Kingusia - nawet jesli jedzenie u was trwa dluzej to z pewnoscia nie godzinke :-p

Byle do czwartku i zobaczymy jak Tymek przybiera i bede wtedy myslec

reklama
My już po kapaniu. Mąż usypia Maleńką, a ja jem kolacje- na spokojnie, także korzystam i nadrabiam wpis, bo zbieram sie go napisać od południa.

Marys jak spacer?

Gosiak nie bój się wychodzic na spacery

Natis,smile, madzía macie super z tymi spotkaniami! Ja mam nadzieje, ze uda mi sie kiedys spotakac z teri i bona

Madzia i ja tez tak mam, ze jak Mała spi to biore sie za robote zamiast odsypiac

Lece do moich...

I karmienie mm i piersia jest dobre tylko do kazdego trseba miec przekonanie i nie robić nic na siłę. Jak ze wszystkim.
Fioleciku cieezki tydzien Cie czeka. Mam nadzieję ze potem w końcu odpoczniesz i skonczy sie latanie po szpitalach i lekarzach.

Smile Madzia Natis fajnie Wam:-) Jak spacerowalam z Sewerynem to mialam 4 kolezanki i spacerowalysmy codziennie z 5 wozkami - robilysmy sensację:-)

Bylam dzis znow u gin, znow spuscila rope i niestety chyba poghodze do niej co kilka dni by sciagala bo bedzie mi sie babrac poki szwy sie nie rozpuszcza:-:)-( Zwpisala mi tez antybiotyk z nadzieją że może pomoże. ...Mam już dość tego bólu
Moja Mrowka dzis spal jak zająć pod miedza. Teraz już śpi i mam nadzieję że pospi normalni:-)

Dziewczyny, placicie ksiedzu za chrzest? Jak tak to ile? U nas niby jak kto chce i co laska wiec nie wiem czy i ew ile dac.
Musze jechac jakas kiece kupic...

Myśmy wrócili z Gabrysiem dopiero do domku, byłam pół dnia u mamy :-) Młodego włozyłam do łóżeczka z myślą, ze zaraz się obudzi, a on dalej spi :szok: Nie mam sumienia go budzić, poczekam aż sam się obudzi, wtedy szybka kapiel i karmienie ;-) Ja nie wiem czy nie będę na noc podawać mu mm (ładnie spi), a w ciągu dnia i w nocy karmić piersią. Kupiłam dziś właśnie mm Hippa Bio Combiotic 1 ale nie odpakowuję na razie ;-) Amelkę karmiłam piersią 6 m-cy ale tak od 3 m-ca na noc dawałam butlę.

Mamy nadal policzki w krosteczkach, taka kaszka, zaraz właśnie do lekarki będę dzwonić, kupiłam nawet krem nivea SOS - może coś pomoże ...
Zmykam pod szybki prysznic póki mogę :-)

Denerwuje mnie mój mąż.
Denerwuje mnie moje dziecko.
Denerwuje mnie brak pieniędzy, zepsute buty, brak apetytu.
Mam wszystkiego dość.
Mam ochote wyjść z domu i iść w cholere.

Robaczku u nas co łaska 150zł ;-)

gosiak ja mam wodę w podgrzewaczu ustawioną na odpowiednią temperaturę która się utrzymuje. Mleko odmierzone w takim pojemniku specjalnym z przegodkami. Wstaje wsypuje mm do wody mieszam i gotowe. Niecała minuta ;-)

wczorajsza noc masakra! Popłakałam sobie razem z dzieckiem aż K. Wstał i go wziął. A rano biedny do pracy wstał. Jak dzisiaj bedzie tak samo to deprecha murowana

gosiak tak w podgrzewaczu mam stała temp ok 37 st i nie wyłaczam go wogule zawsze mam w nim butle z woda np na piciu w ciagu dnia

kingusia kochana głowa do góry bedzie dobrze jeszcze troszke i wszystko sie unormuje ale rozumiem cie tez mam czasem takie dni :-(
pisze jedna reka z wiadomych wzgledów daria od 7 marudziła nie mogła zasnac a oczy sie jej zamykały wykapałam ja siadlam do kompa ja na kolana patrze teraz co tak cicho lezy a ona spi :-D

ja tez wieczorami teraz sprzatam szykuje sobie obiad na jutro dzieki temu w dzien mamy wiecej czasu i na spokojnie ogarniamy spacery i ja jestem spokojniejsza bo robota nie czeka

co do karmienia to tak jak robaczek pisze 2 strony musza byc zadowolone ja sie bardzo denerwowałam przy karmieniu mała wyła a maz mówił ze daje dziecku zestresowane mleko :-D:zawstydzona/y:

mikotku tez mam nadzieje kiedys na spotkanie nasze we 3 :tak::-)

zycze przespanych nocek

Kigusia, Kochana co się dzieje????????????

Robaczek, Współczuję tego bólu, oby to w końcu się szybko zagoiło , trzymam mocno kciuki

Fioletowa, Kciuki mocno trzymam za te ciężki tydzień &&&&&&&&&&

Madzia, Natis, Smile, Czekam na fotki ze spacerku ;-)

Dmucawiec, Zazdroszczę , że masz tyle energii i mocy :-)

Anistaj, Bardzo współczuję, przeżyć i chorób :( Strasznie mi przykro, mam nadzieję, że to już koniec, przykrych, bolesnych przeżyć dla Zosieńki, Bardzo mocno trzymam kciuki &&&&&

Sara, Kochana nadal męczy Was brzuszek??? Współczuję bardzo tych nocek, my też ostatnią mieliśmy średnią . Karmisz już MM??

Ja moją Julkę karmiłam z butelki prawie od początku, i nie chorowała chyba do 3 roku życia. Na karmienie teraz też nie narzekam a nawet bym powiedziała, że łatwiej karmi mi się mm.

Cały czas Was czytam kochane , ale ostatnio jakoś źle się czuję, kręci mi się ciągle w głowie, nie wiem co może być tego przyczyną:baffled:

Pozdrawiam Was bardzo mocno , miłej nocki życzę

Ostatnia edycja:
Kingusia, miałam takie kryzysy przy Zuzi, doskonale wiem co czujesz. Wyjdz z domu, sama, idź na spacer, sama. Przewietrz głowę i myśli. Mała i mąż dadzą radę przez godzinę bez Ciebie a Ty musisz złapać dystans i odetchnąć! Bedzie lepiej, wytrwasz! Za 2-3 tygodnie Twoja córeczka zacznie sie uśmiechać, to juz dużo zmienia :) trzymam kciuki za poprawę!

reklama
Do góry