reklama
madzia128
Fanka BB :)
emka tak nocą na często je.. co 2,5h a powinien mieć przerwę i dlatego woda. a kleik żeby go zatkać na dłużej i dla mojego dobra (żebym się wyspała) i dla jego (żeby dłużej pospał i miał dłuższą przerwę w jedzeniu)
Nareszcie siedze!!!!
Panowie wybili na mecz, ja wstawilam obiadek i siedze. Moj najmlodszy mezczyzna wlasnie odpadl a to dopiero 18, ale coz...pewnie o 23 sie obudzi na zarelko
Madzia - 600 g to za duzo ?? ile Tymek teraz wazy? a z klepikiem jak masz robic?? moj Tymson co prawda budzi sie w nocu co 4 godziny ale pytam z czystej ciekawosci?? ile przerwy kazala Wam miec miedzy posilkami w nocy??? Mam nadzieje, ze uda Wam sie oszukac woda bo moj to nawet aby sie napic troszke nie chce i bylby ryk
Samochod naprawili Emil pojechal z Tata i tesciu z mechanikiem sobie chlapnal...przyszedl i on Tymka na rece wezmie siedzac na szczescie po moim uprzejmym nie trzeba nie nalegal. Ufff dobrze, ze on taki ludzki i zrozumial bo tesciowa by sie obrazila wielce...
Cichutko tu jak zwykle ...ide na fb zobaczyc, bo tam pewnie glowna dyskusja sie toczy... brakuje mi nadrabianie po 6-7 stron jak to za ciazowych czasow bywalo i wiecie co brakuje mi ciazy
Panowie wybili na mecz, ja wstawilam obiadek i siedze. Moj najmlodszy mezczyzna wlasnie odpadl a to dopiero 18, ale coz...pewnie o 23 sie obudzi na zarelko
Madzia - 600 g to za duzo ?? ile Tymek teraz wazy? a z klepikiem jak masz robic?? moj Tymson co prawda budzi sie w nocu co 4 godziny ale pytam z czystej ciekawosci?? ile przerwy kazala Wam miec miedzy posilkami w nocy??? Mam nadzieje, ze uda Wam sie oszukac woda bo moj to nawet aby sie napic troszke nie chce i bylby ryk
Samochod naprawili Emil pojechal z Tata i tesciu z mechanikiem sobie chlapnal...przyszedl i on Tymka na rece wezmie siedzac na szczescie po moim uprzejmym nie trzeba nie nalegal. Ufff dobrze, ze on taki ludzki i zrozumial bo tesciowa by sie obrazila wielce...
Cichutko tu jak zwykle ...ide na fb zobaczyc, bo tam pewnie glowna dyskusja sie toczy... brakuje mi nadrabianie po 6-7 stron jak to za ciazowych czasow bywalo i wiecie co brakuje mi ciazy
madzia128
emka w sumie nie mówiła, ile. jak zakupię, to zobaczę, jak jest napisane na opakowaniu, ale ze starszakiem zaczynałam od 1 łyżeczki
gosiak powinien mieć 6h przerwy, bo on się przejada.. przy tak dużym refluksie przyrost wagi jest ogromny. spróbujemy go oszukać, o ile się da. teraz waży 6130g, a urodził się z wagą 3450g.
ale mnie dziad wkurzył.. masakra.. dobrze, że poszedł na zebranie w sprawie komunii starszaka, bo bym zabiła, a tak mam spokój - zabiję jak wróci!
gosiak powinien mieć 6h przerwy, bo on się przejada.. przy tak dużym refluksie przyrost wagi jest ogromny. spróbujemy go oszukać, o ile się da. teraz waży 6130g, a urodził się z wagą 3450g.
ale mnie dziad wkurzył.. masakra.. dobrze, że poszedł na zebranie w sprawie komunii starszaka, bo bym zabiła, a tak mam spokój - zabiję jak wróci!
mama2013
Emka- ręcę opadają jak się o takich lekarzach słyszy
ale macie fajnie z tym spotkaniem Ja mam do Krakowa jakieś 650km
gosiak- piękne rodzinne fotki
madzia- ja też nie potrafię zasnąć karmiąc
Dzika- zdrówka dla Ewuni
Wisienka- ojej, a co się dzieje z Antosiem? Chyba coś przeoczyłam Trzymam kciuk, żeby badania wyszły dobrze
ale macie fajnie z tym spotkaniem Ja mam do Krakowa jakieś 650km
gosiak- piękne rodzinne fotki
madzia- ja też nie potrafię zasnąć karmiąc
Dzika- zdrówka dla Ewuni
Wisienka- ojej, a co się dzieje z Antosiem? Chyba coś przeoczyłam Trzymam kciuk, żeby badania wyszły dobrze
Palindromea
Wczoraj Miki pospał, to dziś na odwrót - Biedaczek się męczył, a nie zasnął. Aż wieczorem padł.
Gosiak - na tęsknotę jest wyjście ;-)
Madzia - to on waży za dużo? Mikołaj urodził się 3190, teraz ma jakieś 6200-6300 i się pilnuję, żeby tylko przybierał. 6 h przerwy? Mikołaj max w nocy ma 5 (zwykle 4), a i to tylko raz, bo potem to co 3; 2; 1,5 je...
Gosiak - na tęsknotę jest wyjście ;-)
Madzia - to on waży za dużo? Mikołaj urodził się 3190, teraz ma jakieś 6200-6300 i się pilnuję, żeby tylko przybierał. 6 h przerwy? Mikołaj max w nocy ma 5 (zwykle 4), a i to tylko raz, bo potem to co 3; 2; 1,5 je...
Jestem. Zosia już wykapana, nakarmiona. Mieliśmy super wieczór. Posiedzialysmy, posmialysmy się. Jutro gości mam już z rana. Takze posprzątalam, pomylam, przygotowałam wszystko na jjutro. Poczekam az Zosia zasnie i idę umyć butelki i pod prysznic. A potem do łóżka marsz, bo padam.
Spokojnej nocy Kochane. Przepraszam, że tylko o sobie.
Spokojnej nocy Kochane. Przepraszam, że tylko o sobie.
reklama
mama2013
Madzia- mój synek jak się urodził ważył 3,3kg, a 19.09 na szczepieniu 6,5kg i lekarka powiedziała tylko, że sporo przybiera, pytała czy karmię wyłącznie piersią, a jak przytaknęłam to tylko stwierdziła "to ładnie" nic nie mówiła, że za dużo, a jak sprawdzałam na siatkach centylowych cały czas oscyluje w granicach 50 :-)
Wenusjanka- teraz doczytałam o Twojej starszej córce- jak dobrze, że wszystko się tak skończyło- jesteś niesamowicie dzielna!
W końcu nadrobiłam
szkoda, że siedzicie wszystkie na fb, a nie tutaj
I chyba będziemy musiały się zrzucić na ten wentylator dla Dmuchawca- bo kto będzie nas zwoływał do porannej kawki? ;-)
Wenusjanka- teraz doczytałam o Twojej starszej córce- jak dobrze, że wszystko się tak skończyło- jesteś niesamowicie dzielna!
W końcu nadrobiłam
szkoda, że siedzicie wszystkie na fb, a nie tutaj
I chyba będziemy musiały się zrzucić na ten wentylator dla Dmuchawca- bo kto będzie nas zwoływał do porannej kawki? ;-)
Ostatnia edycja: