Palin super, że wreszcie pospalas! Należało Ci się! O tak, karmienie piersią nieźle wpływa na spadek wagi. Ja karmiąc i trzymając dietę bezmleczna w 3 miesiące straciłam 20 kg, a w ciąży przybralam niewiele ponad 7. Chce znów 60 na wadze! Albo o mniej!
reklama
Kingusia to dżinsy rurki, nie wiem czy da na stronie. Ale wybór u nas był.ogromny. Sweterki tez po 19 zł. MojaMama i Siostra się okupily. Ja tam zazwyczaj Bieliznę kupuje, tez chciałabym podjechać,ale nie wiem kiedy :-/ współczuję nocy :-( dobrze ze pojedziecie, udanych łowów!
Palindromea
Fanka BB :)
Kingusia, miłego i udanego wyjazdu.
Krysia zaczyna się uśmiechać! Ostro się zwaliła i taki blogi uśmiech na twarz wypłynął
Krysia zaczyna się uśmiechać! Ostro się zwaliła i taki blogi uśmiech na twarz wypłynął
Kingusia91
Mikoto przydałyby mi się właśnie spodnie więc koniecznie musze zobaczyć.
Palin poprosimy zdjęcie uśmiechniętej Krysi
Palin poprosimy zdjęcie uśmiechniętej Krysi
Palindromea
Mikoto, oj te 20 to takie minimum u mnie. Tylko może być trudno, bo jem prawie wszystko i jak ziem trochę mniej to Krysią na posiłek musi wycyckać obie piersi, więcej wisi i steka.
Palindromea
Hej Krysiu <3 uśmiech jeszcze bezzebny ale szybko dogonisz Brata ;-)
Włos zrobiony, oko zrobione, poodkurzane, kawa prawie wypita. Mikotowy zabrał Zosie na spacer. Śnieg pruszy od rana, jest pięknie! Mimo że bez słońca, ale mroznie. Zosia zjadła kanapkę z serkiem topionym :-) teraz lezakuja oboje. Po obiedzie jedziemy do rodzinki. Prezenty zapakowane, jeszcze nas musze wyszykowac.
Włos zrobiony, oko zrobione, poodkurzane, kawa prawie wypita. Mikotowy zabrał Zosie na spacer. Śnieg pruszy od rana, jest pięknie! Mimo że bez słońca, ale mroznie. Zosia zjadła kanapkę z serkiem topionym :-) teraz lezakuja oboje. Po obiedzie jedziemy do rodzinki. Prezenty zapakowane, jeszcze nas musze wyszykowac.
reklama
teri114
Witam noc w miarę trochę kręcenia było ale znosnie rano pospalismy do 9,30 do Lidla dotarłam na 10 i już nie było po co nie było nic ciekawego
U nas też pruszy śnieg i mrozik jest ale dziś nie wyjdziemy z Daria po tej wczorajszej gorączce jest osłabiona
Palin super Krysia piękny uśmiech może masz rację usunę i zainstaluje drugi raz wchodzą tylko krótkie posty więc napiszę kilka zdań i potem edytuje i tak kilka razy aż posta sklece
Mikoto o tak detoks to podstawa taka jestem napeczniala po tych świętach ze masakra najgorzej się zmobilizować do ćwiczeń i wytrwać pierwszy tydzień potem już z górki
Daria wstała bez gorączki humor puki co dopisuję
Wisienka jak Tosiu?
U nas też pruszy śnieg i mrozik jest ale dziś nie wyjdziemy z Daria po tej wczorajszej gorączce jest osłabiona
Palin super Krysia piękny uśmiech może masz rację usunę i zainstaluje drugi raz wchodzą tylko krótkie posty więc napiszę kilka zdań i potem edytuje i tak kilka razy aż posta sklece
Mikoto o tak detoks to podstawa taka jestem napeczniala po tych świętach ze masakra najgorzej się zmobilizować do ćwiczeń i wytrwać pierwszy tydzień potem już z górki
Daria wstała bez gorączki humor puki co dopisuję
Wisienka jak Tosiu?
Ostatnia edycja: