reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Niania juz poszla i popoludnie mam z chlopcami :-) chyba dobrze sie najedli bo zaraz chatka bedzie stala na dachu tak ich energia rizpiera. A mnie boli glowa a proszki jadlam :-(
Wieje i leje u nas niemilosiernie.
Do sklepu musze iść bo kolacji nie będzie. Nsjgorzej to wybierac sie w taka pogodę z Ogonami...

Wisienko, Mikotko no czekam na Was ;-)

Wisienko lepiej sie czujesz ?
Palin skacze Miki ? My mamy od gwiazdorow dwa osly i wciaz chłopaki na nich sie bawia. Hubi skacze tak w miejscu.

Teri a polen sie jeszcze poki ferie trwaja :-) od kiedy macie szkole? My od 7.01 :-)

Marys biedni Wy z tym spaniem. Hubi po 3 godz od wstania musi miec drzemke i potem do 19 ma dobry chumor a spi 2-3 h. Seweryn do 4 rz spal :-)

Gosiak a no mowi sie ze wybor domu to radosc... yhm przez chwile na poczatku.. ale jak juz sie przeprowadzicie to dopiero bedzie radosc ! A i gosci miec bedziecie;-) pamietam o zaproszeniu mimo ze bylam pod dwóch drinkach :p :p

Ide zorganizować wyprawe po mske kukurydziana i wiecej jabłek

reklama
Robaczku co planujesz na kolację? Matt też spał do 4rz - piękne to było :-D

Gosiak teraz pewnie trochę nerwów będziecie mieli, ale potem super radość Was czeka. Każdy wybór ma swoje plusy i minusy ;)

Wisienko lepiej?

Palin ja sobie Tymka na takiej piłce nie wyobrażam.. taka duża piłka i mój krasnal :-/

Wenusjanka powodzenia w walce z paskuctwem!

Marys kiedy zaczynasz kurs?

Teri i u nas wiosna. + 3'C deszcz leje i jedyny plus jest taki że odmarzl mi płyn do spryskiwaczy :-) i auto już nie jest takie brudne
(Moje postanowienie noworoczne-optymizm :p )
Ja już do słownika przywyknęłam.. ale początki były trudne

Wisienka no jakos musimy :-( poki co daje jeszcze za wygrana bo Mloda chora, ale musze teraz przez weekend ja przestawic bo jak wrocimy dovpracy to bedzie ciezko :-/ a nie mozesz wylaczyc automatycznego uzupelniania slownika?
Palin ale super Miki dostal prezent! :-D a polozna extra! Niestety teraz to zadkosc :-/
Gosiak zabki Tymusiowi ida? Kupiliscie lozeczko?
Robaczku Karina min po 4-5 godz dopiero moze isc na drzemke, wczesniej nie da rady :-/ ale ponoc M tez tak mial jak byl maly, wiec widac ma to po nim

Wrocilam do domu to Mloda spala :-/ nosz cholera jasna no... Masakra bedzie ja polozyc pozniej :-/

Robaczku też do 7 wolne i jak byłaś w sklepie fajnie że jesteś z nami
Marys nosz to niech teraz M ją usypia :confused: a nawet nie wiedziałam że jest taka opcja muszę tak zrobić
Mikoto wybraliście się gdzieś? U Was też pada?
Madzia super postanowienia optymizm to podstawa ja nie mogę się zabrać za moje postanowienia czyli dieta i ćwiczenia :banghead::banghead:

Teri tak, wlasnie wróciłam ale autem pojechalam mimo ze tylko pol km. Wieje az glowy urywa.

Madzia robie za podpowiedzia Mikotko racuchy z jabłkami i cynamonem. Spróbuję na makach b/glutenu, mam nadzieje ze wyjda :-D
Optymizm w zyciu jest wazny. Ja tez staram sie wszystko widziec w kolorach ale problem mam z tym przed okresem, w tedy jestem czarnowidzem i mam depresje :-D:-D

Oj Marys :-( wscieklabym sie :-( wieczor z glowy. Ja mojego zaraz do kapieli wstawiam tylko zrobie racuchy.

To zaczynam experymentowac. Trzymajcie kciuki :p

Marys Teri dobrze pisze - niech M teraz ją usypia. Tymek wstaje ok 6-7 ale tak ok 11 jest już senny. W żłobku lezakuja o 12.

Teri nawet mi nie mów o diecie i ćwiczeniach :-/ Miały być od po świętach.. od nowego roku-a dziś zastanawiam się, że może po tym wolnym czyli 7/01.. nosz kurde :banghead:

Robaczku osz Ty następna z racuchami.. :p

Teri powinnas miec taka opcje :-)
Teri, Robaczku, Madzia juz powiedzialam M, ze on ja kladzie dzisiaj, ja nie daam rady jej utrxymac, wczoraj myslalam, ze rwce mi odpadna :-/ ponoc zasnela na podlodze :-/
Robaczku na pewno racuszki wyjda super!
Teri, Madzia to zdzwoncie sie i razem cwiczcie razem przez tel :p wieksza motywacje bedziecie miec ;-)

Marys dobry pomysł z tym zdzwonieniem hehe tylko ja nie przepadam za telefonicznymi rozmowami :( I bardzo żałuję bo z tego co wiem, to dziewczyny są w stałym kontakcie tel

Mam nadzieję że M ją uśpi. Powodzenia dla Was tzn dla niego przy usypianiu :p

reklama
Zainteresowany wcina drugiego racuszka :-) udaly sie aczkolwiek inaczej smakuja. Dalam troche maki orzechowej i dużo cynamonu. Wyszly bardzo kruche. Seweryn stwierdzil zevkiepskie ale dwa zjadl :-)

Szybko kapiel bo pozno juz

Załączniki

• 1420222988338.jpg
    1420222988338.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 59
Do góry