reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Nika: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& niech wyciągają Majkę! :tak:

gosiak: ?????????????????????????

Ja sobie słodko spałam, to mnie mąż telefonem obudził, że od 9.00 wody nie będzie, bo u góry w kamienicy remont. Wstałam, poleciałam sąsiadkom powiedzieć, napuściłam w garnek i czajnik wody, pralkę i zmywarkę wstawiłam, łazienkę wypucowałam. Teraz piję herbatkę i czytam co na bb. :-)

Wlazłam na wagę i co? 1,2kg do przodu!!!! Przez tydzień!!!:szok: Ale czuję się napuchnięta. To na pewno woda,nie?;-)

Ale mi się nic nie chce... Nie lubię być tak znienacka z wyrka wywołana... Muszę dojść do siebie... :-p

reklama
Elo :-)

2 poduchy między nogi i pospałam do 7.30 :szok:

Matka Ewa - zadaję sobie to samo pytanie, co tu dziś robić? Bo rodzić to chyba jednak nie. NA MIKOŁAJA NIE MA SPOSOBU! :baffled:

Nika - pewnie już po, ale jak coś - &&&& nie puszczam.

Jullix - nie martw się, za 2 dni też będę przeterminowana. A Mikołaj to nie mam pojęcia co tam w tym brzuchu jeszcze robi. Że mu się tak chce tam siedzieć... :eek:

Dmuchawiec - &&&& na dzisiejszą wizytę :happy:

Mikotko - foty zaraz na brzuszkowym (może to już ostatnie w dwupaku).

Ja też się przyłączam do picia... kawki!! ;-) :-):-)
Dzień dobry!!

Piękny dzień się zapowiada... plAnów brak. M ciągnie mnie na mazury do kolegi na urodziny. Tak, żeby jechać na 2-3 godzinki. Trochę się boję... a z drugiej strony bym się gdzieś wyrwała :-):-)

Natis super, że już są postępy brzuszkowe. Oby tak dalej :-)
Nika pewnie tulisz już Maję! zazdroszczę... :-)
Mikoto ale masz powera!! woow!! :-):-)

palin::-)
Ja chyba dziś truskawy zakupię. Mam nadzieję, że zjechały z ceny, bo 13zł to przegięcie...:wściekła/y: Ciężarne powinny mieć owoce i warzywa GRATIS!!! :-D

Kawę prawie wypiłam. Trza się za robotę jakąś wziąć. A dmuchawiec pewnie szykuje się na wizytę, że tej kawki ze mną nie pije... :-(

Na bóstwo to ja się raczej nie zrobię:no:;-) Ale straszyc może za bardzo nie będę.
A kawusię zrobiłam i popijam sobie:tak:
Dzięki za kciukaski!

reklama
Nika kciuki zaciśnięte!!!! Nie mogę się doczekac wieści!!!

Robaczku, Fioletowa, TERI, dmuchawcu i pozostałe dziewczyny - dziękuję bardzo za rady. Wczoraj dużo ją nosiłam na brzuszku, leżala dużo ns brzuszku, zrobiłam jej masaż i było zdecydowanie lepiej. Trochę ja kangurowalam i jest lepiej. Do tego sab simplex podawałam na łyżeczce jak widziałam, że coś się zaczyna. Dziś kupię jeszcze ten probiotyk co mówiła teri i fioletowa i liczę, że będzie lepiej.

Wczoraj miałyśmy z Lenką maraton karmienia. Nie chciała zejść z cyca. Praktycznie od 16 - 22 bez przerwy. Nie miałam już mleka, puste piersi a ona dalej. W końcu podałam jej bebilon i spała 5,5godz. Teraz znów ssie ssak mały.

Isis Gabrys cudny!!!

Palindromea super że imprezka udana. Zawsze tak jest że jak się nie chce isc to wtedy jest najlepsza zabawa.

Natis, mi wczoraj położna powiedziała, ze koło 3tygodnia życia maluszki maja boom wzrostu i nagle jadlyby non stop. Z drugiej strony zoladeczki jeszcze małe i nie dają rady, stad te bóle... To minie jak przyszło.. Dla pocieszenia. :)

Do góry