reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Korba to ja poproszę foteczkkę brzusia.
My mamy na tyle dobrze że teściowie mieszkają 15-20 min samochodem od nas (po mieście) I jak jest potrzeba to zostaną z mała. Ba nawet na wakacje z nią jeźdza. W tym roku mała była chyba z 5-6 razy na wakacjach liczac wypady z nami i tesciami. Dwa razy nad morzem, nad jeziorem i takie tam :)

reklama
Hejka dziewczeta nie bylo mnie ale tak w sobote popracowalam na max.zrobilam ten placuszek 3 bit i rewelacja no i jeszcze skusilam sie na salatke bo tak mi sie chcialo juz od tyg.Placek juz prawie zjedzony salatka zreszta tez ;-).Napracowalam sie mega plecow nie czulam wieczorkiem i szybko w sobote sie spac zmylam,a do tego jak by bylo malo jeszcze corka namowila mnie na ubranie choinki,coz jak by nie bylo w przyszlym tyg.Mikolaj.A z racji tego ze tutaj juz od 1 listopada wystawy kipia od wystroju swiatecznego wiec i u mnie w domku tez juz swieta widac.13 listopada przylatuja tescie na swieta wiec mysle ze bede miec nieco lzej choc by od obiadow mnie tesciowa odciazy(tylko zebym sie nie zdziwila).:szok:
natis wspolczuje tez lezenia ale jesli trzeba nic sie nie poradzi,trzymam kciuki
Co do wlosow to widze,ze wiekszosc z nas ma ten sam problem no i oczywiscie chrosty,szok wielki w lustrze strach sie przegladac.
Buziole dla mamusiek.

no to brzuchy rosną... :)

kurde ja cały dzień w łóżku... sama:( jejku czuje się dzisiaj taka samotna! ON tak mnie wkurza, że nie macie pojęcia:( nie odezwałam się cały dzień, a on mi jeszcze nagadał:( w tym tyg pracuje na II zmianę więc w ogóle do piątku zobaczę go tylko w łóżku, może to i lepiej... pół dnia przepłakałam, a następne pół myślałam, że mi głowa odpadnie!

Co do opieki nad Maluszkiem... i moi rodzice i teściowie mieszkają do 7km od nas więc zero problemu... no chyba, że nie będę już z Pięknym i teściowie nie pomogą to może być problem bo rodzice moi pracują:/ zobaczymy, czasu jeszcze sporo... no i może się załapiemy na ten roczny macierzyński co?

Dobrej i nudnej nocy ciężarówki:)

no to brzuchy rosną... :)

kurde ja cały dzień w łóżku... sama:( jejku czuje się dzisiaj taka samotna! ON tak mnie wkurza, że nie macie pojęcia:( nie odezwałam się cały dzień, a on mi jeszcze nagadał:( w tym tyg pracuje na II zmianę więc w ogóle do piątku zobaczę go tylko w łóżku, może to i lepiej... pół dnia przepłakałam, a następne pół myślałam, że mi głowa odpadnie!

Co do opieki nad Maluszkiem... i moi rodzice i teściowie mieszkają do 7km od nas więc zero problemu... no chyba, że nie będę już z Pięknym i teściowie nie pomogą to może być problem bo rodzice moi pracują:/ zobaczymy, czasu jeszcze sporo... no i może się załapiemy na ten roczny macierzyński co?

Trzymaj się dzielnie, wiem jak Ci ciężko samotnie spędzać niedzielę:-( Postaraj się zasnąć i nie myśleć , jutro na pewno Cię przeprosi i się pogodzicie- Głowa do góry!!!:tak:

no i może się załapiemy na ten roczny macierzyński co?

ZAŁAPIEMY SIĘ MAMUŚKI !!!!!

więcej konkretów napiszę na właściwym wątku ale w czwartek byłam w pracy i koleżanka z działu mi mówiła że to wejdzie w przyszłym roku na 100% bo już doszły wytyczne z centrali, czekam aż mi to na maila podeśle

Witam się jako pierwsza :-) w poniedziałkowy mrozny poranek :tak:

Głowa trzaska bez zmian :tak: Jadę dzisiaj do endykrynologa, strasznie mi się nie chce:crazy: no ale co zrobić.
Szkoda ,że już koniec weekendu mimo tego , że jestem na L4 ;-) Od poniedziałku trzeba o 6 wstawać, słuchać marudzenia mojej córeczki, że nie chce iść do przedszkola...masakra:-( Idę zrobić sobie śniadanie , miłego dnia..:tak:

Ja też się witam z bólem, że weekend znów tak szybko minął. Tak mi się dobrze spało, mogłam nie nastawiać budzika :D:D. Ja wstaje o 7 , młody i ja na ósmą - na szczęście wszędzie dwa kroki a do tego jeździmy samochodem :)
Dokładnie za 3 tyg święta i 2 tyg wolnego !!! Za tydzień to właściwie pójdę sobie na "urlop" posprzątać mieszkanko, i przygotować jedzonko na święta.

Od wczoraj brzuch mnie pobolewa, tak na dole. Mam nadzieję, że po prostu tylko rośnie.

Smile mam nadzieję, że już lepiej z Twoim facetem - nie ma co się kłócić, bo to wszystko dzieciątko odczuwa.

Co do urlopu macierzyńskiego to też słyszałam, że na obejmie - fajnie by było !

Przykro mi Korba, że ta głowa tak Cię boli - kładź się w wolnych chwilach. Ja na szczęście mam spokój z głową.

Miłego dzionka kobietki !

Witam poniedziałkowo :) Rzadko piszę, ale zamiast lepsze samopoczucie w 2 trym. to jest nieciekawie. U nas śnieg leży, drogi białe. W taki dzień, jak dziś bardzo się cieszę, że jestem na zwolnieniu i nie muszę jechać do pracy :) Znikam robić śniadanko dla synka :) Pozdrowionka i zdrówka życzę

reklama
Czoł(gi)em :happy:
Ale mnie się chce spać! W nocy wstawanie na siusiu mnie nawet nie wybudziło. Nie potrzebny był banan, czy książka - ledwie głowa opadła na poduszkę i już mnie nie było. Nawet w łazience na kibelku zasypiałam (chyba ten weekend tak mnie wymęczył).
Smile, trzymaj się. będzie dobrze jeszcze się wszystko ułoży. A faceci - no cóż tak mają. Aro mówi, że wkurzanie mnie to jego powołanie...

Do góry