reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Justa - jesli Filipek ma problemy aby samemu usnac to przdczytaj ksiazke ktora podlinkowalam pare dni temu. U nas problem nie w zasnieciu wieczorem a z krzykiem w nocy. Choc dzis bylo juz oki

Terii- no tak na 90 % bedzie dziewuszka tak tu powiedzieli ale w polsce namusg susiaczka sie nie dopatrzyli. Hihih ale na sszelki wupadek ciuszki Tymka nadal mam i sprzddam juz po porodzie :p

reklama
Melduję się wieczornie!

Jak tylko.wrocilismy z miasta, pojechalismy jeszcze rowerami do Rodziców i na.przejażdzke.

Palin czekam na zdjęcia! Uwielbiam zmiany! :-D mój J. Zawsze sprząta jak.jest, co.oznacza ze jutro czeka.mnie generalne sprzątanie.

Gosiak cudne ciuszki!! Sukienka z owieczkami z.Next wywołała lawinę wspomnień :-D ;-) to.była druga pierwsza ;-) sukienka tunika kupiona dla.Zosi :-D Jak tylko.Zosia się urodziła Mikotkowy Tata oszalał,pobiegł do sklepu i kupił dwie sukienki, sweterki, leginsy :-D uśmiecham się wciąż do tego.zdjęcia ;-) zazdroszczę tego targu ;-)

Justa intensywnie u Was, ale.ważne ze.się zrelaksowalas :-D tez jutro ruszam na Lidla :p Jeszce przed jego.otwarciem, jadę z przyjaciolka, aby zwiększyć.siłę natarcia i przebicia :p

Teri i.u Was intensywny dzien, ale Ważne ze spędzony w gronie rodziny ;-) my dzisiaj byliśmy na.kawie i ciachu :p :-D byłam jeszcze w H&M, chcialam kupić kilka.rzeczy, tez dla Laury Kingusi, ale nic z.listy nie.było :-( koszula w H&M 79 zł :-o ta z Zary 59 ale to rozmiar 98, takzr Zosia na pewno długo w.niej Pochodzi, tak.się na.niej prezentuje ;-)

Załączniki

• 1408303587203.jpg
    1408303587203.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 47
  • 1408303600935.jpg
    1408303600935.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 44
  • 1408303613724.jpg
    1408303613724.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 48
Mikoto cudnie Zosia wygląda !! i te leginsy w kwiaty cudne !! i opaska :-) ceny czasem powalają :baffled: 98 wow Daria by się utopiła mimo że wysoka to jednak chuda i 98 dużo za duży :confused: na pewno jeszcze na wiosnę będzie dobra :tak: udanych łowów jutro w lidlu och już sobie wyobrazam co tam sie bedzie działo :-Dpochwal sie jutro co udało sie zdobyć ;-) no fajne dni mamy ostatnio ale to mąż chce nam wynagrodzić chyba na zapas to ze niedługo jedzie za granicę na 6 tyg :-(teraz musi być jednym ciągiem te 6 tyg a potem będziemy tak jak Wy system weekendowego tatusia :-(ale musimy bo nie ruszymy z miejsca jak nie zmieni pracy na lepszą :baffled:więc teraz cieszymy się sobą
Justa dziękuję kochana ano słucha o dziwo reaguje na nu nu i zapamiętuje sobie np jak tylko jesteśmy na placu i wie że ma zakaz wychodzenia za furtkę to tylko dochodzi do wyjścia robi nu nu i wraca :-) ale jak już baaardzo chce wyjść to robi maślane oczka śmieje się i przesyła mi buziaczki wie ze tym mnie zmiękczy i wyjdziemy ona woli chodzić na spacerki za długo na placu nie wysiedzi choć teraz niestety zaczyna robić coś takiego że jak coś chce a jej nie daje to się kładzie na ziemi i zaczyna płakać :baffled:
gosia aha a to jak siuśka nie było to spoko :-D

Teri dziękuję :-* leginsy za 12 zł z miejscowego sklepu, teraz chyba są nawet takie ciut grubsze :-) będę w.tym.tygodniu, także dam znać i.mogę kupić :-) opaskę Zosia,jak.się urodziła, dostala ja od mojej Bratowej, teraz przydała.się.;-) kiedy L. Wyjezdza?

