Korba- współczuję pobudki... Wiem coś o tym, bo Michaś ostatnio budzi się przed 6, a dziś o 5.23 słyszałam 'dzia dzia dzia dzia'
Wzięłam go nawet do naszej sypialni, bo mąż wstał już do pracy, ale nie pomogło mu to zasnąć. Gadał, gadał, gadał i gadał
U nas pogoda dość ładna, na pewno wyjdziemy na spacerek
Smile- zazdroszczę basenu! Wyglądasz pięknie i promiennie, a Franuś taki cudny w tej wodzie!!! Ja niestety nie mogę zabrać Michasia na basen przez problemy ze skórą :-( Alergolog zabroniła, dopóki skaza trochę odpuści, ale nie wiem, kiedy to nastąpi...
Maryś- to późno zasypia ta Twoja córcia!
Mam nadzieję, że dziś kupki będą już lepsze i nie zielone
Matka Ewa- gratulacje dla Jasia za takie postępy!!!
Anulka- czyli nasz ukochany zawodnik wagi ciężkiej zaczął się przekręcać :-) (Mam nadzieję, że się nie gniewasz za to określenie, ja naprawdę uwielbiam Karolka ;-)).
Mikotku- jak nocka? Widać już jakieś kolejne ząbki u Sofii?
Palin- posty o takiej nieludzkiej porze?!
jak ja wstaję do Juniora o 3, żeby dać mu mleko, to jestem półprzytomna
Chociaż dziś było cudnie, bo Michaś po zjedzeniu mleka tak pięknie na mnie spojrzał, uśmiechnął się, powiedział coś w rodzaju 'a ga da da du', ja go pogłaskałam po policzku, a on jeszcze piękniej się uśmiechnął i zamknął oczka do snu. Wtedy sobie pomyślałam, że do rana mogłabym tak z nim siedzieć i patrzeć na niego... Tak się rozczuliłam, że masakra
Znajomi byli jednak wczoraj i było super!!! ich Synek, Kuba, jest rok starszy od Michania i jest taki cudny!!! A jak tańczy
Mieliśmy niezły ubaw!!!
Idę położyć Michasia na drzemkę i biorę się za obiad. Dziś ogórkowa na żeberkach, więc muszę zetrzeć ogóraski i oskrobać ziemniaki. Żeberka już się rozmrażają.
Miłego dnia Kochane!!!