reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Nayaa mam nadzieje, ze szybko pójdzie ze sprzedażą tych ostatnich rzeczy ;-) daleko macie do Lichenia?

Bona Gosia nic nie pisze, mam nadzieję że nie traci czasu i rodzi :-)

Teri wypogodzilo się u Was? U nas mocne, ostre słońce, a powietrze ostre. Daria śpi? Pieczesz ciasto?

Zosia śpi, starlam kurze, sprzatnelam łazienkę, umylam kilka okien, zostało sprzątnac kuchnie.

Hej kochane!
Widzę, że wszytskie zerkają co chwilę czy Nelcia już jest czy nie. A biedny Gosiak męczy się. Ło mamo, mnie to też wkrótce czeka....:sorry: Póki co trzymam kciuki za nie. Obie dwie! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U nas też zimnisko... Brrr Byliśmy na spacerku, ale nie za długo. Zrobiłam obiadek: łosoś w sosie śmietanowo-koperkowym z makaronem. Mniam. Adasiowi tez smakowało.

Coś bym słodkiego zjadła.... :eek:

Mikoto mapy google pokazują ok 130 km.
Ale nas jest szóstka (mama tata dwie siostry ja plus WOjtek) do tego pewnie babcia jedna będzie chciała jechac,jak i jedna to druga z dziadkiem tez a Zafira tyle miejsc nie ma :p
W ogóle cykam się jechac tym autem bo moja mama miała przykre zdarzenie.. zawoziła moją siostrę na rehabilitację,zostawiła auto tam gdzie można było (ulica w remoncie) a facet z koparki nie widział auta,cofał i wjechał. Tył skasowany,koło urwane,pokrzywione wszystko.. W oplu był na składaniu ale ja mam uraz do powypadkowyh aut (a do Kacpra volvo to już w ogóle!!)

Hania o matuchno,ja przedwczoraj upiekłam tartę jabłkową z przepisu makecookingeasier ale wyszedł taki suchar że głowa mała :-D za mało ciasta a za duża blacha. a dziś mam 4 dzień bez słodkiego,bo ograniczyc chcę. W lodówce ciasto z toffi w środku, ciastka w szafkach,czekoladki..Walczę dzielnie !

Babcia z dziadkiem nie wsiądzie tak daleko,i tak się dziwie że po mieście jeździ choc uwazam ze w takiej sytuacji nie powinien w ogóle bo jest zagrozeniem.. on niezbyt dobrze widzi.. Po zmroku jest najgorzej ..

Tylko ciekawe jaka pogoda będzie jutro :) W sumie latem bardzo chciałam jechac,naprawdę uwielbiam to miejsce :) "Golgotę"-bo kolorowe kamyszki, kamien ze stópkami,kościół gdzie można dzwonem dzwonic i najważniejsze.. Woda z plastikowej Maryjki.. Całe dzieciństwo :):-)

Nelciu, najukochansza, wyczekiwana, witaj! Rośnij na pociechę wszystkich którzy Cię kochają i którzy tak bardzo na Ciebie czekali! Gosiu jesteś mega dzielna! Płacze z tej radości.i wzruszenia

reklama
Do góry