reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
TERI - zmykaj na IP. W ciąży to lepiej dmuchać na zimne jak dziewczyny piszą.

PAULUS - ale wieści!! Wspaniale!!! ale zazdroszczę Ci tego powrotu do prawie normalności :-). No i syn!!! Super! :-D:-D:-D

Teri, wygląda to na jakieś uczulenie lub pokrzywkę ale tak jak dziewczyny piszą - - leć na IP !!!

Paulus o jak fajnie !!! Cieszę się razem z Tobą, że już zagrożenie minęło i nie musisz leżeć , hura :)
Tylko powoli wracaj do normalności po tym leniuchowaniu :)
No i gratulacje synusia.

Może podajmy w liście czerwcówek już płeć to będziemy miały statystyki :):) Ciekawa jestem, która płeć przeważa - mi się na oko wydaję, że chłopaki górą :)

Dzieki kochane! Tak sie balam a teraz to juz obawa jest ale taka po prostu poki nie masz na reku dziecka to sie obawiasz, nie o krwiaki czy cos tylko po prostu.
Natis masz racje prawie normalne funkcjonowanie bo po tym lezeniu zejdzie sie zanim sil nabiore.
Po 20 tyg.i usg polowkowym zaczynamy myslec nad imieniem. Tata dumny ze zrobil syna za trzecim razem. Geba mu sie od rana smieje na okraglo:)))

paulus no brawa dla tatuska :-D wstrzelil sie idealnie ;-) Gratulacje syna dla was obojga :-D i oczywiscie ciesze sie ze juz najgorsze za wami!

Dziewczyny jak mozna spac tylko na jednym boku???? :szok: toz to mi by on odpadl. Ja sie przebudzam w nocy w przeroznych pozycjach :-)\

Teri mi to tez na uczulenie jakies wyglada! Ale fakt lepiej zapytac lekarza. Ja pamietam ze moja mama miala problemy w ciazy z wchlanianiem jakiegos skladnika witamin i zaraz ja wysypywalo choc poza ciaza nie miala tego problemu. W naszym stanie moze sie wszystko zmienic.

paulus3d gratulacje chłopczyka :-) kolejny zreszta w naszym gronie

Ja mam wizyte 12.01 i jestem ciekawa czy się też dowiem płci. Już mnie kusi aby coś kupic dla malenstwa.
Dzis juz dostałam od kolezanki pare rzeczy dla dzieciaczka, bo chciałam wyrzucić m.in. kombinezony, czapeczki, becik do chrztu, ochraniacz do łóżeczka i pościel, z czego się bardzo ucieszyłam bo nie mamy jeszcze nic.

Może podajmy w liście czerwcówek już płeć to będziemy miały statystyki :):) Ciekawa jestem, która płeć przeważa - mi się na oko wydaję, że chłopaki górą :)
Pomysł mi się podoba a i podobnie myślę :D na początku posypały się siusiaczki, później dziewczynki i znowu :)
W końcu może wyrówna się ta nadwyżka kobiet nad mężczyznami i rachunek będzie prosty.. na 1 mężczyznę przypadnie 1 kobieta :-D

Paulus gratuluję synusia - super ;-)

Teri ja bym pojechała na IP jak ci to nie zejdzie albo do jakiejś przychodni na dyzur chociaż.

Ja dziś mam mega lenia, rano byłam z kumpelkami na kawce w galerii, połaziłam po sklepach, a zaraz idę robić sernik na zimno, bo mi się zachciało tylko jeszcze do sklepu po brzoskwinie w puszcze muszę iść, bo zapomniałam kupić - skleroza ciążowa :-)
Ja wizytę mam 21.01 i mam nadzieję, że malutek pokaże co między nóżkami ma :-D

reklama
Paulus - gratuluję chłopczyka!

Teri - skonsultuj to z lekarzem (napisz potem co to było). Moje plamki można dostrzeć na sylwestrowym zdjęciu w galerii ale aż tak to nie wyglądało (złagodziłam tym o czym pisałam wcześniej).

Robaczku - też mam wrażenie, że chłopaki górą :)

Historia o tym jak to facet łże w słuchawkę.
Przed chwilą zadzwonił do mnie mąż:
-Słuchaj bo dzwonili do mnie rodzice i pytali czy przypadkiem nie jesteś w ciąży bo przytyłaś.
-I co powiedziałeś?
-Powiedziałem, że nie, tylko się objadłaś w święta.

Podsumowanie rozmowy - musimy im powiedzieć bo zaczynają coś podejrzewać :)

Ostatnia edycja:
Do góry