Długi wekend prawie już na boku i jutro do pracy
Spotkanie z dziewczynami udane, nawet na impreze chciały iść ale w końcu nie poszliśmy. Chłopacy sobie poradzili więc dobrze. Cieszyłam się, że gdzieś wyszłam i było wesoło mimo, że byłam kierowcą. W piątek pojechaliśmy w gości do mojego taty siostry bliźniaczki. Sobotę spędziliśmy w domu, mąż trochę posprzątał w garażu i ponosił drzewo a ja posprzątałam mieszkanie, jak wyszliśmy z małym na dwór tak zaczął padać deszcz. Dziś standardowo obiad u teściów i potem w domku.
teri114 Daria to bardzo mądra dziewczynka, mój synek wcale mnie nie słucha. Też myślałam aby zacząć niedługo podawać tran, masz jakiś konkretny? Może być sprawka pomidorow, koleżanka jak je pomidory to swędzą ja całe usta.
emka01 też tak uważam, najpierw upały po 30 stopni a teraz ziąb, dziś u nas 15 i zimny wiatr, więc nawet nie można wyjsc na spacer
Bona87 ja też nie pijam kawy i żyję, zresztą mój m też nie pije, chyba że boli go głowa to tabletka nie pomaga a kawa tak, pewnie ból głowy spowodowany jest wtedy spadkiem ciśnienia.
gosiak_85 u nas taki sam wypadek nocnikowy miał miejsce jakiś czas temu, a wczoraj zdjęłam pampersa i chciałam posmarować maścią, szłam tylko obok do pokoju i jak wróciłam to kupa była na panelach, na szczęście nie na zabawkach ani wykładzinie i nie była taka rzadka. Nie pomogę, Filip też zasypia tylko jak ja jestem w pokoju, jak wyjdę to wstaje i krzyczy. Wystarczy że jestem w pokoju i powiem, że ma się położyć spać. No chyba że jest padnięty to jak go położę tak zasypia. Piękne łupy upolowałaś na Pchlim targu.
mikoto potwierdzam Lipton z cytryną bardzo dobra, ulubiona herbata mojego m, fajne zakupy dla Zosi
ankaka. fajną niespodziankę zrobił mąż, też bym się z takiej bardzo ucieszyła. Widać świetna zabawa, chyba też wypróbuję jak będę zamawiać barwniki do pierniczków już na święta,
Kingusia91 ale mieliście fatalny dzień, niestety tak czasami jest że się wszystko na raz nawarstwi, cierpliwości i odpoczynku życzę
Wisieńka jej, tak dużo pomidorków masz. Ja uwielbiam z grzybów tylko kurki do pizzy lub jajecznicy. Ale chodzic po lesie za nimi to już nie lubię, wolę zbierać jagody. Napisz przepis na sałatkę z kalafiorem do słoików. Ta cukinia wygląda smakowicie, więc też poproszę przepis.
Paulunia8713 dobrze, ze u Was wszystko w porządku, zaglądaj częściej
Jutro uderzam do Lidla, ciekawe czy na coś się załapię. Ogarnę kuchnię i ide do męża się poprzytulać