reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

mikoto rano poszedł do szkoły mówi że już go nie boli zobaczymy może to sugestia dentysty tak podziałała :baffled:
no nie padłam ten taniec brzucha najlepszy :-D

jeny kciuki &&&&&&&

reklama
Jeny - Kochana nasz kciuki czynia prawdziwe cuda !!!! przekonala sie o tym juz nie jadna z nas

Mikotku - choc pan tanczy cudnie zdecyduje sie na bananka :-p

Dziecie naucyzlo sie przekrecac i teraz pielgrzymki z obrotami odprawia w lozeczku.

Moze i ja odpale swiateczne radyjko...tylko czy to nie za wczesnie ??;-)

Teri na mnie wizja dentysty zawsze dziala cudownie uleczalnie :-D

Gosiak Twoj wybor :-D ja bym brala chlopa :-D:-D:-D ja wychodze z założenia, ze skoro graja juz na kanale radiowym, to pora ta juz nadeszla :-D ale ja co roku zaczynam wczesnie :-D

Jeny kciuki mocno trzymy!!!!!

Marnotrawna córa powraca..... Chłosta, chłosta mi się należy.....

najpierw odpisze potem co u nas :)

Emka, ja właśnie kupiłam krzesełko używane za 110, i długo szukałam by w tej cenie kupić z całą tapicerką... Co do chodzika to ja jestem gigant przeciwnikiem tego sprzętu, nie jest zdrowy - ale to moje skromne zdanie. A gdy mam coś zrobić a mały nie chce siębawić to albo huśtawka, teraz będzie krzesełko no i zawsze pozostaje niezawodna chusta !

Teri gratulacje krzesełka ! i ja się pochwalę moim - nawet 10 zł na kuriera utargowałam :D:D Krzesełko do karmienia "TINY WORLD" Piła • Tablica.pl

Dzika łososia, mogę kurierem przesłać :p :D:D Gratki dla Niny ! Hubi też załapal jak się je z łyżeczki ale wówczas podawałam mu leki... Jak jak dostanę od teściów zdrową zywność to też sama ugotuję. Na razie daję jabłuszka - sama ucieram bo z własnego drzewa. A co do chodzika, podpisuję się pod Twoim postem. Aczkolwiek, Seweryn raczkował, książkowo chodził jak miał rok, wszystko sam a ma koślawe pięty i nosi wkładki Tak więc dziecko z chodzika może być zdrowe a koślawe nogi może mieć dziecko, które wszystko uczyło sięsamo , a zaznaczę Seweryn chodził na boso co najwyżej w skarpetkach wiec tak jak ortopedzi zalecają...

Anula, pocieszę, Hubisiowi jest dobrze tylko u mnie na rączkach ....Jak bierze go S to płacz, jak mnie nie widzi to płacz, Seweryn też tak miał, pamiętam :)Takie nasze cyciusie to :)

Madziu
nawet nie wiem jak pocieszyć, pewnie nic to nawet nie da :(

Asiulka, Hubi był od zawsze śpiochem i wciaż jest. Sypia w dzień coś koło 5-6 godz łącznie. Bywa że jedna drzemka trwa 4 godz

Jeny, ogólnie powinnam gratulować ....Też mętlik bym miała, dla mnie byłaby nie pora na kolejną ciąże... Ale GRATULUJĘ ! aż dreszczyk mnie przeszedł :)

Wenusjanko, jak cycolek ?

Korba
gratki dla Julki !!!!!!!!! Jak zobaczy w jakich sukienkach siętańczy to się przekona by wystapić w turnieju :) A ciutka chętnie przyjdzie popatrzeć jak jest możliwość widowni !

Palin
ZAPRASZAMY CZĘŚCIEJ ! już wiesz , gdzie nas szukać :):):):)

Na razie tyle naskrobałam. Piec mi wygasł :( Muszę faktury pracownikowi powystawić bo kuriera zaraz będzie miał. Co u nas , i resztę odpisywania napiszę potem :)

Mikotko - normalnie tez bym chlopa brala, ale on jakis brzychaty troche to nie chce takiego :rofl2:

A ja z pytaniem bo zapominam. Czy Wasze Maluchy lezac na pleckach tez machaja tak glowkami w prawo -lewo-prawo-lewo ??? Kurcze smiesznie to wyglada, ale momentami niepokojaco jak dla mnie. NIe dzieje si to caly czas i zaczelo chyba wczoraj ... Czy poprostu ma frajde z glowy ??

oooodpalilam radio a tam LAST CHRISTMAS :D

Dziewczyny ale ja wam zazdroszczę że się spotkałyście, niech no tylko cieplej się zrobi to i ja wybędę z domu :tak: nie lubię jeździć w zimowych dniach, ślisko itd.
Dzika ja na szczęście nie dawałam żadnej poduszki dziecku do wózka i teraz też nie zamierzam :-D
MICHAŁKU sto lat !!!! ;-)
u nas noc nie przespana o 2 wojtek z płaczem i wymiotami, 1h go uspokajaliśmy we dwoje, mój brat wrócił z pracy i nam "pomagał"w uspokajaniu :sorry:
wojtek wczoraj bawił się w sypialni dziadków i przestawił im budzik, mama ma na 6 do pracy a obudzili się o 6.05 i 17 km do pracy. jaja były rano jak nie wiem, mi do śmiechu im nie bardzo bo bez śniadania pojechali a mama nie dała sobie opatrunku zmienić po wczorajszych pijawkach, nie wiem jak w pracy będzie z tymi ranami bo wczoraj to krew się lała strumieniami.
uczę bartka od dziś spania, jak sie obudził o 7 to go już nie usypiałam tylko wstałam i później miał drzemkę, zaraz obiadek i znowu go spać będę kłaść, kurcze musi sie nauczyć spać dłużej niż 20 min :eek:
ale ciężko mamy, bo katar naszą 3 męczy, ja i dzieci, z czego bartek w nocy co 30 min " podaj smoczek" było, mąż dziś na szkolenie pojechał do wrocka. a ja szukam prezentu dla 15 latka i czyba znalazłam komplet z pumy za 50 zł na allegro :tak:
no to na razie tyle.
Robaczku mnie też chłosta i to mocniejsza jak tobie bo wstyd sie przyznawać ile tygodni jak nie m-cy mnie tu nie było, ale staram się wrócić :-p

Ciociu Mikotko - prosze specjalnie dla Ciebie Tymek w nieco swiatecznym wydaniu :-)

IMG_0671.jpg

Załączniki

• IMG_0671.jpg
    IMG_0671.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 43
a my własnie wstałysmy :sorry: o 10.30 mała poszła spać a ja sie położyłam na chwile i ta chwila trwała do 12 ale potrzebne mi było juz druga kawka pachnie zaraz idziemy na obiadek dziś mała ma rissoto z warzywami :laugh2:

robaczku a witaj witaj córo marnotrawna Ty :-D
gatki za krzesełko w sumie funkcje i wygląd ten sam co nasze no ja tez patrzyłam na tapicerkę i ta moja tez jest idealna jak nowa a większość fajnych była z dziurami a nie chciałam takiego no i kaska ta sama co u nas one tak w tej cenen przeważnie chodzą na tablica tego typu tylko naszej kingusi sie udało za bezcen kupić :tak:

narazie spadamy jeśc i pić kawke

reklama
Do góry