reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Palin, Gosiak: Czyżby Kryśka chciała wyprzedzić Nelcię? ;-) Ło mamo, zaczynam się Wami coraz bardziej emocjonować. :tak:
Bona: fajnie, ze dajesz znać o sobie. :tak::-)

Ciągle myślę o tej kamienicy w Katowicach. I natis...

reklama
Palin -Kochana czytalma na fb ...tgrzymajcie sie MOje Drogie !!! mysle, ze cos w tym jest E wraca a Nelke od razu czuje bardzooo nisko, dzis cisnie na jakies nerwy , ze promineiuje na krzyz i pachwiny, az zgina w pol ! Ale ciesze sie, bo to oznacza, ze moja leniwa macica cos zaczyna moze dzialac ;-)
A tak pol zartem to jeszcze urodzimy razem :-pco to dla mnie przenosic ten tydzien :rofl2:

Anielek - ja tez ciagel o Natisku mysle, biedni :-(

Nocka w miarę, dwie pobudki na mleko, temperatury od wczoraj nie ma i niech już tak zostanie. Filipek zjadł normalnie obiadek, kilka winogron i kaszkę. Poza tym bawił się i troszkę broił, nie marudził, więc chyba wraca do zdrówka. Nie dość, ze zimno dziś było to jeszcze śpiąco. Jutro mamy 5 rocznicę ślubu i pewnie tu nie zajrzę. Mąż podobno będzie później z pracy, wiec kino lub wypad we dwoje musimy przełożyć na inny dzień. Ale nie odpuszczę jutro zumby...

Nayaa przesyłka dziś dotarła, dziękujemy, coś czuję że niedługo buciki pójdą w ruch jak będzie taka pogoda

mikoto dziękuje za link do znikopisu, dziś widziałam podobne ale nie wiem czy wielkościowo w Pepco

gosiak_85 jak przygotowujesz dla Tymka płatki owsiane? coś czuje, ze Nela jutro zechce wyjsc

anilek77 bez auta jak bez ręki, prawda. Jeszcze jak nie było Filipa to nie przeszkadzało mi i jechałam pociągiem. Ale teraz się martwiłam, ze synek będzie musiał być dłużej u babci, nie wiadomo o której bym go odebrała, tęskniłam już za nim. Filip nie koloruje, nie sprząta zabawek tylko je wywala i nie robi kupy na nocnik, mały leniuszek z niego.

dmuchawiec zdrówka dla pszczół? Co dziewczynom dolega, przeziębienie, temperatura?

Kingusia91 to macie już spokój ze szczepieniami na jakiś czas, 9kg to dobra waga

Palindromea ale świetnie się udało z tym kombinezonem, bardzo ładny. Odpoczywaj ile się da

fioletowa
trzymam kciuki za tatę &&&

Gosiak, a wiesz że dziś myślałam o tym samym? Ale nie. Nela, zbieraj się do wyjścia, przecieraj szlak Krysi :p

Justa, dobrze, ze Filipek w lepszej formie. Ech, też się cieszę z tego kombinezonu. Wczoraj mnie naszło spojrzeć na lokalny olx i proszę się znalazło. I ta cena!

Anilek, wraca adrenalina sprzed 1,5 roku, co nie? A co to będzie, jak przyjdzie Wasz czas?!?!?! Nelka ma pierwszeństwo. My z Arek od dawna wiemy, że Krysia będzie prze czasem. Nasjwaznijsze, żeby urodziła się zdrowa.

Ostatnia edycja:
Justa - super, ze z FIlipkiem lepiej . O tak jakby Nelka jutro wyszla to bylby prezent na Wasza rocznice i urodziny meza Terii :-pA platki robie tak : zagotowuje ok 220-240 ml wody , na gotujaca sie wode wrzucam platki tak z 5 lyzek, wiadomo, ze zgestnieje , potem sciagam z gazu jak juz zmeiknac, po ostudzeniu dodaje mm i troszke miodu aby smak jakis byl. Na tej samej zasadzie robie kaszke manna (manne)

Bona czekamy :-*

Fioletowa trzeba wierzyć, że wszystko skończy się dobrze!

Palin nie, jeszcze nie pora na Krysie. Zaciskaj nogi, trzymaj w górze i wydawaj polecenia swoim chłopakom. Baza,odbiór, wykonano, słyszysz Aro? ;-) dobrze ze masz chociaż koleżankę,na.która możesz liczyć.

Gosiak Ty masz pozwolenie na poród ;-) także nogi szeroko, oddychaj głęboko i Nela fru :-D czekam na Nią jak na Swoje :-)

Anilek i ja wciąż myślami z Natiskami :-( w tv mówili,e z papierami wszystko ok jest.

Justa daj znać jak kupisz ;-) super, że Filip ma się coraz lepiej.

Zosia właśnie zasypia.

ja pierdziu, Palin Gosia,jak weszłam tu po przerwie na forum,pierwsze co to zajrzałam do wątku z info ze szpitala..Aż mi się to wszystko przypomniało a Wy tu zaraz (Palin lepiej jednak ZA CHWILĘ) się rozłożycie :) ale emocje :szok:

Kingusia najpierw uszyję swoją od podstaw sama (bo przy sówkach babcia mi pomogła) i mogę szyc :-D

Justa ja tyle razy mam włączyc kinecta i zumbę potanczyc,ale zapału brak. Chociaz w grupie pewnie razniej by mi bylo. Co do pogody to "dej spokoj".. ja dzis Wojtkowi na spacer po osiedlu zalozylam kurtke taka cieplejsza (na fb wrzucalam zdjecia z niedzieli,taka zielona) i to nie zimowka a taka "przedzimowka" i nie wiem..mi bylo zimniutko jak diabli! musze odkopac rekawiczki dla mlodego . Już dzis skladam Wam najlepsze zyczenia i mnostwo mnooooostwo milosci :) :* i zdrowenka dla Filipka

Bona kobieta pracujaca ;-) trzymaj sie kochana, mnostwo sil dla Ciebie :)obys w weekend sobie odpoczela (jesli taka mozliwosc masz)..

Kurde ja tez ciagle mysle o Natis,o calej tej sytuacji :-(

Nayaa wprawiaj się w szyciu i rozkręcaj biznes :-) Tez co chwilę włączam tvn 24 :-(

Madziu jak Tymek?

Poćwiczyłam, ogarnęłam kuchnię, łazienkę i salon. Padam. Dokończę herbatę i kładę się

Ostatnia edycja:
Witam
Aż mi głupio ze nie mam dla was czasu. Podczytuje ale napisać nie mam kiedy. Wieczorem po prostu zasypiam . Teraz kończę jeszcze strój do przedszkola na bal jesieni . Potem obiad na jutro i koniec. Dziś już posprzątałam. Czasem zdarza mi się zasnąć z dziećmi. Taka jestem przemeczona. W poniedziałek jadę do Jastrzębia Zdroju. Do której mam blisko na kawę ? Hehe

Lecę gotować jak nie zasne poodpisuje potem

reklama
Mikotko - ja szeroko z nogami na piłce wiec droga wolna !!!! Jak piszesz fruuuuu Nelcia fruuuuu

Naya - hahahah no musze chyba odnalezc na tanlecie hoty aby tam pisac co i jak aby adrenalinka wrocila :p

Wisienka - niech Ci nie bedzie glupio, doskonale Cie rozumiemy wiec spokojnie. Zamelduj sie czasem co tam u Was :*

Skacze skacze skacze :p

Tesciowa na skype i glupie pytania typu czy jestem w domu, czy mam bóle no moze w sobote urodze, czy u lekarza bylam .....

Do góry