Wisieńka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Mam teraz małza w domu bo pisze prace i okupuje ni non stop kompa więc pozdrawiam wszystkie i daję znac, że u nas w porządku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Palin mój szkrab to wczoraj harcował, że aż brzuch mi falował a dzisiaj chyba odsypia bo tylko kilka razy się pokręcił, kopnął i spokój Jednak moja mała takimi tekstami ostatnio rzuca, że aż płaczę ze śmiechu:-)
Tak mi się czegoś chce ale jeszcze nie wiem czego
Paulunia, może pączka ;-)
Znowu mi ręce napuchły - zamiast palców mam wałki. Nawet nie mogę ich zgiąć, nie mówiąc, żeby zacisnąć w pięści :-( Ciekawe czy to z powodu ciąży, czy znów się ciśnienie ostro zmienia (bo przed ciążą też tak miewałam, no i spuchły tylko dłonie - nogi, twarz ani trochę). Dobranoc Dziewczyny i Maluszki