reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Robaczku teraz zobaczyłam wpis z prezentem, świetny ten stolik! U Was na pewno by się sprawdził ;-) warto szukać :-) ja Hubi? Jak.TY się.czujesz?

Teri super, że noc dobra. Nie chce, nie chce no padłam :-D ależ się Daria rozgadala :-o :-D brawo Iskierko! Właśnie słucham pogody, u nas nawet 19 stopni ale wietrzenie, i co tu założyć :-/ ciesze się,że ciasto smakuje. Myślę że orzechy i.przyprawa do piernika super się skomponują ;-)

Właśnie przeglądam prasę, w Świecie Kobiety juz świeta ;-) :-o stroje, potrawy wigilijne, prezenty, stroiki z jabłek, a przecież jeszcze wieńców adwentowych nie było :-/

Załączniki

• 1415171128817.jpg
    1415171128817.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Palin ja mam stale dostawy niemieckich czekolad i porem ciężko się powstrzymać :zawstydzona/y:
Mikoto ja też zakładam Laurze zimową. W płaszczyku ma już przykrótkie rękawki a rekawiczek nie da założyć i rączki marzną...
Ale jak ma być 19stopni to chyba jeszcze wrócimy do tego płaszczyka...
Teri super że daria się lepiej czuje :tak: a z mową poszalała ;-) Laura coś tam mówi ale nie aż tak. Ja podobno jak miałąm troche ponad rok to mówiłam już wszystko zdaniami, nie wdała się córka we mnie :-p

Mikoto nie chce to u nas ostatnio najczęściej używane zdanie jak się nauczyła tak wołać to teraz ciągle czegoś nie chce :sorry: u nas słoneczko i już 10 st ale wietrznie my mamy tą śliwkową kurteczkę i w niej chodzimy ona jest taka przejściówka nie za gruba nie za cienka ;-) widziałaś nową gazetkę lidla ? tam tez juz swieta były juz bombki i inne ozdoby choinkowe :eek: i znów będą sniegowce takie jak były ostatnio w biedronce z tym zamkiem z przodu ale z takim bajerem jak świecąca podeszwa za 55 zł od rozmiaru 24 a w tv jest tez juz swiateczna reklama lidla widziałaś ?jeszcze troszke i się zacznie w tv robić światecznie

Kingusia niemieckie czekolady są pyszne. Lidl ma niemieckie słodkości :p Zosia z kolei uwielbia rękawiczki :-o wczoraj, na spacerze, siedziała w rękawiczkach w wózku prawie dwie Godziny :-o ja zaczęłam późno mówić, ale odrazu całymi zdaniami. Zostało mi :p

Teri widziałam :-o jak juz będzie reklama coca coli to już w ogóle święta na całego ;-)

Hej Dziewczyny!

Ja znów na szybko, ostatnio zostaję w pracy po godzinach :crazy: Wczoraj wróciłam po 16, od razu z Misiem na spacer zakupy, byliśmy też w domu kultury u mojej mamy. Wróciliśmy przed 19.00, więc szykowanie kąpieli itp. Potem gotowanie obiadu, sprzątanie, przytulanie z M i spanko. I tak mija każdy dzień...

W piątek muszę jechać z moją kierowniczką do naszego biura w Warszawie na spotkanie. Tak, jakbyśmy nie mogli porozmawiać na video :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie uśmiecha mi się jechać do stolicy na cały dzień, ale cóż zrobić...

Mikoto- super,że nocka przespana! Miłego dnia Kochane :* Piękny dzień :-)

Kingusia- ale Laurkę umęczą te ząbki :-(

Madzia-
ale ludzie są wredni! Tak, jakbyś specjalnie wzięła L4, bo miałaś taki kaprys...

Dziewczyny, nie nadrobię na razie więcej, bo zaraz zaczynamy spotkanie (jestem teraz w konferencyjnej). Postaram się zajrzeć później!

