reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

hej
dziś ciezki dzień Daria cały czas gorączkuje po syropku na chwile lepiej nie jest wysoka gorączka ale widać że sie męczy bidulka :( w dzień spała prawie 3 godziny ale co z tego jak nie mogłam się ruszyć bo spała tylko wtulona we mnie i co chwile sie zrywała z płaczem to ja przytuliłam i zasypiała i tak cała drzemkę zeszło a ja nic nie zrobiłam na szybko potem obiad dla Dawida treaz znów zasneła jakos udało mi się wyslizgnąć z jej objęć korzystam z chwilki dla siebie bo padam dziś :-:)confused2:
jedzenia na nie :/ po 2 /3 łyżeczki zupy serka jogurta reszte kazała mamie zjadać :sorry:ale ciesze się nawet z 2 łyżeczek jak coś wpadnie do brzuska za to duzo pije wiec sie nie martwie
przepraszam że tylko o sobie :zawstydzona/y:
gratulację dla Krysi pięknie urosła :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Fakt, ciemno sie szybko robi :-/ dojechalam do domu kolo 16 i juz slonce zachodzilo :-(

Teri biedna Daria :-( oby ta goraczka szybko przeszla! Mam nadzieje, ze znajdziesz chwile na odpoczynek!
Mikoto jak Zosiny katarek?

Kokezanka pojechala, wiec postaram sie teraz ogarnac to co powinna zrobic wieczorem bo Mloda pozno pojdzie spac :-/ a buciki jej kupilismy takie:

Załączniki

• 1415035833743.jpg
    1415035833743.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 42
  • 1415035842611.jpg
    1415035842611.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 39
Maryś śliczne buciki dla małej! Też w ccc kupiliście? A za ile? A te dla Ciebie super ;)

Ja teraz biegiem ale jak małe zasną to wam napiszę dużego posta.

Kochane padam na twarz :-(
Teri u nas to chyba też trójki. Zanim wszystkie wyjdą to pewnie z 2 miesiące jak z czwórkami.

Laura dzisiaj nie spała wcale. Właśnie zasypia. Od 6 na nogach. Ja nie wiem jak ona to robi :sorry:
Zjadła dzisiaj mleko rano i wieczorem a przez dzien troche zupy i suchą bułkę.
Masakra...

Wylicytowałam kombinezon. Może nie jest szczytem moich marzeń ale cena przyzwoita Kombinezon zimowy narciarski H&M RASH r.86 (4742126127) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Spokojnej nocy dla wszystkich!
Ja ledwo na oczy patrze.

melduję się Daria dalej gorączkuje kupy idą to samo miałam przy 4 :-(

dzis już nie napisze bo przylepka śpi tylko przytulona do mamy więc idziemy zaraz spać obym choć troche dziś pospała :baffled:

kingusia świetny !!! naprawde spoko :) te dxis ledwo żyje :/

aaa pochwale się mam coś ostatnio szczęście do licytacji !!! wygrałam licytację kurtki z zary za 31,50 plus 12 zł przesyłka :szok::szok:oby pasowała :sorry:mierzyłam sie po wymiarach i niby powinno być a nawet jak nie to siostra maniaczka zary na pewno by ja chciała :sorry:
o taka

Załączniki

• dsc_0047_544e1d9531060.jpg
    dsc_0047_544e1d9531060.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Teri :-( ależ Daria się umeczy, a i Ty z Nią :-( doskonale wiem jaka jesteś zmęczona, U Zosi zęby szły od 4. Miesiąca życia do 13. Miesiąca praktycznie non stop.ząbkowala z krótką przerwą. U nas najgorzej było nocami, bo nie spala,płakała i wcześnie wstawala. Z jedzeniem, tak jak Ci.pisałam, próbuj podawać te chłodniejsze dania. Ciepłe zupy podrazniaja rozpulchnione dziąsła. Nie Przepraszaj, pisz, od tego tu jesteśmy,by się wspierać :-* Kochana, super kurtka i kolor bajeczny :p ;-) ale miałaś szczęście :-D gratuluję!

Marys super,że zakupy się udały :-D miłego spotkania z koleżanką ;-)

Marcysiowa czekamy :-*

Kingusia powtórzę to,co napisałam Teri, doskonale wiem co.czujesz i.jaka jesteś zmęczona :-( ale musisz być Silniejsza niż Laura. Dziecko widząc zmęczenie, rozdrażnienie, odczuwa i robi to samo. Dasz rade. Kładz się. Wyspij u jutro zacznijcie dzień z uśmiechem :-* kombinezon wygląda na solidny, a to najważniejsze. I cena znosna ;-) Laurze będzie pięknie w tym.kolorze. Spokojnej nocy :-*

Wrócilysmy po 18, właśnie położyłam Zosie, wlaczylam.kołysanki i mam chwile na zaplanowanie dalszej części wieczoru.

No i jestem.

Teri trzymam &&&&&&&&&& żeby Daria dała wam pospać.

Mikotku fajny ten kombinezon.

Ja padam na nos. I to strasznie. Cały dzień gotowałam i piekłam bo teść miał imieniny. Powiem wam, że warto było, bo mężuś powiedział, że jest szczęśliwy, że tak sama z siebie chciałam coś takiego zrobić. Imieniny teściowej też "urządziłam". Ugotowałam zupę pieczarkową (strasznie pracochłonne) i dwa ciasta - jabłko budyń i kopiec kreta. Śmietana do kopca mi się słabo ubiła ale generalnie było smaczne. Teraz mąż mi pomaga posprzątać, dziewczyny śpią a ja siedzę z wami. :-)

Jutro idę rano do firmy bo kończy mi się urlop i muszę napisać podanie o wychowawczy. Strasznie mi się nie chce ale nie da się inaczej.

Jeszcze tylko zamknę resztki zupy na gorąco i idę spać. Miłego wieczoru i dobranoc ;-)

reklama
Marcysiowa kombinezon Kingusi ;-) jesteś wspaniała synowa ;-) pięknie to wszystko zorganizowałas :-* powodzenia jutro w firmie

Do góry