reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Korba Laura też nosi 86/92 a niektóre nawet 98 są na nią dobre :szok: ależ mi urosło dziecko :-) wczoraj ważyłam ją u kuzynki to waży równe 10kg :-)
Świetny pomysł z tym remontem. Mam nadzieję że Wam się uda.
Ja nawet nie chce myśleć o remontach i Waszych pięknych domach/mieszkaniach. Dobija mnie to że wynajmujemy mieszkanie i nic w nim nie jest takie jak byśmy chcieli.
Mikoto Laura nie lubi makaronu z białym serem. Najchętniej to ona je sam makaron :-p albo z rosołem. Rosół mógłby być codziennie dla niej :-p
Jak się babcia dzisiaj czuje? Jest w domu? W ogóle to co ona na to wszystko?
Robaczku kluczyki w lodówce? Nieźle! Wesoło macie :-p
Teri współczuje okresu. Ja pewnie dostane jutro albo pojutrze. Daria jest niesamowicie rezolutna :tak: z resztą mądre te nasze dzieci już są. Fajnie jak się już tak można dogadać czy chce pić, jeść albo co jej dać :-D

Jesteśmy u mamy. Laura śpi. Rano był śnieg a teraz już się prawie stopił.
Jedna osoba odpisała mi wieczorem że mebelki aktualne. Napisałam że bierzemy i cisza. Jak można nie podać numeru telefonu :dry:

Kinga, To ja już nic z tego nie rozumiem :-D Zosia waży tak jak Laura albo i więcej a taki mały rozmiar nosi :-)
Kochana i Wy z czasem doczekacie się czegoś swojego , zobaczysz na wszystko niestety potrzeba czasu . Trzymam mocno za Was kciuki:tak: Zosia makaron, ryż i kaszę gryczaną może jeść codziennie ;-)

Korba to pewnie dlatego że Laura jest wysoka i ma długie rączki. Często np bluzeczki są na nią dobre a rękawy za krótkie więc musi mieć rozmiar większe.
Marzy mi się żeby M. zmienił prace i żebyśmy mieli szanse na jakieś mieszkanie...

Korbus rozmiarowki.różnią się, czasami tak.bardzo, że szok. Spróbuj 86. Zosia tez kasze zje, ale nie zawsze.

Kingusia ostatnio zjadła biały ser i kuje żelazo póki gorące, bo nigdy nie chciała nawet go tknac. Ale nie Reagowałam.i próbowałam dać, chciałabym.żeby jadła wszystko, wszystkie warzywa, owoce. Widzę po Ciotce jak Bardo można skrzywdzić dziecko, kiedy tych rzeczy się nie daje. Oba nie dawała, bo jej dzieci nie lubią tego i tego. W tym.momencie jest jakaś masakra u nich w Jedzeniem. Non stop tylko zupy i kluski z cukrem, bo Dzieci nie są nauczone zjeść innych RExzy. Nic na siłę, ale Juz nie raz przekonałam się ze jak po Dłuższym czasie podaje Zosi coś czego nie chciała to ona mnie.wtedy zaskakuje i zje to. Myślicie nad zmianą Mieszkania? Nad kiedyś czeka.mega remont na.dole.

Błagam kopnijcie mnie, nie mogę się skupić, nic mi nie idzie, wszystko jak krew z nosa, w mózgu pustka. Gapie się w monitor i pustka, nic wymyślić nie mogę, czarna dziura, nicość , niebyt, marność

I do tego nie wiem co na obiad. Chyba frytki zrobię . Jaki obiad by wszyscy mogli jeść ?

Mikotko, ja torpeda ? normalnie to bym juz miała z 8tekstów a ślęczę nad jednym :(

Teri, Mikotko ja też mam @ od dwóch dni :) i cieszę się, bo chyba na week S przyjedzie a zawsze @ dostawałam gdy przyjeżdżał i sie wkurzał :D

Korba, przecież Zosia nie może być taka jak Hubi bo będzie miał zaciężko gdy będzie chciał ją na rękach nosić, pomyśl czasem o zięciu , ok :angry:

Kingusia
, wynajmowanie ma plusy - nie trzeba zbierać na remonty :) Ja też wynajmuję :)

IDę próbować dalej myśleć nad utylizacjami .... ech :(

Hihi Robaczku masz rację ;-) Kinia Zosia pewnie niższa od Lauruni. Ja nie mogę jak ma
m czas to Zosia śpi godzinkę, a jak teraz spieszę się po Julke to śpi juz prawie 2 godz. A Jula już lekcje skończyła :O

Korba, jak tu piszesz i widzę Twój Awatar to tak bardzo przypominają mi się czasy ciążowe. A gdyby Mikotko pisała posty ze swoimi słynnymi i pięknymi imotikonkami to już w ogóle zaczął by mi na nowo rosnąć brzuszek .....

reklama
Do góry