mamolinka a ja sie z jednego cieszę - tak z 16 miesięcy bez @ ;-) nic to że potem połóg ;-) i reszta przyjemnych spraw
ja mam nadzieję, że rok starań wyczerpał mojego pecha w temacie ciąży - życzę sobie nuuudnej jak flaki z olejem, książkowej ciąży - bez leżenie, bez tony tabsów, z pięknym porodem w zaplanowanym przeze mnie i chirurga terminie cc ;-) [bo mam wskazania do cc, pierwsza ciąża też się cc skończyła, ale nieplanowaną - teraz nie będę taka głupia i w 7mym miesiącu śmignę do ortopedy po skierowanie] i zdrowego dziecka i tego sie trzymam![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
a wam też życzę - nudnych ciąż, pięknych porodów -jakkolwiek chcecie - sn, czy cc i najważniejsze zdrowych dzieci
a macie preferencje co do płci? - bo ja bym chciała córkę, synek już jest, dziś mama powiedziała mi że jak jej powiedziałam to pomyślała od razu o córci, chociaż była wcześniej przekonana że będę mieć dwóch synów, ja w poprzedniej ciąży od razu wiedziałam że synek, a teraz wydaje mi się że będzie córa [choć to może zwykłe chciejstwo]
ja mam nadzieję, że rok starań wyczerpał mojego pecha w temacie ciąży - życzę sobie nuuudnej jak flaki z olejem, książkowej ciąży - bez leżenie, bez tony tabsów, z pięknym porodem w zaplanowanym przeze mnie i chirurga terminie cc ;-) [bo mam wskazania do cc, pierwsza ciąża też się cc skończyła, ale nieplanowaną - teraz nie będę taka głupia i w 7mym miesiącu śmignę do ortopedy po skierowanie] i zdrowego dziecka i tego sie trzymam
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
a wam też życzę - nudnych ciąż, pięknych porodów -jakkolwiek chcecie - sn, czy cc i najważniejsze zdrowych dzieci
a macie preferencje co do płci? - bo ja bym chciała córkę, synek już jest, dziś mama powiedziała mi że jak jej powiedziałam to pomyślała od razu o córci, chociaż była wcześniej przekonana że będę mieć dwóch synów, ja w poprzedniej ciąży od razu wiedziałam że synek, a teraz wydaje mi się że będzie córa [choć to może zwykłe chciejstwo]