Mikotku - o prosze jak zbieg okolicznosci ! Faktycznie sukienusia jest malutka bo to do 1 m-ca ale CUDNA !!!! wiec pewnie bedzie zalozona pare razy ale co zrobic ;-)Zosia prawdziwa Modelka i slicznie wyglada w koszuli i leginsach w kwiatki :tak:

Dziewczyny kopnijcie mnie w tylek,zebym przestala panikowac i wziela sie w garsc. Co za dziadowska choroba-drugi dzien brania anybiotyku i malej godzine temu znowu temp skoczyla..w panice czopek,zatargalam ja do salonu,obejrzalam czy wizualnie bez zmian,chwile sie pobawila,pomarudzila i do wyra.teraz ma 37.4. Nawet nie wiem w czym ja klasc,zeby nie zaszkodzic..wpakowalam ja w cienkim body na dlugi rekaw w wiosenny spiworek,najwyzej pozniej zaloze jej letni. Kolena noc bez snu na czuwaniu. Glowa mi juz peka.

Mikoto,Gosia ciuszki super:)Zosia pieknie sie prezentuje. To teraz czekamy az Gosi modeleczka sie urodzi:)

Emka, spokojnie. To normalne, ze mama panikuje, jak coś dolega dziecku. W czasie antybiotyku choroba może kilka razy jeszcze przyatakować, bo nie uśmiecha jej się wynosić. Cierpliwości życzę, niebawem będzie lepiej.

U nas nocka dobra, jedno wołanie o smoczka (bo sam sobie nie mógł znaleźć). I od 6.30 zaczęliśmy dzień. Aro poszedł nam jeszcze rano po świeży chleb i pojechał na służbę, a myśmy się wzięli się z Mikołajem do ostrej pracy. Miki juz padł ze zmeczenia, mnie pot płynie po rowku. Zrobiliśmy przerwę na drzemke i moje śniadanie. Puki jeszcze będzie młody spał popucuje podłogi i weźmie za tą szafę. No i zostanie nam jeszcze kuchnia, ale nie mam juz na nią siły, będzie trzeba podzielić pracę a raty.
Popołudniu pójdziemy na spacer i zakupy. Mam nadzieje, ze pogoda się utrzyma.

A jak wasze nocki? Plany na dziś?

Emka - to normalne, ze sie martwisz o Ninke. Ja z pewnoscia tak samo bym sie zachowywala, gdyby mi Tymek zachorowal. ALe jesli macie antybiotyk i zalecienia lekarza to spokojnie, potrzeba czasu.

Palin - kobieto zwolnij !!!!! porzadek nie zajac nie ucieknie :-D

U nas nocka oki 2 razy Tymek cos stekal, ale zanim do niego doszlam juz smacznie spal. Po 5 przebudzi sie mocniej, ale pampek mu przeciekl :dry: nie wiem jak mamy te same, ostatnio kupilsmy juz 4+ ...faktycznie, ze wczoraj pil jak smoczysko wiec moze to to :tak: przebralam i zabralam do nas bo juz widzialam ta histerie ;-)

Planow na dzis brak. Musialabym podjechac na poczte bo przyszla paczka z wylicytowanymi ciuszkami, ale pewnie nam sie nie zechce. Moze popoludniu autkiem podjedziemy ;-)

reklama
Gosiak, muszę dziś ogarnąć ile się da, zeby jakos normalnie funkcjonowac. Miki do wszystkiego się pakuje. Kochany Pomocnik i Motywator. Jak zasnął od razu mi obroty spadły i juz się tak nie chce robić :p

Do góry