reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
a macie pomysł jak nauczyć dziecko wołać, że chce na nocnik? Tymcio jak go wysadzę, to i sika i kupę zrobi.. ale przecież ja nie wiem, kiedy mu się chce :-p

a MELB trudna.. w porównaniu ze skalpelem?

Mikotku - no i ja niby hartowalam jak to mama uczyla ale cos musialo mi pojsc nie tak :p moze przy Nelce zaloze notatnik na wszystko aby cos ogarnac ;)

Madzia - troche zestresowal jak mj to ona powiedziala bo cos mi sie wydawalo ze tak sie stalo. Nagle brzuszek spod domowej bluzdczki zaczal mi dziwnie wystawac no i ostatnio golac sie widzialm co robie wiec moglam sie bardziej nachylic.
Ooo z tym wolanie ! Tymek czasem jak zacznie pierdziuszkac to pytam czy chce kupke. A ten leci po nocnik aleeeee nie robi. Siedzi czasem po 20 minut pryka, a zaloze pieluche nie minal 2 minni kupka w srodku ;)

Fotka bedzie w sobote z brzuszkowym zdjeciem ! Obiecuje :* tylko sie nie przerazcie bonjestem juz non stop spuchnieta :(

Hejo... o matko 40 stron do nadrobienia, nie ma bata nie nadrobie,
Napisze tylko ze dziś bylam 1 dzień w pracy, umowe mam do 31 marca 2015 :) na pol roku jednak nie na 2 mce, siedzialam do 18, jestem obluga informatyczna na wybory samorzadowe i teraz bede tak siedzie do 16 listopada albo i do 30 jak bedzie 2 tura... no ale....
Rano to ryczalam, pamietacie jak pisałam ze bartek u niani bardzo fajnie? Przechwalilam, dzis tak ryczal że myślałam ze zawroce i *******ne te robote, az ja sie po płakałam,. Wojtek lepiej, tlumaczylam mu ze teraz bedzie dłużej w przedszkolu, ze jego kolega filip pojdzie do domu a aon musi zostać bo mama dłużej pracuje, dzis odebrał go dziadek bo miał wolne a jutro ide ja, nie chce prowadzac bartka, lepiej niech damian to robi bo ja później wyje razem z nim

Aaa dzis juz załapałam sie na szkolenie moje pierwsze, jutro musze sie zapisać na nie, do wrocka 20-22.10 3 dni mnie bedzie, jak oni daja rade?? Masakra, ta praca coraz bardziej mnie przeraża to co musze poświecać dla niej, zwłaszcza dzieci... :(

Witam się porannie!

Madziu super! Najtrudniejszy pierwszy krok, z dnia na dzień będzie coraz lepiej!

Wisienka zgadzam się, elektronicznie tez trzeba się zorganizować :-D

Teri super wieści! Co do spotkania, jestem na tak, ale nie wiem kiedy :-( w przyszły weekend zaczynają się nam.imprezy a potem.znów Wszystkich Świętych.

Gosiak polecam notowanie ;-) jak noc? Spalas?

Asiulka to dla wszystkich trudna sytuacja, z czasem przywykniecie.

Pisze tego posta, stojąc wśród tłumu przed Liderem. Na parkingu ok
To 70 aut, każdy wziął.ze sobą chyba kogoś do.walki, a tylko ja i taka pani.obok.stoimy.z.wózkami :-/ będzie ciężko :p

Mikotku - jak polowanie, bo inaczej tego jie nazwe ??? Mam nadzieje ze owocne

Madzia -oby praca szybko minela ;)

Nocka oki Tymek ladnie pospal do 5:30 potem jakies plcze go naszly nie wiem czemu. Noc dzis zimna byla teraz sa jedynie 3 stopnie.
Za godzinke mam spotkanie z konsultantem odnosnie ciazy w sumie nie wiem po co ale jedziemy. E oczywiscie wiedzial o tym, mial wzoasc pol dnia wolnego lub pracowac w domu, ale jak to on nie przypilnowal tego wcsesniej i poszedł do pracy. Ma po nas podjechać

reklama
Mikoto czekam na wieści z pola walki :-D

Laurze się coś poprzestawiało. W nocy źle śpi. Wstaje o 5. O 6 wypiła mleko i padła na dwie godziny.
Teraz jesteśmy już po małych zakupach spożywczych i Laura zajada drugie śniadanko.

Do góry