reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

I na chwilę po obiedzie przy kawusi.
Mam chwilę bo u Seweryna jest Amelka i Hubi bawi się przy nich. Fajne to uczucie gdy do syna przychodzi dziewczyna :) Tej dziewczynki najbardziej żałuję że Seweryn siię z nią rozstanie. Mama Amelki mówiła, że Amelka często już płacze grubymi łzami, że Seweryn się wyprowadza :( To będzie trudne :(

Gosiaku,
jakbym nie przypięła Huberta pasami to w setną sekundę bedzie na bladzie krzesełka lub stole a tak to ładnie posiedzi. MArtwię się bardzo pieskiem. Pewnie i Wam przyćmiewa to radość z pomyślnych rozmów ?

Mikotko, świetna fotka :) U nas już nic śniegu nie ma. to pojedzie z babcią ? Tata ? Trzymam kciuki :&
nie dzwoniłam :( muszę wyszukać nr . Aczkolwiek czeka mnie wizyta u mojego dentysty, którego ew poproszę by przypomniał o mnie swojemu koledze. Jednak coś się z zębem dziej, bo boli coraz bardziej. Tylko mój dentysta ma remont w gabinecie i może mnie przyjąć za tydzień w środę, tylko nie wiem czy ząb tak długo będzie cierpliwyy ....

Teri co tak dziś milczysz ? Pochłonięta maxymalnie rachunkami ?

Wisienko , w domku już ?

Madzia
po pracy ? Spisujesz cyrograf z Matem ?

Maryś
, zrobiłaś założone plany ? Jak spanko ? ile kaw wypite ? Ja 3 :) Ale o kawach głośno nie mówię przy Teri i Mikotko

Korba, do Sitna energia doszła omijając żukowo ? Ledo wyrabiam. Zrobiłam obiad, dopilnowałam lekcje, pilnując bardziej Huberta niż starszaków. Kolejna porcja kofeiny mam nadzięję, że pozwoli mi dotrwać do wieczora. Czekam na makaron dla Huberta i tez mu zrobię z jabłuszkami , dobry pomysł :) Jestem mega w szoku ale jak coś Hubi chce niedozwolonego to tylko krótkie wyjaśnienie " to ma gluten, laktoze" i awantury nie ma ! Nie mam pojęcia jak on to rozumie ale odróżnia rzeczy które może i które nie. Aczkolwiek staramy się nie jeść tego czego nie moze przy nim lub dawać mu to samo ale b/g lub b/l . Coraz więcej mam mu produktów zastępczych. Ciastka, paluszki, precelki to wciąż pod ręką awaryjnie czeka :) Pilnujemy bo wówczas jest dobrze.

Dziś z winkiem i na winko przychodzi moja sąsiadka :) Jak dawno nikt do mnie nie przyszedł zwłaszcza na winko !

reklama
Kochane rocznica 5. Jesteśmy 9 lat razem.
Menu
Sałatka z wędzonym kurczakiem
Warzywa z dipem czosnkowym
Sałatka śledziowa z ziemniakami
Szaszłyki
Kiełbaski z grila
Jajka faszerowane
Talerz wędlin i serów
Śledzie w śmietanie
Przystawki grzybki, oliwki, ogórki

Robaczku chce do Ciebie na winko! O.kawie nie czytam :p ale super, że dzieci razem się bawią, to tak cieszy :-) na badania babcia jedzie ze mną i z Zosia. Tata ma rano wizytę u denstysty, nie wie ile mu zejdzie, bo lekarz przygotowuje szczękę do protezy. Także jedziemy.

Kochane rocznica 5. Jesteśmy 9 lat razem.
Menu
Sałatka z wędzonym kurczakiem
Warzywa z dipem czosnkowym
Sałatka śledziowa z ziemniakami
Szaszłyki
Kiełbaski z grila
Jajka faszerowane
Talerz wędlin i serów
Śledzie w śmietanie
Przystawki grzybki, oliwki, ogórki

Wisienka rozwaliłas system :-o Kobieto! Ale.będzie pysznie! Jakie warzywa i jaki dip czosnkowy? Przypomnisz, proszę, swojemu Perfekcyjnemu o przepisie na ciasto marchewkowe ;-)

Ja też jutro w biegu. Edytowalam poprzedni post

Te warzywa z dipem muszą być pyszne! Dużo będziecie mieli gości? Jak Tosiu? Spał.w dzień? O której Kladziesz dzieci? Jaki plan działania na wieczór?

My słuchamy Jaka to melodia i kolorujemy. Jeszcze Godzina i idziemy się kąpać.Ogarnęłam juz z grubsza. Zostało przygotować rzeczy na noc i nastawić pranie.

reklama
Ja w kuchni działam. Maluchy grandzą. Toś wyjada kurczaka wędzonego. :eek: chyba zje wszystko! :D
Tosiu spał godzinę. Mila mówi,że nie . O 19 ich kąpiemy i kończymy w kuchni. Potem ogarniamy mieszkanie. Dla P jutro zostaje ugotować jajka i obrać je i rozstawic stół. Ja udekoruj tuż przed. Będzie moja siostra z mężem i synem , Ewelka - przyjaciółka z mężem i dziećmi i my. No chyba że ktoś wpadnie z życzeniami. Może jakaś czerwcowka

Do góry