reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Wisienka juz nie mogę się doczekać! Baw zidentyfikować dobrze! Należy Co się jak mało.komu!

Dokładnie tak jest, im.bardziej zabronione, tym bardziej kusi.

reklama
Mikotku a dlaczego kawy pic nie mozna? Pije wszystko zimne lyczkami . Niczym nie plucze.Najgorzej jest z mala,chce byc noszona. Zab rozbolal mnie w dzien a i tak byl do usuniecia,wiec postaralam sie o dobrego dentyste i tak sie zlozylo,ze mial czas dopiero o 23.

Kochane moje dla tych ci jutro baluja życzę udanej zabawy wybawcie się kochanie za nas wszystkie które będą w domu na białej sali; ) i koniecznie czekamy na fotki sylwestrowych kreacji
Jutro szwagierka z mężem i córka przywioza nam Dawida i zostaną na lampkę szampana może do 20 chociaż posiedzimy :p zawsze to i tak inaczej niż sami
Mikoto nosz nie mogę to na prawdę sami sobie nie dadzą rady jeden dzień tylko dzidziuś musiał iść :mad: Zosia bez drzemki nie marudzi wieczorem O której chodzi spać pewnie wcześnie
Wisienka nie straszysz o nie! !! Ja jutro sobie zafunduje maseczka a co :p
Anka Daria czasem zje slodycza nie ma rygor że nie ale ona za słodycze uznaje tylko te małe cukierki M&M to dostanie 2 i zadowolona ;)

Oj Laura no jak teraz pójdziesz na Sylwestra z guzem :p

Byłam w biedronce kupiłam organizery na zabawki były przecenione z 27,99 na 17,99 wzięłam taki wiszący M musi wywiercic na wkręty na ścianę i drugą taką fajną skrzynię z funkcją siedziska Daria najbardziej z tego siedzenia zadowolona

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane :)

Łobuziaki moje już od 20 śpią a ja napajam się tą ciszą. Czekam aż K się wykąpie i wskakuje do łóżka co by choć troszkę pospać zanim znów zapanuje chaos :-D Jeszcze tylko jutro i do 7 K ma wolne więc będzie troszkę lżej bo i na spacer pójdziemy i gdzieś pojedziemy więc i czas zleci i dzieci będą miały atrakcje a nie tylko siedzenie w domu choć na nudę narzekać nie mogą :)

Tosiu już zdrowy. Odpukać apetyt wrócił ze zdwojoną siłą z czego się bardzo cieszę. Żeby tylko Julunia jadła więcej to już byłabym naprawdę szczęsliwa choć wszystkiego mieć nie można. Różnią się te moje dzieciaczki strasznie

ooo już jest także zmykam. Dobranoc piękne :tak:

Do góry