Witam sie znow po dlugiej przerwie...
Zaistalowalam babyboom na androida i zobaczymy jak mi to dzialac bedzie.
GOSIAK trzymam kciuki zeby nie wyszla Tymusiowi zadna alergia!
NATISKU Kochana oby wszystko Wam sie poukladalo... tworzycie taka fajna pare. Zagladaj do nas jak najczesciej bo bardzo Cie brakuje i na Fb i tutaj...
BONA i tutaj powtorze. Dzieki Bogu, ze nic powaznego sie nie stalo. Auto rzecz nabyta. Jesli nadal kark i noga beda bolec to jedz zbadaj to Kochana...
MATKA EWA Jas niezawodny budzik
DZIKA i za Ninke kciuki oby zadnej alergii nie bylo!
KORBA Kochana zaciskam mocno kciuki za operacje. Musi byc i bedzie dobrze.
SMILE i wszystkie dietujace Kobietki podziwiam. Ja nie mam zadnej motywacji... dopiero jak do pracy bede miala wrqcac to sie wezme za siebie bo w mundur nie wchodze
No i zapomnialam juz co i komu... wybaczcie prosze
Dodam jeszcze ze u nas jakos leci, Gabunia wyczynia akrobacje non stop. Nadal czekamy na gorne jedynki. U nas jest jak u FIOLETOWEJ kazdego dnia mam wrazenie, ze to juz dzis a tu doooopa. Poza tym Gabi przeziebiona i infekcja w oczkach. Mamy kropelki zapisane i walczymy.
Buziaki wielkie!
Ps. MIKOTKU dostane buziaka?
Zaistalowalam babyboom na androida i zobaczymy jak mi to dzialac bedzie.
GOSIAK trzymam kciuki zeby nie wyszla Tymusiowi zadna alergia!
NATISKU Kochana oby wszystko Wam sie poukladalo... tworzycie taka fajna pare. Zagladaj do nas jak najczesciej bo bardzo Cie brakuje i na Fb i tutaj...
BONA i tutaj powtorze. Dzieki Bogu, ze nic powaznego sie nie stalo. Auto rzecz nabyta. Jesli nadal kark i noga beda bolec to jedz zbadaj to Kochana...
MATKA EWA Jas niezawodny budzik
DZIKA i za Ninke kciuki oby zadnej alergii nie bylo!
KORBA Kochana zaciskam mocno kciuki za operacje. Musi byc i bedzie dobrze.
SMILE i wszystkie dietujace Kobietki podziwiam. Ja nie mam zadnej motywacji... dopiero jak do pracy bede miala wrqcac to sie wezme za siebie bo w mundur nie wchodze
No i zapomnialam juz co i komu... wybaczcie prosze
Dodam jeszcze ze u nas jakos leci, Gabunia wyczynia akrobacje non stop. Nadal czekamy na gorne jedynki. U nas jest jak u FIOLETOWEJ kazdego dnia mam wrazenie, ze to juz dzis a tu doooopa. Poza tym Gabi przeziebiona i infekcja w oczkach. Mamy kropelki zapisane i walczymy.
Buziaki wielkie!
Ps. MIKOTKU dostane buziaka?
Ostatnia edycja: