reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

hej

ja sie tylko witam, bo i tak nie ma szans na nadrobienie
ja na razie głownie się sklepem zajmuję i kursem/konkursem - już popełniłam 3 rzeczy w terminie, zostały dwie, czyli za 4,5 tygodnia będę żebrać o głosy by wygrać maszynę do szycia ;-)
teraz szykujemy się do urodzin Artura, więc jest co robić :-D
no i Filip się rozbeczał, paa

reklama
Marys - skad ja to znam !! w nocy zanim Emil wstanie to ja juz przewiniete dziecko mam i tylko slysze: "przewinac go??!! - Juz zrobione - OOO jak szybko "

Czasem to przespi jak Malego karmie i jak wstaje do odbicia to sie pyta czy go nakarmic :eek: FACECI !!!

644197_520673478004863_1368998688_n.jpg

Załączniki

• 644197_520673478004863_1368998688_n.jpg
    644197_520673478004863_1368998688_n.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 52
Witajcie drogie czerwcóweczki :-)

codziennie zabieram się za napisanie paru zdań, ale jak przychodzi co do czego- synek nie daje mi dokończyć :zawstydzona/y: chyba jestem zbyt mało zorganizowana, żeby znaleźć czas na forum :zawstydzona/y:

Mój maluszek właśnie przekroczył wagę 5kg i jest już taaaaki duży w porównaniu do tego jak ważył 3100 :sorry:

Niestety nam też upały dają się we znaki- dziś pierwszy raz od jego 3 doby życia był dzień bez spaceru... za to teraz od 16 śpi jak zabity :szok: aż się boję, że nie pośpi w nocy, ale przynajmniej w końcu miałam czas na umycie okna w kuchni, które było w tragicznym stanie :-p

W czwartek idziemy na szczepienie- mam nadzieję, że zniesiemy je dzielnie ;-)

Wy tak narzekacie na swoich panów, a ja muszę się przyznać, że taka wyrodna matka ze mnie, że często budzę się w nocy jak mąż już ma małego na przewijaku :confused2: jakoś on szybciej go słyszy niż ja :confused2:

Marys, gosiak pod tym względem nie moge na mojego M. narzekać bo bez problemu przewinie małą i nakarmi. Nie muszę go o to prosić, pod warunkiem że jest w domu :dry:
A dzisiaj wróciło 19 z pracy, wykąpał się i poszedł na piwo z kolegami z pracy :sorry: rzadko mu się to zdarza ale i tak ciężko mi to znieść :sorry:
Moje dziecko wykąpane, nakarmione i nie może usnąć...

Słyszałyście o tym rodzeństwie co się utopiło? To 20km ode mnie :-(

KINGUSIA, mama2013 mój Mariusz wstaje w nocy tylko jak Mała krzyczy w niebo głosy (śpi w drugim pokoju nie wiem czemu....) bo ją baczek męczy, w dzień to się z nią pobawi , ponosi, nakrmi pomoże przy kąpieli jak ma na pierwszą zmianę ale od "brudnej" roboty jestem ja ;-)

Co za tragedia :-(

Marys w nocy to ja zazwyczaj budze się o wiele wcześniej i idę do małej. Chyba że czasem nie mogę się wybudzić i Laura się zdaży rozpłakać to mąż się budzi i sam wstaje.

Nie moge przestać myśleć o tych dzieciach... nie wiem jak ta matka to przeżyje :no:

reklama
Marys - bo tak najlatwiej powidziec :p Moze my tak zaczniemy co ?! :rofl2:
Kingusia - moj tez przewinie, nie powiem ze nie, ale kupki juz nie ruszy. A jak na niego burkne w nocy to i nakarmi. Ja rozumiem, ze chce sie wyspac do pracy i tez chce aby byl przytomny, ale w koncu my pozniej tez musimy jakos funkcjonowac, wiec podzial musi byc :tak:
O widze, ze macie swojepociechy w osobnych pokoikach?? nie jest za ciezko Wam?? slyszycie jak zaczynaja kwilic?? ja mysle , ze tak do pol roku, moze troszke dluzej potrzmamy Tymka - pewnie do etapu jak bedzie spal praktycznie cala noc

Milego wiczoru

Do góry