reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Xez tak bardzo chcialabym Ci pomoc i ulzyc w cierpieniu....Kochana wyplacz sie porzadnie, wykrzycz... Duchowo bede Cie wspierac bo niestety tylko tyle z tak daleka moge zrobic. Tak strasznie mi przykro i smutno mimo iz tak malo sie znamy, placze razem z Toba:-:)-(

Natis wiem o czym piszesz i co xzujesz tez mi przez mysl taki rzeczy przechodza. Dla wszystkich mala kruszynka bedzie rewolucja ale mam nadzieje ze Twoje dziewczynki , moi chlopcy i pozostale dzieci tak tego nie odbiora i bedzie taj jak pisze Ewa.
Napisz kochana jak wroca z IP bo sie martwie.

Dmucgawiec jak egzamin, mam nadzieje ze swietujesz:-)

reklama
Moi właśnie wrócili. Wyrostek został wykluczony, uffff... przyczyna bólu niestety nieznana.
Lekarz kazał iść zdiagnozować ból do przychodni :dry:.

XEZ - tulę mocno!!!!

WISIENKO - przykro mi z powodu Twoich dolegliwości, wracaj szybko do zdrowia.

FIOLETOWA - kurcze, jak nie urok to... mam nadzieję, że Małemu do jutra przejdzie...

Dziewczyny leżące na was to jakaś plaga spada co chwilę... wy leżycie... dzieci chore :/ nosz jak nie urok to sraczka....

Xez kochana nie pociesze cię bo nie ma takich słów które ukoją twój ból... Ciężki to czas dla Was, mam nadzieje że szybko zaświeci dla was słoneczko....

Natis dobrze że to nie wyrostek. heh ci lekarze, proszę iść do przychodni ehh....
Wisieńka sto lat dla Maćka... toć on w sumie nie wiele młodszy ode mnie (rocznikowo 6lat...) Tyle że ja z listopada to mam 23 ledwo skończone :p

No to ulga Natis Ale jak nie wyrostek to co ????" Świetne" jest to odsyłanie do innego lekarza:wściekła/y: !!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A przecież na Truchana mają wypas w tym szpitalu mogli sprawdzić czy wszystko ok .
Wisienka -no to jutro bedziesz mamą pełnoletniego faceta !!!! Wow !!! Wszystkiego dobrego dla syna:tak:

Ostatnia edycja:
Uff dobrze ze nie wyrostek. Mam nadzieje ze przestanie bolec.

Fioletowa moze u synka to jakis wirus typu rota ??

Wisienka na chrobsko polecam herbatke z miodem i cytryna. Ja wlasnie tak zwalxzam u siebie poczatki grypy

Ostatnia edycja:
Natis jak dobrze, że wszystko dobrze z Natalką, ufff

U nas w przedszkolu panuje ospa :O dobrze że Tosia siedzi ze mną w domu, co prawda była we wtorek ale mam nadzieję, że się nie zaraziła. A tak w ogole to dziś ma straszne wzdęcia i pierdnięcia :p i tak jedne drugi, seria cala, po chwili jeszcze raz,my tak na nią patrzymy a ona : no co ? spodnie mi się prują :D

Fioletowa - teraz jest masę dziwnych wirusów :/ ostatnio Tosia miała dwa dni biegunke po czy od razu zapalenie oskrzeli ... dziwne, ale pani dr powiedziała, że właśnie to jakis wirus :/ oby u was skończyło się tak szybko jak zaczęło.

Wisienka - sto lat dla syna :D

Ostatnia edycja:
Cześć kochane!
Egzaminu nie zdałam:-(. Odezwę się jutro bo mi dzisiejszy dzień dał nieźle w kość, muszę to odespać:tak: Dziękuję, że pamiętałyście

NATIS - ja mam identyczne obawy i chyba same się nie rozwieją....Cieszę się, że to nie wyrostek :sorry:

Ja za to na jutro mam pakiet na wyniki przez ten mój ból który się wyrostkiem może okazać :-p jest też duże prawdopodobieństwo, że to przez te cholerne po cesarkowe zrosty :wściekła/y:

DUŻO ZDRÓWKA WSZYSTKIM MAMĄ I DZIECIACZKĄ ŻYCZĘ!

reklama
Dmuchawiec szkoda...ale następnym razem to już na pewno się uda, zobaczysz! :-)

Natis no nareszcie napisałaś... super, że wyrostek wykluczony, ale odsyłanie Dziecka do innego lekarza zamiast od razu przyczyny poszukać to już nie na miejscu, spychologia jak ta lala...

Wisieńka najlepsze życzenia dla syna!

Do góry