reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Zosia ma.drzemke. Bylysmy rowerem u mojej mamy. Teraz nawet już wiatr nie wieje, nie da się wysiedziec na.dworze :-/

Gosiak dobrze, że jesteś już po.badaniu :-D to masz już wynik?

Wisienka :-* przytulam mocno :-* Teściowa nadal.robi swoje porzadki?

Kingusia współczuję alergii :-( widziałaś się już z mama? Dobrze ze u Laury wszystko ok. Gratuluję kolejnego zabka :-) gdzie masz rozmowę? Uchyl rąbka tajemnicy, co to za praca? Trzymam kciuki!

Emka spokojnie :-* wychodzimy Zawsze z założeniem, że nie będzie odczynu, gorączki czy innych objawów :-*

reklama
Kinga mala miala 3010g,wiec tez malusio jej brakuje;)

Mikoto tak jest! W glowie staram sie miec pozytywny scenariusz.

Dziewczyny a dawalyscie na noc po szczepieniach te czopki wiburcol?

Emcia ja ich nigdy nie stosowałam, takzr nie pomogę. Zosia zazwyczaj po.szczepieniu lekko gorączkowala,ale wtedy wystraczal paracetamol i po.jednej dawce temperatura spadała. Te czopki działają uspokajająco.

Emka ja czopków nie dawałam ale dałam nurofen bo miała lekko podwyższoną temp ale okazuje się że to chyba od zębów było.

Mikotku
widziałam się z mamą:tak: byłyśmy u nich z Laurą cały weekend bo M. miał dyżur na restauracji więc i tak go nie było.
Mama nawiozła prezentów dla Laury jak święty Mikołaj :-) A praca jest w sekretariacie szkoły. Żeby było śmieszniej to prywatna szkoła da dorosłych mojego nauczyciela z technikum :-p niestety na rozmowe jestem umówiona z jego żoną a nie z nim. Z nim miałabym większe szanse :-p No nic zobaczymy...

witam
żar lał się z nieba niesamowity teraz po deszczyku calkiem przyjemnie się zrobiło :)

emka tak u nas nadal 4 zabki - kiedyś pytałaś a teraz dopiero odpisuje :zawstydzona/y: moja też z tych drobnych dzieci ale waży już ponad 9 kilo a urodziła się 2700 wiec nie jest zle jak na wcześniaka ;) jeśli nic po szczepieniu nie było to nic nie podawałam czopki vibrukol dawałam przy ząbkowaniu bo Daria niestety ciezko dośc przechodzi az sie boję co będzie jak zaczna się sypać hurtem :-(

kingusia oj aż tak Cię męczy współczuję :-(co tam Laura ciekawego dostała od babci ?

Mikoto Bona kochane w sobotę nas nie będzie Dawid jedzie na urodziny do kuzynki na 15 go muszę zawieść po urodzinach znów sprzedaje go do babci na tydzień ...

Mamy wiznowajce rannej kupy :-p druga gorna dwojka sie przebila czyli mamy 5 zabkow :-p teraz czekamy na gorna jedynke bo tez tuz tuz jest :-D poki co Tymek zabkowanie przechodzi w miare spokojnie i oby tak zostalo

Kinia - &&&&& za prace, oby sie udalo mimo duzej konkurencji !!! ale brzmi bardzo fajnie !!!

emka - -waga nie ma sie co przejmowac. Tymek potroil a nawet ciut wiecej, ale duzy to on nie jest. Przykro mi z powodu lekarza :-(ja nic po szczepieniu nie dalam, bylismy wczoraj, nocke ladnie przespal, dzis tylko przy jednym z wkluc jest czerwone i ciut opuchniete, ale pozostale 2 miejsca wygladaja ladnie

Mikotku - wyniki maja byc w czwartek :tak: dziwne to tu wszystko ale oby bylo dobrze :tak:

Tymek juz maruda bo mial dzis jedna drzemke a do kapieli jeszcze z godzinka. Ale za to slicznie zaczyna sam dreptac, bez naszych zachet wiec pekam z dumy mimo ze to 5-6 kroczkow. Musze go koniuecznie nagrac !

reklama
Do góry