reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Bona! :-D dobrze, że Piszesz! Godzina snu??? :-o nawet dla mnie to za mało :-/ Dziewczyno, Ty jesteś niezniszczalna! Biedny Michas :-( M. Pojedzie z Nim do lekarza,żeby osluchac przed weekendem? Będę informowała,jak.tylko zaczniemy rodzic z Gosiaczkiem ;-)

Madziu jak noc? Tymek goraczkowal?

Kingusia Laura spala spokojnie? O.której wstała?

reklama
witam u nas mega zimno temp na minusie i wiatr okrutny :(

kochane poczytałam ale kompletnie nie mam głowy do niczego czytam o Darku Kmieciku Boże tacy młodzi ludzie on 34 lata żona 33 i ten synek 2 latka dopiero życie przed nimi :no::no::-:)-(dopiero co relacjonował w tvn ostatni wybuch w kopalni a tu sam zginął w wybuchu :no: teraz będą razem już na wieku
[*]

Gosia skurcze masz ?? jejku daj znać co Was proszę rodzisz ???

Teri u Was na minusie??? :-o u nas zimno, ale bez wiatru. Tez wciąż moje myśli są w Katowicach :-( kiedy spodziewasz się krzesełka i stolika?

Bona oczko w porządku :-) tylko dzisiaj był problem z.zakropieniem oczu :-/ ale udało się

Mikoto, dziękuje. Pierwszą wersje (chleb w jajku) zjadł mi Aro, bo się okazało, że końcówka chleba, a drugą (płatki na mleku) podjada mi Mikolaj ;-) Tylko tego deserku NIK za mnie nie zje :-( bł, nienawidzę tabletek, wolała bym juz zastrzyki :-(

Bona, zaczynam w niedziele, a kończę za tydzień w sobotę. Nie zapracuj się, kiedy kończycie? Bedziesz miała z tej okazji jakiś dzień wolnego na odpoczynek? Zdroweczka dla Misia :-*

Teri, u nas tez na minusie, ale prawie wiatru nie ma, chmur tez, nawet jednej a niebie. Aż się nie chce wierzyć, ze jest ujemna temperatura, bo nawet auta nie są białe.

Przykre, co spotkało Kmiecików. Może to dziwnie zabrzmiało, ale dobrze, że w tym wszystkim byli razem. Nie pozostała skrzywdzona kobieta, osierocone dziecko. Oczywiście 100% bardziej wolała bym, żeby żyli, cenne jest kazde życie. Mam nadzieje, że wyjaśnianie tej tragedii nie będzie trwało w nieskończoność.

Ostatnia edycja:
Teri o.matko :-/ wiatr potęguje odczuwanie zimna :-/ czekam na zdjęcia ;-) co dzisiaj macie w planach?

Palin ja śniadanie jem.w.porze obiadu, od zawsze :-/ w ciąży zmuszlalam się,by rano coś zjeść :-/

Mikoto, ja zwykle jem, kiedy mam na to czas, albo juz mnie naprawdę mocno ssie. Próbowałam jeść z Mikim, ale jak on rano zje kaszel lub mleko, to nam się potem godziny jedzenia nie schodzą. Teraz chce tego pilnować ze wzgledu na tą łykaną chemię.

reklama
no plan super nie ma co :-D mąż ma dzis urodziny to jeszcze jakieś ciacho trzeba zrobić ;)
ooooo Gosia rodzi !!! a mówiłam jej że Nelka poczeka do terminu i bedzie rodzic w urodziny mojego m :-p jej ale czekam na Nelusie :sorry: P.S ale będą jaja jak bedzie Staś :sorry:

Do góry