reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Mikoto tak ten zestaw o którym mówiłam samsung glaxy s4 plus tablet liczę na szybką dostawę ale od złożenia zamówienia nie dostałam nawet żadnego maila z potwierdzeniem czy coś cisza :baffled: widzisz tak Zosi wszystkie ząbki szybko idą i wyszło tak że chyba szczepiłaś jak szły te 5 i patrz nic sie nie działo więc to ząbkowanie chyba aż tak bardzo nie szkodzi przy szczepieniu ?
kingusia dobrze że na strachu się skończyło Daria tez dużo wyrazów takich trudniejszych sobie skraca i jak konczą się na ka to woła ka a jak na ki to woła ki itp czasem trzeba się domyślać o które ka akurat chodzi :-Dimpreza dopiero w czwartek dziękujemy na zapas ;-)
u nas tez tak wieje a przez okno ukrop już 3 razy otwierałam balkon żeby sie troszkę schłodziło w pokoju a i tak chwile po zamknięciu znów gorąc :sorry2:jak nie ma słonka to marzę o tym słonecznym ogrzewaniu a jak jest to mi gorąco :sorry2:

poukładaliśmy z Darią w szafie tzn ja układałam a ona przymierzała ciuchy :-Duwielbia sie stroić wkłada na siebie wszystko co popadnie a najbardziej lubi wkładac moje buty chyba się zaczyna :-Dprzymierzaliśmy sukienki i nie wiem którą wybrać na andrzejki :sorry2:
czy Wasze dzieci poznają sie w lustrze ? Daria ma koleżankę smieje sie do niej daje cześć robi minki tańczy ale jak się pytam kto tam jest to mówi że dzidzi :sorry2:

reklama
Kingusia :-/

Teri Tak, masz rację, wtedy ząbkowala, ale po szczepieniu goraczkowala :-/ nie brałam pod uwagę kolejnych zębów, przecież miała być przerwa Jeszcze na kilka.miesięcy :-/ jaki kolor telefonu w końcu wzięłas? U nas od godziny tak.wieje, miałyśmy wyjść po obiedzie, alr mocno się zastanawiam czy wychodzić, zobaczę czy wiatr ustanie :-/ Zosia robi to samo przed lustrem co Daria :-D

My po spacerze, jak na zlosc i jak nigdy Tymek usnal... pospam jakies pol godziny i jak chcialam go do lozeczka dac to sie ocywisci obudzil :baffled: mam nadzieje ze po obaidku jeszcze zasnie.

Nelka jakas marudna dzis...pochodzilabym z maluchami dluzej, ale Nelka podniosla alarm i jak wrocilismy zaczela robic kupke... ehhhh ciezki dzien

Mikotku - nie miej wyrzutow nie przypuszczalas ze to juz 5 wyjda !, ale za to jeszcze tylko 2 i macie na dluuuuuugi czas spaokoj

Kinia - biedna Laura, dopbrze, ze nic sie nie satlo i oby zwalczyla kaszelek szybko

Powiedzcie mi czy moge dawac Tymkowi paracetamol lub ibyprofen na noc tak bez wyrzutow sumienia ze faszeruej go ??? i co lepiej podac ??? mam te 2 w syropku, plus czopki paracetamolu i viburcol ???na noc dzis mu na pewno cos dam bo biedny mi sie umeczyl

Gosiak ja przy Ząbkach zawsze podawalam paracetamol w syropie. Wyrzynajacy się ząb dziecko.odczuwa tak.ja dorosły bolacy ząb. Także przeciwbólowe jak najbardziej.

Mikoto był tylko jeden kolor szary z logo orange ale tel i tak będzie w pokrowcu ;-)

Gosia nie pomogę za bardzo rzadko daje Darii te syropy jak ząbki dokuczają daję vibrucol przez kilka dni aż sie uspokoi sytuacja

Dzieki dziewczyny za odpowiedz :* dzis Tymek dostanie cos na zabki

Zasnal niedawno ale chyba zrobil kupke - cos czuje ze rzadka bedzie bo zapach chartakterystyczny...oby dupcia sie mu nie odparzyla...