Dzien dobry
nocka u nas fatalna, dawno tak zle nie bylo :-( Nelke karmilam jakos po 24 i juz slyuszalam, ze Tymek sie kreci. O 1 juz byl mega placz, tulenie nic nie dalo, zel na dziaselka chwilowa ulga (jak samorwalam, to chyba ma troche rozpulchnione dziaselka kolo 4 - ale pewna nie jestem :zawstydzona/y:), dostal paracetamolu. Z 40 minut lezalam razem z mama i Tymkiem w lozku aby usnal , ale nie. Wsadzilam do lozeczka to awantura na calego. Po 2 wzielismy go do siebie, aby mama pospala, bo gdyby nie to , to walczylabym aby usnal sam. Padl z nami od razu :confused2:potem karmienie o 4 Nelki , swiatlo zapalilam to Tymek sie pokrecil, ale na szczescie nie obudzil. Wstal normlanie o 6 ale po 8 juz padl na spanie .. nie wiem co mu jest :-(

Madzia - wspolczuje nocki i "kolezanek" w pracy. Az pracowac sie nie chce w takiej atmosferze

Palin -zazdroszcze pogody u na 2 st i pada co chwila, mimo, ze slonko sie przedziera

Ja uwielnbiam czekolade z "okienkiem" ooooo a wieli nie jadlam :-p

Terii - u nas wlasnie na poczatku listopada w lidlu weszly te sniegowce swicace i ozdoby swiateczne. Bylam wczoraj bo chcialam kupic sobie bluze (i kupilam :-p), i chyba skusze sie na ktorys z kalendarzy adwentwych bo sa fajnie wykonane w sam raz do powieszenia na kominek ;-) butow jeszcze mnsostwo wiec chyba tu takich dantejskich scen z rana nigdy nie ma. Ale nie wim bo nie bylam nigdy ;-)

ale produkcja!! a ja mam chwilke.. w pracy :-p przepraszam za brak polskich znakow-cos mi sie z klawiatura dzieje :wściekła/y:

powiedzialam w zlobku, ze Tymcio wymiotowal. nie powiedzialam, ze pol nocy. podobno jest jakis wirus w zlobku :baffled: jak sie cos zacznie dziac-maja dzwonic. juz jest po pierwszym i drugim sniadaniu i poki co telefon milczy.. moze bedzie ok? oby! :tak:

Gosiak wspolczuje nocki :( mam nadzieje, ze w dzien dzieci ladnie pospia, a Ty chwilke odpoczniesz :* eh te Tymki zawsze razem daja nam popalic :-p
Bona wspolczuje ilosci pracy, u mnie tfu!tfu! chwilka spokojniejsza.. oby u Ciebie taka przyszla :tak:
Kingusia Tymek mówi (o polskie znaki się pojawiły :-D) dużo yyyy i dużo eeee :-p ale pokazuje o co mu chodzi - np wczoraj na spacerze, że ma w dupie to o co go proszę, pokazywał doskonale :-p u nas też tatusiowo, ale jak coś boli lub jest bardzo źle, to mama i mama i tylko mama
Ja planuję zupę z zielonego groszku - podobno szybko się robi :tak:
teri super że nocka naszej gadułki lepsza :-)

mikoto u nas rano przed 8 było 16stopni i silny wiatr. dałam pranie na balkon-mam nadzieję, że ładnie wyschnie i nie będę szukała po całym osiedlu suszarki, bo ją zwieje :-p

Mikoto ja właśnie głownie z niemieckiego lidla mam słodycze :sorry: i jak tu się odchudzać... :confused:
Gosiak współczuje cięzkiej nocy. Dobrze że masz teraz mame przy sobie. Na długo przyjechała? Tymka pewnie też ząbki męczą.

Zupa zaraz będzie gotowa. A Laura coś się pokłada. Nie wiem czy nie zaśnie "przed zupką".
Wiatr tak wieje że chyba zaraz nam urwie antene od cyfrowego polsatu :baffled:

Jestem, ze śniadaniem. Właśnie Zosia zasnęła, a chwilę wcześniej wrócilysmy z cmentarza i zakupów. Pogoda jest cudowna! 18 stopni! Lekki wiaterek i mocne słońce :-D

Bona zazdroszczę tych zajęć w DK -u, u nas nic takiego nie ma :-/ Warszawa? Nieźle, a M. Wtedy ma wolne? Przytulanie z M. Powiadasz ;-)

Gosiak współczuję nocy :-( zęby męczą :-( kalendarz adwentowy na.kominku, ależ klimatycznie :-)

Kingusia a z czego Ty chcesz się odchudzać? Laura śpi? Y Was aż tak wieje??? :-o

Biorę się za śniadanie i prasę. Kolejne gazety czekają na.przejrzenie, i znów świątecznie ;-)

Załączniki

• 1415183800891.jpg
    1415183800891.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry