Marys niech kolejne spacery też jak najczęściej będą z Tatą Karinki! Tego życzę w Nowym Roku! U nas Dentinox dobrze zdaje egzamin
Właśnie będziemy zaczynali 3.tubkę
Uważaj na to stłuczenie, może lepiej sprawdzić to na prześwietleniu? Na IP powinni zrobić. Ja czekam z przeniesieniem Zosi do jej pokoju, aż będzie miała w nocy 1 karmienie, albo będzie sama przesypiała noce.
Zupa krem z pomidorów: pokroić w kostkę dużą cebulę, podsmażyć na złoto w docelowym garnku na oliwie, dorzucić 2 ząbki czosnku pokrojone w kostkę, przesmażyć 2 min. mieszając. Wlać 2 puszki krojonych bądź całych pomidorów i kartonik przecieru pomidorowego (ja kupuję w Biedronce), gotować. w tym czasie rozpuścić w większym kubku wrzątku 2 kostki rosołowe, wlać do zupy, zagotować. doprawić świeżo zmielonym pieprzem, ziołami prowansalskimi, czerwoną słodką papryką i bazylią. Dwie duże łyżki śmietany rozrobić z kilkoma łyżkami zupy, wlać, zagotować. Zblenderować. Podać z bagietką czosnkową. Paść z zachwytu
;-)
Wenusjanka wszystkiego najlepszego dla Daniela! Biedna Bella, tak się umęczyła :-(Kolejna pelzająca "czerwcóweczka maleńka"
Bona cieszę się, że mogłam choć trochę pomóc.
Co ciekawego czytasz?
Justa i już jesteś "odhaczona"
Podobnie, jak reszta dziewczyn, bardzo Cię podziwiam! Dobrze, że możesz liczyć na pomoc mamy
Palin no mnie w pewnym momencie też już zachciało się z tego wszystkiego śmiać
Przynajmniej mamy wypucowaną od dołu do góry łazienkę
Bardzo się cieszę, że Aro ma operację już za sobą, a Ty zaraz postawisz Go na nogi
Zosia też się bardzo kręci - miałam pomyć podłogi, a co chwila biegam z mężem na zmianę do łóżeczka
Teri myślałam, że po tej kawie serce mi stanie, albo trzęsawicy jakiejś dostanę
czyli ze spaniem w gościach nie jest tak kolorowo jak w domu. Zosia uśnie u kogoś, ale jak jest głośno, to nie pośpi całej drzemki, a potem taka niedospana jest :-(
Korbuś Ty na czarnej? No wiesz
Te figle właśnie niepokojące są i Zosia śpi już piętro niżej ;-)Goście pojechali, ale zostały wspomnienia, zdjęcia i obietnica kolejnych spotkań :-) Nie smuć się Piękna
Przepis na krem z pomidorów podałam wyżej - mam nadzieję, że
Bona się nie pogniewa, że ją wyręczyłam
Czarna lista
obowiązuje po świątecznym lenistwie
Morena
Natis
Bony
Sara
Smile
Nika
Martam&m
Wenusjanka