Mikotku nie mam wyjscia ;-) mus to mus ;-) plus do tego 3 kawy dziennie :p bez tego ani rusz. Zaden sekret ;-) zreszta wydaje mi sie, ze Ty robisz znacznie wiecej niz ja ;-) ja bym Ci dala 24 lata :p dwie 5 o_O lo mamo! Tak szybko? Kochana niebobwiniaj sie, skad moglas wiedziec..
Marcysiowa nie przejmuj sie, Karina tez tylko po swojemu gada ;-)
Teri to fajna imprezka sie szykuje :-D
Anula pisz, pisz ;-)
Paulunia oby katarek wkoncu przrszedl!
Gosiak oby dzisiaj maluchy daly Ci sie wyspac!
Kingusia dobrze, ze Laurze noc sie nie stalo!
Gosiak mysle, ze mozesz dawac, my dawalismy Karinie ibum jak zel nie dawal rady :-/

Wlasnie siedze w przychodni i czekam jak na skazanie na dentyste.. Brr... Az sie boje... Choc wiem, ze wszystkie zeby mam do roboty :-/

Witam
Ja po pracy. Dzieciaki lobuzuja. P w pracy. Ok 19 wraca. Jutro ma wolne a potem idzie na 5 nocek. :(. Pogoda paskudna. Jesienna i deszczowa. W pracy nerwowo. Target przerósł rynek :thumbdown:
Teri.
Szybkiej dostawy zestawu. I miłych Andrzejek

Mikoto
5 omajgot. Skąd mogłaś wiedzieć ! Niezle tempo ma Zosia
Emka
Wstawię potem link do przepisu. Z tego ciasta mozna i piernik i pierniczki. Ale ja pierniczki piekę od dzieciństwa z tego samego przepisu. Mojej mamy, babci, prababci.
Kinga
Oj dobrze że Laurze nic się nie stało!
Gosiak
Tosiu też zabkujacy. U nas 3 nadal. Łączę się bólu

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Kochane
Nocka dobra, dwie pobudki na mleko plus jedna z płaczem, ale szybko się uspokoił. W pracy ogarnęłam to co pilne i na jutro wzięłam wolne. Pojadę po mamusię, bo jutro wraca z Niemiec, właściwie to właśnie siada do autokaru. Wekend upłynął rodzinnie i zdecydowanie zbyt szybko. Moj synio dosięga już do wszystkich klamek drzwi,dziś nawet otworzył drzwi wejściowe, chyba będę musiała zakluczać aby czasami nie spadł ze schodów na klatce.

Kingusia91 jak dzisiejsza nocka? Mam nadzieję, ze lepiej, pewnie Laurę coś bolało, może brzuszek. Dobrze, że nic się nie stało Laurze

mikoto do tej pory zwykle przygotowywałam mięsko w rękawie, ale ja z tych co lubią dużo sosu do ziemniaczków, a z tego rękawa jest tylko trochę, gratuluję „5”

madzia128
kusisz wczorajszą pizza, wiec chyba jutro przygotuje na obiad

Marcysiowa co dobrego przygotowujesz na imprezę? Filip mówi tylko mama, i reszte po swojemu dopiero zaczyna coś tam mówić. Może te wzdęcia to coś wirusowego, mnie dziś pobolewa żołądek i też jestem jakaś taka napompowana.

Wisieńka zdolna jesteś, nie mogło być inaczej, wiadomo po kim Tosiu zdolniacha

_Marys_ jejku, faktycznie masz tak kruche zęby? Może jest jakaś pasta, która pomoże?

gosiak_85
Filip też dziś obudził się rano cały przesikany, założyłam teraz trochę większy pampers, ciekawe czy pomoże

Paulunia8713
najlepsze życzenia dla Was, co lekarz powiedział?

teri114 już widzę Darię przed lustrem jak się stroi, He He

Uciekam ogarnąć kuchnię i wyszorować łazienkę, bo już czas na to.

Do góry