reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Mama Kubulki witaj :) mam nadzieje ze wssystko ok i zycze udanych 8 miesiecy :)

Paulinka tak jak pisalam w zeszlym cyklu bylo tak samo potem @ i sie okazalo ze byla to ciaza biochemiczna wiec teraz sie nie nastawiam.... dopiero w poniedzialek jak @ nie przyjdzie i bede dwie pozadne krechy to wtedy bede sie cieszyc.... do tego mometu nawet nie mysle.... tzn staram sie....

boze jak mi po tym kurczaku niedobrze mam wrazenie ze eksploduje mi zoladek a zjadlam tylko 1 kawalek i to wdodatku skrzydelko :szok: naprawde jesl nie jestem w ciazy to moj lekarz musi mnie przebadac pod kontem tarczycy i cyst na jajnikach bo kiedys tak juz mialam (jako 12 latka) ze bylo mi niedobrze i bolal mnie brzuch i okazalo sie ze cysta....

reklama
Mama Kubulki witaj :) mam nadzieje ze wssystko ok i zycze udanych 8 miesiecy :)

Paulinka tak jak pisalam w zeszlym cyklu bylo tak samo potem @ i sie okazalo ze byla to ciaza biochemiczna wiec teraz sie nie nastawiam.... dopiero w poniedzialek jak @ nie przyjdzie i bede dwie pozadne krechy to wtedy bede sie cieszyc.... do tego mometu nawet nie mysle.... tzn staram sie....

boze jak mi po tym kurczaku niedobrze mam wrazenie ze eksploduje mi zoladek a zjadlam tylko 1 kawalek i to wdodatku skrzydelko :szok: naprawde jesl nie jestem w ciazy to moj lekarz musi mnie przebadac pod kontem tarczycy i cyst na jajnikach bo kiedys tak juz mialam (jako 12 latka) ze bylo mi niedobrze i bolal mnie brzuch i okazalo sie ze cysta....

Pam no jak TY nie jestes w ciazy to ja juz niewiem .... Wszystkie znaki na niebie i we wszechsiecie wskazuja na ciaze , wiec tak tez musi byc !!!! :-D

Pam no jak TY nie jestes w ciazy to ja juz niewiem .... Wszystkie znaki na niebie i we wszechsiecie wskazuja na ciaze , wiec tak tez musi byc !!!! :-D
z Tym ze niebo nie bardzo mnie lubi :-D a ziemia? no coz moze troszeczke :-D gadalam dzis z mama 2h na telefonie mowilam jej o tym implancie i ze beda mi w poniedzialek robic test ciazowy a ona do mnie- to ty okresu nie dostalas?!- a ja do niej... no dzis ma byc...albo jutro...- ona na to- aha... no coz... zobaczymy zadzwonie w sorde chyba ze bedziesz miala mi cos do powiedzenia...
boze co za kobieta :-D jak ja ja kocham.... :-D

ide spac kobiety moje wspaniale bo zasypiam na stojaco... moze sobie zygne przed spaniem ale ja tak bardzo nie lubie eh.... ide spac o tak :baffled: i jeszcze mi cos posmierduje ale nie wiem co...

DOBRANOC!!

Hej Dziewczynki,
pewnie już wszystkie śpicie, ale ja tylko na chwilkę.
Cały dzień nie miałam za bardzo czasu na forum.

diablica termin mojego @ przypada od około 1.10 do 5.10, bo mam nieregularne cykle. Testuje w przyszłym tygodniu.
A Ty w końcu dostałaś @?
pam jak jest cień cienia tzn., że musi być dobrze! trzymam kciuki!
mamolinka użyj swoich wdzięków i atakuj męża :-) kciuki zaciśnięte.
paulinka jaki metraż ma mieszkanko, które oglądaliście, ile pokoi, które piętro? Fajnie tak wybierać coś dla siebie :)
Nowe mamusie czerwcowe witajcie :-)

Reszta babeczek, przepraszam, że nie nawiązuje, ale postaram się jutro poprawić i nadrobić zaległości :-D

A teraz uciekam spać...........

Hejka dziewczyny
Mam tylko jedno pytanie czy musze przerobic 3 miesiac aby isc na zwolnienie z powodu ciąży czy nie bo już sama nie wiem co mam robić a wiem i nawet mi lekarz mowił że tam gdzie pracuję to nie są warunki dla kobiety w ciąży
POMOCY !!!!!

Misianka gratuluje ;)

Monia
chyba nie ma az we mnie tyle seksapilu....Nie chce go zmuszac , wiec chyba poczekam az sam przyjdzie i powie, ze chce sie znowu o dzidzie starac....

Witam w ten niedzielny poranek.

MAMA KUBULINKA (jak przekreciłam nick to przepraszam) Gratuluje i witaj :)

MAMOLINKA, faceci tak maja że ciężko im się rozmawia o uczuciach. Może jest mu cieżko po stracie i boi się faktycznie kolejnej? Na pocieszenie Ci powiem że nam wystarczył sexik dwa razy przed owu i zaskoczyłam.

Oj jak ja bym sobie wypiła piwka.... lecha shandy... mniam. No ale trudno. Piwo nie zając nie ucieknie poczeka na mnie z rok jeszcze :p

Dziewczyny pamietacie do którego tc bierze się kwas foliowy?

reklama
Do góry