reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Z łyżew nici. Lodowisko jest na dworze.. a wieje tak że ledwo pospacerowalismy pół godziny :(

Mikoto Odpocznij skoro Zosia śpi. Tymek też pochrapuje a ja zastanawiam się nad drzemką ;-)
Dobrze że z kręgosłupem już lepiej!!

Teri zupełnie ograniczasz kawę? Ile dziennie pilas? Ja lubię smak kawy, piję rano i jedną w pracy (chyba że nie mam czasu)

Robaczku skoro łyżwy nie wypaliły chyba wezmę starszaka na basen. Siedzi od rana na kompie z małymi przerwami i już się nerwowy robi :-/
Oby ząb już nie bolał :*

Palin kopytka.. z jakimś pysznym sosem np serowym-ot tak to mój plan na wtorkowy obiad :-D Tylko czy potrzebuję prasę do ziemniaków czy poradzimy sobie zwykłym ugniataczem? Qrde zapomnialam jak nazywa się to coś czym ugniata się ziemniaki na puree :what:

reklama
Madzia, ja zawsze miele w maszynce, bo Miki to lubi robić i mam godz jak zająć. Ale możesz po prostu potluc je, tyle, że pewnie będą troszkę grudkowate. U nas dziś z okraska- takie lub podsmażone Mikołaj lubi najbardziej. Ją może poleje sobie jogurtem.

Przerwa na herbatę
Teri
Mnie czasem zmęczenie powala. Kiedyś też nie umiałam spać w dzień. Kawa ponoć przyczynia się zmarszczką. A ja tak lubię
Mikotku
Oj chciałabym. A idzie jak po grudzie. Pająki zrobiły sobie festyn. Wszędzie pajęczyny. Kurzu też sporo w różnych miejscach. Potrzebuje 2 dni co najmniej a ich nie mam

Robaczku
Nasze maluchy zawsze były kościelną atrakcją. A ostatnio Toś śpi całą mszę. Mam z prasowaniem to samo
Anilek
Oby buncik przeszedł zanim Jaś się pojawi. U nas kłopot z Mila

Wisienka jesteś dowodem obalajacym tą tezę- nie zauważyłam u Ciebie zmarszczek, jedynie takie delikatne podczas uśmiechu.

Madzia, ja Ciebie też lofciam :*

Czas relaksu: poduszka, pilot, coś słodkiego i duża herbata :)

Załączniki

• 1420979122441.jpg
    1420979122441.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 50
Madziu juz ogarnelam kuchnie, obiad gotowy. Nawet już zjadłam.Kasze. I właśnie popijam herbatę. Szkoda ze łyżwy nie wyszły, ale.basen.ten.świetnie brzmi.

Wisnieka oh, doskonale Cie rozumiem. U mnie to samo, sprzatne dół dokładnie, już wracam.na.górę, by odkurzac za kanapa. Wszystko na widoku. Zosia tez wcześniej przysypiala, a teraz woli kierunek ołtarz -dwór. A zimą średnio pasuje bieganie wokół kościoła, zwłaszcza w taką pogodę jak dzisiaj. Bardzo żałuję że nie ma.u nas mszy dla dzieci :-( kiedyś byłam.na.takiej w.Krakowie, cudowne przeżycie! Co jeszcze zostało.Ci do.zrobienia? Ja musze jeszcze odkurzac, Zosia jadła wafle.ryzowe i karmiła nimi kilka.rzeczy w domu ;-) teraz pracuje nad lista zakupów.

Palin pełny relaks! Co ciekawego oglądasz? Wczoraj wylaczyli prąd w trakcie filmu :-/ a tak chciałam.obejrzeć do.końca :-(

Zosia śpi, tak więc wykorzystam to.egoistyczne i tez się porelaksuje chwilkę :p

Mikoto, od 3 dni probuje obejrzeć film "Lucy", Ale zawsze zasne w trakcie albo cos/ktoś mi namiętnie przerywa. Podjęłam kolejną próbę. Tym razem skuteczną ;)

reklama
Palin
smacznie brzmi. Co to Lucy ? Nie znam
Mikotku
Ja kuchnie tylko wypieścilam. Ale na Maxa i 2 prania. Teraz jestem z autem na myjni. Potem na chwilę muszę do Lidla bo mleko się skończyło. Obiad zjem po powrocie i skończę sprzątanie. P ogarnął zabawki. Tosiu śpi

Do góry