reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Palin - to widze, ze nasi w podobnym typie :D zawsze jest czas... wiem, ze moze my kobiety lubimy wszystko szybciej miec zalatwione( mam na mysli wyprawke, bo to sama przyjemnosc), a ja tu caly czas slyszalam MAMY CZAS :-) a tu czasu coraz mniej, wiec przerazenie z rana w jego oczach bezcenne... i ambitnie zaplanowal, ze najlepiej abym urodzila 14.06 bo wtedy jego 2 tygodnie wolne skonczyly by sie akurat w dniu przyjazdu mojej mamy...
Pomarudzic na nich dobra rzeczz, ale bez mezusiow bylo by jeszcze gorzej :-p

Teri Korba gratuluje :tak:
DARIA ZOSIA WITAMY WAS SŁONECZKA NA ŚWIECIE!!!!!!!!!!!!!

My dopiero co wróciliśmy do domku. Byłam u gina i nawet nie było tak żle. Posłuchaliśmy serduszka, położna zmierzyła ciśnienie i wymaz też pobrany. Z tego cieszę się najbardziej
:tak: Za 4 dni powinny być wyniki więc mam nadzieję nie urodzić w tym czasie:-D
Teraz mężuś robi obiadek a my z Julią jemy lody. Jeszcze coli mi się chce, takiej zimnej z lodóweczki. Oj zachcianki mam pod koniec coraz większe:tak:

Palin no to cudownie !!! Przekaż proszę gratulacje dla Ara:)

Ostatnia edycja:
Mikoto - też się cieszę. ZUS przysłał mi pieniążki w najodpowiedniejszym momencie (jutro znów czekają nas zakupy Mikołajowe). I odetchnęłam z ulgą - kontrakt mu się kończył pod koniec czerwca i trochę mnie stresowało, że nie będzie tak od razu wiadomo, czy nowy jest, czy nie (podobno już czekał tylko na podpisanie, ale w tym wojsku wszystko się może zdarzyć; a tak podpisane - przyklapnięte).

Chętnie bym się z Tobą zamieniła - zjadłabym sobie szpinaku, ale Aro by się krzywił.

Palin super, że dostałaś pieniądze z zus. Ja czekam już drugi miesiąc a to wszystko przez to, że na zwolnieniu miałam wpisany inny adres a pod innym mieszkam a zachciało im się mnie kontrolować... :-/ musiałam wszystko wyjaśniać, jeździć, pisma pisać... masakra!!! ale podobno mają zapłacić, tylko pod koniec miesiąca... :-\

Kto ma Korbę w znajomych na FB ten może na jej tablicy podejrzeć Zosię :cool2:

Pali gratulacje kontraktu dla Ara! No i fajnie, że kaska przyszła:tak: Ależ bym zjadła taki obiadek jak macie dzisiaj Mmmmm

Marcelinoowa - jakby chcieli mnie kontrolować to pewnie też by było zamieszania (bo mam różnie pisane, raz zamieszkania, raz zameldowania - że też nikt nie zwrócił na to uwagi). Bałam się kontroli jak miałam leżące, a teraz to już mi rybka:cool2:

Sa_raa, to zapraszam na obiad :-)

heh wyskoczyłam na pocztę, a tu tyle się dzieje ;-)

Właśnie Fioletowa lista się powiększa ;-)

fajnie :-D tylko wolałabym dostać info od mamusiek ;-) od razu pełniejsze dane, w sumie dwójkę dzieci wrzuciłam "samowolnie", ale chyba lepiej będzie jak każda podeśle dane, co? motylek przysłała mi dane

i tak samo ze zdjęciami, moim zdaniem to chyba mamy muszą mi napisać czy chcą wrzucać fotkę do listy, czy niekoniecznie - ja bym chyba zostawiła listę bez zdjęć...

reklama
Do góry