mama wikusi2010
Fanka BB :)
Mając plamienia lekarz kazał mi prowadzić oszczedny tryb życia, ale lezec nie musiałam... Jak ja Ci współczuje tego bólu stopyGdzie kucharek sześć...U mnie totalny popłoch- każdy chce co prawda jak najlepiej,ale brak organizacji.Musiałam przejąć sterowanie z łózka ,i od razu było lepiej.
Czy wy z plamieniem wstawałyście z łóżka? Ja tylko siku i do mycia.Teraz nawet z tym mam problem,boli jak chol.ra,a siniak na pół stopy,stanąć nie mogę.Na szczęście nie plamię już,ale brzuch mnie dość mocno pobolewa.
Wizyte mam w srode bedzie to 11t5d i pewnie bedzie maleństwo ładnie skakalo Już się doczekac nie mogę. Wiki w tym dniu miała 5cm ) A Ty kiedy masz usg? To juz te z mierzeniem przezierności itp?czesc dziewczynki wpadlam Was poczytac
ja tez sie dzis obijam, wszystkim zajmuje sie maz, a na obiedzie byliśmy u rodzicow
w tym tyg bede miala wizyte u gina i usg, bobas juz pewnie macha raczkami i nózkami i lata po całym domku
anula ja chodze do gin faceta, mega delikatny i dokładny. Rozumiem blokade... ale niestety na porodowce nie bedziemy mogły wybrac lekarza co ma nas zbadac... a tam wiekszosc to faceci.
ISIS jak znajdziesz jakiś sklep gdzie bedzie dział dla mam to daj znac, chętnie się przejde i ''pomacam''
Ostatnia edycja: