reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Hej kochane. jesteśmy już w domu. Po drodze byłyśmy jeszcze u koleżanki po swojskie jaja bo mamy kury przestały nieś :-p

W sprawie stoliczka dalej cisza buuu :dry:

Robaczku jestem jestem ponad godzinę siedzieliśmy z Dawidem nad jednym zadaniem i nie mogliśmy zrobić ale w końcu się udało potem zrobiłam sobie spa maseczki na twarz i włosy i ja sama 15 minut w wannie :p
Wyłączam wszystkie dźwięki w telefonie żeby mnie nie kusilo co chwilę czytać telefon ograniczam do minimum zaczęła się szkoła to wiesz jak jest trzeba też dużemu dziecku poświęcić dużo czasu to już 5 klasa za rok egzamin szóstoklasisty jestem w szoku kiedy to złeciało :o:rolleyes:
Baw się dobrze z sąsiadka
Wisienka o matko jakie menu jesteś miszczem kuchni :thumbup: wszystkiego najlepszego dla Was kochani

Kingusia no takie czekanie najgorsze żeby tel nie poddać :confused:

I wieczór kolejny dzień detoksu zaliczony jestem zasypana pryszczami :eek::o

Skąd Wy macie takie duże dzieci? Tymek nosi 74 :-)

Mikoto Ty leniwy dzień? Nie wierzę ;-) Ja dziś po pracy aktywnie-najpierw szmateks.. ale mój ulubiony schodzi na psy a polowałam na spodnie dla chłopaków. Potem poczta i zakupy. Kupiłam jogurty naturalne, serki wiejskie i banana i kiwi do koktajlu ;-) Wydałam 150zl ale było tam też mleko, pampersy, mięso, różne sery.. Muszę upolować kaszę jaglana jak ją tak chwalicie! Na obiad wymyśliłam krem z dyni z imbirem i kurczak z chilli.. zobaczymy jak będzie smakować, bo do tej pory nie miałam czasu.. Popołudnie minęło mi na wyglupach z dziećmi :-D
Jak Babcia?
Aaaa właśnie gdzie Twoje emoty? Może chociaż jeden dziennie z kompa? Prosimyyyyy :-D

Wisienka ja jem waze w pracy.. nie chciałabyś widzieć mojego biurka i krzesła i podłogi wokół.. i pewnie w klawiaturze też tego pełno siedzi :p
Klienci Cię uwielbiają! Ja od jednego ostatnio dostałam zakaz urlopowania się :-/
Kochana my mamy gości w sobotę więc poproszę o przepis na
Sałatkę śledziową z ziemniakami
Jakie warzywa do dipu dajesz? Ok już doczytałam.. nadrabiam kilka stron-tak produkujecie!!

Teri ja cały dzień szalałam z chlopakami a zapomnialam o lekcjach.. wyjdę od Tymka i idę do Matta :-/ Potem spiszemy cytograf :-D Ciekawe kiedy ja zjem w końcu? ;-) A potem ćwiczenia.. bo wczoraj opuściłam :(

A gdzie Natis-miała już być z nami?

Gosiak Gratuluję kupca! :-D

Robaczku jak to w lodówce?
Jakie warzywa zrobiłaś?
Co to za Amelka?? Pierwsza miłość?
Matt też jest inny jak nie gra. Gry budzą w nim irytacje.. chodzi nerwowy, buczy. Dziś próbował włączyć laptop, bo się sprzedał, że jest jakiś kod :p Ale jak wróciłam z pracy to czytał książkę, nawet jeśli wziął ją tuż przed moim przejściem, to było to miłe :-D
Robaczku a czym Ty się w zasadzie zajmujesz w pracy? Jakie teksty piszesz?

Korba super pomysł z tymi pokojami dla dziewczynek! Zapewne Natis coś Ci super doradzi ;-) Teraz tylko życzyć Ci wygranej w lotto. Grasz w ogóle?

Przepraszam jeśli bardzo w tym poście nasmiecilam ale czytam i odpisuje.. czytam i dopisuje ;-)

Wisienka dla mnie jesteś Perfekcyjna Panią Domu! Organizacja na tip top!

Robaczku ha ha Hubi jest niesamowity! Zaskakuje na.każdym kroku! Bawcie się dobrze :-)

Kingusia może jeszcze Dzisiaj dostaniesz odpowiedz???

Teri wow! Super ze znalazłaś czas dla siebie! O której Kladziesz Darie?

Madzia ale posta strzeliłas :-o :-D oprócz z jaglanej, polecamy gryczana, prawda Teri? Kuskus, amarantus. Co kto woli. Jak z laptopa wstawię emoty to i tak.ich nie wyświetla na telefonach :-/ a większość z nas korzysta z aplikacji ;-) a laptopa nie włączam.przy Zosi.

