reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Palin super, że wreszcie pospalas! Należało Ci się! O tak, karmienie piersią nieźle wpływa na spadek wagi. Ja karmiąc i trzymając dietę bezmleczna w 3 miesiące straciłam 20 kg, a w ciąży przybralam niewiele ponad 7. Chce znów 60 na wadze! Albo o mniej!

reklama
Kingusia to dżinsy rurki, nie wiem czy da na stronie. Ale wybór u nas był.ogromny. Sweterki tez po 19 zł. MojaMama i Siostra się okupily. Ja tam zazwyczaj Bieliznę kupuje, tez chciałabym podjechać,ale nie wiem kiedy :-/ współczuję nocy :-( dobrze ze pojedziecie, udanych łowów!

Mikoto, oj te 20 to takie minimum u mnie. Tylko może być trudno, bo jem prawie wszystko i jak ziem trochę mniej to Krysią na posiłek musi wycyckać obie piersi, więcej wisi i steka.

Palin ja jestem wściekła na siebie, bo kilka dni.sobie naprawdę pofolgowalam, a przed świętami juz dwa tygodnie trzymałam się swoich postanowień. Teraz znów musze się wdrożyć. No i ćwiczenia.

Hej Cioteczki. Święta to czas wybaczania, więc wybaczcie sobie objadanie się smakołykami, przynajmniej w ten czas.
Pozdrawiam. Krystynka

Załączniki

• 1419753652293.jpg
    1419753652293.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 49
Hej Krysiu <3 uśmiech jeszcze bezzebny ale szybko dogonisz Brata ;-)

Włos zrobiony, oko zrobione, poodkurzane, kawa prawie wypita. Mikotowy zabrał Zosie na spacer. Śnieg pruszy od rana, jest pięknie! Mimo że bez słońca, ale mroznie. Zosia zjadła kanapkę z serkiem topionym :-) teraz lezakuja oboje. Po obiedzie jedziemy do rodzinki. Prezenty zapakowane, jeszcze nas musze wyszykowac.

reklama
Witam noc w miarę trochę kręcenia było ale znosnie rano pospalismy do 9,30 do Lidla dotarłam na 10 i już nie było po co nie było nic ciekawego
U nas też pruszy śnieg i mrozik jest ale dziś nie wyjdziemy z Daria po tej wczorajszej gorączce jest osłabiona

Palin super Krysia piękny uśmiech może masz rację usunę i zainstaluje drugi raz wchodzą tylko krótkie posty więc napiszę kilka zdań i potem edytuje i tak kilka razy aż posta sklece

Mikoto o tak detoks to podstawa taka jestem napeczniala po tych świętach ze masakra :mad: najgorzej się zmobilizować do ćwiczeń i wytrwać pierwszy tydzień potem już z górki

Daria wstała bez gorączki humor puki co dopisuję

Wisienka jak Tosiu?

Ostatnia edycja:
Do góry