reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam
Ja jak zwykle nie mam czasu... :(
Chcialam sie "wtracic" co do grupy zamknietej. Ja bym sie narazie z tym wtrzymala bo w ten sposob forum bedzie podzielone na te dziewczyny "wybrane" i nie co dla niektorych moze byc malo pryjemne... Do tego na tym etapie wiekszosc z nas jeszcze normalnie pracuje, nie kazda ma dostep do internetu w pracy (tu przyklad ja) wiec moze sie wydawac ze jestem tu rzadko, a tak naprawde to rzadko mam czas czy jeszcze sil aby sie odezwac, ale czytam was codziennie na biezaco :) Dlatego moim skromnym zdaniem grupa powinna zaistniec na pozniejszym etapie, gdy wiekszosc z nas bedzie mala wiecej czasu, do tego wtedy zaczna sie problemy typu- jak sie ogolic z takim wielkim brzuchem? Wiec beda to tematy intymne czy chociazby zdazajace sie popuszczanie co tez sie baaaaardzo czesto zdaza.

Tak wogole to wielkie gratulacje dla wszystkich dziewczyn po wizytach!!!!!!! :D

reklama
Hej, a ja dzisiaj po badaniach jestem. miałam takie ogólne z krwi i moczu. teraz czekam na wyniki i z niecierpliwością do poniedziałaku 26.11 na usg. bardzo się stresuje tym badaniem, bo mam miec to usg genetyczne. i ogromnie chciała bym poznac płec maleństwa, ale na to pewnie jeszcze lekarz bedzie kazał poczekać! teść wczoraj śmiał sie do mnie że trzyma kciuki żeby była jego pierwsza wnusia :-)

Zamkniete forum (grupa) jest fajna pod tym względem że tam możemy lepiej się poznać. Tutaj raczej większość z nas nie poda takich szczegółów np gdzie dokladnie mieszka a dzięki takiej grupie wiem np że jest dziewczyna która mieszka blisko mnie co mnie cieszy :) Też głupio by było żeby np ktoś kto napisał dwa czy trzy posty do takiej grupy dołączyl bo wychodzi na to że każdy może do niej dołączyć a to nie o to chodzi :) (mam nadzieje że zrozumiale się wypowiedziałam hehe)
Odwiedziła mnie teściowa, poplotkowałysmy, zajeła się małą a ja na spokojnie rybkę mogłam zrobić :)

A ty dalej o tej rybce :-) a mi język do tyłka ucieka :-D

ona to ma - grupa już jest, mało się tam pisze póki co, ale własnie przez to co piszesz - są u nas dziewczyny jeszcze pracujące, są już z jednym czy dwójką dzieci =brak czasu - a niektóre albo na zwolnieniu, albo w pierwszej ciąży to mają więcej czasu na pisanie
poza tym to nie sztuka nastukać 500 postów ;-) jak ktoś się uprze
ja myślę, że teraz powinna każda mieć dostęp, która chce, tylko trzeba wysłać wiadomość do sa_raa

o głosowaniach nad dostępem dla kolejnych nowych dziewczyn będziemy myśleć za jakiś czas
jak i o głosowaniu za moderatorką forum

Fioletowa o wlasnie calkowicie sie z Toba zgadzam!! Mi poprostu chodzi o to aby to forum czy grupa byly tak samo przyjazne dla mam czesto udzielajacych sie jak i dlatych ktore narazie tylko wiernie sledza :) Zeby tez nie bylo tak ze wiekszosc przeniesie sie na grupe zamknieta, a tu bedzie cisza.

Ktos tu pisal o rybce ja dzisiaj mialam jakis napad i jak zobaczylam w sklepie makrele to dostalam slinotoku i musialam ja miec, zjadlam tak trzy kanapki, pozniej rybe po grecku niestety tez kupiona a na koniec paluszki rybne :-)

Z tego co widzę forum ma obecnie dość duże możliwości indywidualnego ustawienia prywatności .. więc można przezcież w ten sposób się zabezpieczać, w 2005 roku jak zaczynałam przygodę z babyboom nie było takich możliwości, pamiętam więc jak potem siedziałam i pieczołowicie usuwałam wszystkie wklejone wcześniej zdjęcia ;) Moim zdaniem nie powinnyśmy zamykać wątku przynajmniej do końca czerwca 2013 ;) Przecież wciąż dołączają nowe dziewczyny :) tak sobie myślę :nerd:

reklama
Dziewczyny przeciez mozemy rozmawiac i tu i tu. Tylko tu mniek osobistych zwierzen. Bo faktycznie i za pare tygodni moga dolaczac kobietki a przeciez my i forum jest po to by pogadac i pomagac. Jak kogos poznamy to i zaprosimy do tajniakow :-) i mysle ze w ten sposob nikogo nie skrzywdzimy i nie odrzucimy.

Ja juz w lozeczku od godziny.
Korba pewnie ze sie podziele rybkami ! Mezus sie wybiera niebawem na morze i mam nadzieje ze duzo ulowi by wszystkich obsypac na swieta rybkami :-).

Wizytujactm gratuluje zdrowych kruszynek - to cydowne wiesci !!! A fotki beda na nastempnym bardziej wyrazne.
Jutro rano ide na badanie mam nadzieje ze nie zapomne siusiac w kubeczek... :-D:-D
Sorki za literowki ale pisze z telefonu;-)
Milej i sennej nocki bez koszmarow zycze !!! I dlugiej !

Do góry