teri114
Fanka BB :)
No mi tez tak wychodzi :-) owu miałam 19tego z tym ze nie wiem jaki cykl bo co miesiąc mam inny. W ten wypada niby na 30dni.
to dokładnie tak jak ja !!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mi tez tak wychodzi :-) owu miałam 19tego z tym ze nie wiem jaki cykl bo co miesiąc mam inny. W ten wypada niby na 30dni.
niby juz powinni...Ciekawe kiedy NAM przeniosą wątek na główką stronę :-)
paulinka109 gratulacje II kreseczek
Łoo dziewczyny jak nie rozłożyło na całego będę musiała iśc do apteki bo tabletki na przeziębienie mi się kończą ale może kupię jakiś napój rozgrzewający zobaczę co mi babeczka w aptece poleci
Wiedziałam że ta ciąża będzie cięzka dla mnie i nawet na chwile nie odpocznę bo co róż coś dziecko chce ehh za do 17 sama z nim siedzę bo wszyscy w pracy są jeszcze pranie musze zrobić i męzowi garnitur na sobote przygotować i sobie sukienke uprasować jak się na którąś zdecyduję ale dzis
Dziewczny a jak zareagowały wasze starszaki jak się dowiedziały że będzie małe dzidzi w domu ???
Bo u mnie to chyba jeszcze do niego nie dotarło i będzie na bank wojna i zazdrość jak się urodzi ( ja się nawet mu nie dziwiem jak był jedynakiem i wszystkie ciocie go rozpieszczał ale od mojej str )
teri no ja też już się nie mogę tego doczekać Twoja ciąża niewiele starsza od mojej widzę ;-)