reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Madziu, Miałyśmy , miałyśmy :-( Ustaliłyśmy , że jak już wszystko się poukłada u Kornelki i Darka to wtedy na spokojnie się spotkamy . Cieszę się , że Tymuś zasnął , może faktycznie coś go męczy , daj czopeczka będzie spokojniejszy . Madziulka , buty miałaś pokazać :-)

Madzia , Bardzo tęsknię :-( Za Tobą też tęsknie i cały czas czuję niedosyt naszego krótkiego spotkania :-( Z Robaczkiem niestety nie spotykamy się tak często jak kiedyś i tak często jak byśmy chciały . I Justysia i ja zaczęłyśmy pracować i się ukróciło ;-) Za to jak już do siebie zadzwonimy to rozmawiamy , rozmawiamy ..... gotujemy razem obiad przez telefon itd...

Buciki bardzo fajne :tak:

Justa oby nic sie nie rozwinelo u Filipka! Moze do tego podawaj witaminiki?
Korba jestes cudna kobietka! Malo kto by cos takiego zrobil! A kolezance moge zyczyc tylko szczescia i oby wiecej jej takich osob jej sie trafilo jak Ty!
Madzia ale cudne butki :-D lubisz chyba granatowy kolor ;-) a Tymcio spi spokojnie?

Marys - ceny butow w ortopedycznych faktycznie przerazaja !!!

Wisienka - szczerze powiem , ze nie wiem czy to jest tutaj, ale Nelka chyba w ten sposob konczy kupke. Dzis robila normalna na rozpieta pieluszke a koncowka to takie mocne prykniecie pod cisnieniem, az dzis kocyk i JA oberwalam kupka :szok:

Madzia
- hahaha no u nas tez to chyba si nie sprawdzi. Poki co czytamy ksiakzi z gruby,mi kartanowymi kartkami. A reszta tych " normalnych" lezy i czeka na odpowiedni wiek :-p

Korbus -CUDOWNA JESTES ZE TAK POMOGLAS !!!! ja tez lubie pomoc jak moge, czasem E kreci nosem, ale poki moge to czemu nie pomoc :tak: nie wiem co Tymkowi jest :-( ale myslimy, ze sie rozlegulowal, bo mama moja spala z nim i tak mu inaczej...nie wiemy. Zabkow nie widze jakos nowych ;-)

Mikotku
- pytalas jak Nelcia na spacerach - spi kruszynka moja smacznie
Tesciowa przyjezdza w niedziele i zostaje do czwartku ! :eek: jak ja to przezyje !!!! ale przeniesiemy sofe od Tymka z pokoju do salonu, bo teraz pewnie pare dni zajmie nam aby na nowo spal spokojnie,w eic bez sensu to zaprzepascic znowu.

Dzis juz z brzuskziem malej dobrze. Moze tez troche naszej winy bo nie zawsze jej sie odbije jak ja nosimy, pewnie za krotko, wiec bede nosic tak dlugo az odbije moja Kocha.

Co dop Antosia, ja nie wiem jakbym przezyla takie cols, poprostu nie wyobrazam sobie takiej sytuacji :-(

reklama
Witam się porannie, z kawką!

Mikotkowy pojechał przed 6, a po 6 wstała Zosia. Noc cala przespana.

Madziu współczuję nocy :-( podejrzewasz skąd ten ból brzuszka? :-( królika mam albo od lokalnego hodowcy albo z Lidla. A wyszedł przepyszny. Mikotkowy zjadł.prawie całego :-o a resztę zapakowalam mu na Dzisiaj, razem z risotto. Zosi zostawiłam na obiad, a dzisiaj planuje klopsy :-)

Justa deflegmin podaje się do 16. Jak noc?

Nayaa co u Was? Jest poprawa u Wojtusia?

Korba w takim małym ciele takie wielkie serce ♥ :-* dobro wraca :-) jesteś Kochana! Moi uwielbiają rosół na kaczce ;-)

Wisienka moja Ty Perfekcyjna! Jak noc? Co dzisiaj w planach?

Marys przepiękne storczyki! Mój stoi na komodzie w jadalni, wczoraj kupiłam nawóz do podlewania. Buty są bardzo drogie. Są buty profilaktyczne firmy Daniel, są tańsze, zaczynają się od 79 zł :-/ szwagierce lekarz polecił.

Gosiak kiedy Twoja Mama wraca do domu? Teściowa pomocna? Czy w drugą stronę?

Robaczku jak Hubi? Jak samopoczucie?

Bona jeżeli znajdziesz chwilkę dla nas, zajrzyj i napisz :-*

Ankaka jak wyjazd? Wszystko się udało?

Palin jak sytuacja?

Poranny rozgardiasz ogarnięty, ja w sumie też. Musze zadzwonić do starostwa, dowód tymczasowy się skończyl, mieli dać znać czy juz do odbioru i tak czekam i czekam :-/

Do góry