My też już wykapane. Sprzatnelam kuchnie, łazienkę i salon. Poodkurzalam. Normalnie mamy psa na kablu, tj. Odkurzacz, wyprowadzam go na spacer przynajmniej raz dziennie :-/ pranie się pierze, woda na kaszkę przygotowana. Jeszcze trochę i idę dać Zosi jeść.

Ostatnia edycja:
Mikoto właśnie będę odkurzac witaj w klubie i u nas pies na kablu haha
Ogarne kurze i idziemy się myć o 20 chcemy być w łóżkach

Madzia 74 :what:U nas było rok temu :confused: pisz cyrograf pisz smakowicie i u Ciebie

I szlak trafił moja organizację. Nie ma wody:mad::mad::mad::mad::mad::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
Madziu gotujesz ziemniaki w mundurkach trzesz na grubych okach. Dajesz ziemniaki ja ok 2-3 cm , potem warstwę cienką cebuli w kostkę, przelej ją wrzątkiem na sitku, potem warstwą korniszonow w kostkę, warstwa śledzi w kostkę , dobre są te z biedry i znów ziemniaki. Po każdej warstwie ziemniaków i śledzi polewasz sosem czosnkowym. Majonez i jogurt pół na pół i do tego sól i czosnek. Ile lubisz. Ja dużo czosnku.
Mikoto
Do twojej perfekcji mi daleko kochana
Teri
Już za rok gimnazjum. Szok. A ty nadal jak 18 latka.

Hahaha dziewczyny, KOCHAM WAS :) uwielbiam Was czytac , pies na kablu :)
Madzia za dzisiejszego posta masz u mnie kawe z wódką ! Bezbledny ! aż nie wiem co dalej miałam pisać :D

Mikotko, Teri,
czyli znacie amarantusa ? Dobre to ? ja nigdy o nim nie słyszałam. Kupiłam teraz przez neta kaszkę z niego i jestem ciekawa czy dobre :)
Psa przechadzam po mieszkaniu zawsze rano bo kot przez noc nabrudzi :D

Kingusia
, i co , jest jakiś kontakt ? Widzisz, byłaś po wijskie jaja a ja dziś dwa razy zapomniałam kupić :(

Madzia
skad mam takie duże dziecko ? Bocian mi przyniósł a Tobie nie ? W kapuście znalazłaś może ?
Amelka to kolżanka z klasy, właściwie przyjaciółka, są w szkole nierozłączni. Ja myślę że to tak już nieświadoma miłość ... ale bardzo fajna dziewczynka. Super się dogadują.
W pracy sę zajmuje tym co robię dla klientów. S stawia strony a ja je oprawiam merytorycznie. Teraz piszę na temat robót ziemnych, utylizacji, transportach, kruszywach, melioracji ..... musiałam pozać branże :D Śniło mi się to nocach :D a masz proszę moje wypociny Roboty ziemne Ponad to zajmuję sie pozycjonowaniem i do tego też muszę dużo pisać. Bo pisane indywidualnych tekstów mocno pomaga w pozycjonowaniu. Piszę jeszcze artykuły do gazet, pijar i mnóstwo innych rzeczy :D ( zalinkowałam, przepraszam ale zawsze to link w sieci pomocny do pozycjonowania :D )

Ide ogarnąć salon i łazinkę i po paczke czipsów. za pół godz pije :D

Mikotko WPADAJ też ! Wypożyczę Ci helikopter, którym jutro polecę do Wiśniów ;-)

Wisienka o szlag z tą wodą :mad: za rok jeszcze 6 klasa teraz jest w 5 Ale już robią zadania pod ten egzamin Ale już nie raz brali go za mojego braciszka z racji podobizny ;)może z tą wodą to chwilowe?

Robaczku chylę czoła nad tym co robisz :eek::what:;) szkoda faktycznie ten przyjaźni :(dlatego właśnie nie lubię przrprowadzek :( ja tego amarantusa jeszcze nie jadłam :confused:
Madzia kaszą jaglaną Daria się zajadala aż w szoku byłam polecam też gryczaną i kuskus

reklama
Teri i jak? Wszystko zgodnie z planem??? ;-) ja wcale się nie dziwię, że biorą Was za rodzeństwo! Bardzo młodo wyglądasz! A Dawid tez jest postawny, wysoki, nadrabia :-)

Wisienka ojejku :-( a było jakieś ogłoszenie??? Moja perfekcja leży i.kwiczy u stóp Twoich <3 przepis proszę wrzucić na kulinarny, aby nie zginął.w czelusciach.naszych postów :-)

Robaczku zbieram.szczękę z podłogi! Kochana, Ty jesteś wielozadaniowiec, nie tylko jako kobieta-matka, ale też kobieta pracująca! Lecę! Choćby na miotle :p

Zosia zasypia. Idę zrobić herbatę.

Do góry