Marnotrawna córa powraca..... Chłosta, chłosta mi się należy.....
najpierw odpisze potem co u nas
Emka, ja właśnie kupiłam krzesełko używane za 110, i długo szukałam by w tej cenie kupić z całą tapicerką... Co do chodzika to ja jestem gigant przeciwnikiem tego sprzętu, nie jest zdrowy - ale to moje skromne zdanie. A gdy mam coś zrobić a mały nie chce siębawić to albo huśtawka, teraz będzie krzesełko no i zawsze pozostaje niezawodna chusta !
Teri gratulacje krzesełka ! i ja się pochwalę moim - nawet 10 zł na kuriera utargowałam
Krzesełko do karmienia "TINY WORLD" Piła • Tablica.pl
Dzika łososia, mogę kurierem przesłać
Gratki dla Niny ! Hubi też załapal jak się je z łyżeczki ale wówczas podawałam mu leki... Jak jak dostanę od teściów zdrową zywność to też sama ugotuję. Na razie daję jabłuszka - sama ucieram bo z własnego drzewa. A co do chodzika, podpisuję się pod Twoim postem. Aczkolwiek, Seweryn raczkował, książkowo chodził jak miał rok, wszystko sam a ma koślawe pięty i nosi wkładki Tak więc dziecko z chodzika może być zdrowe a koślawe nogi może mieć dziecko, które wszystko uczyło sięsamo , a zaznaczę Seweryn chodził na boso co najwyżej w skarpetkach wiec tak jak ortopedzi zalecają...
Anula, pocieszę, Hubisiowi jest dobrze tylko u mnie na rączkach ....Jak bierze go S to płacz, jak mnie nie widzi to płacz, Seweryn też tak miał, pamiętam
Takie nasze cyciusie to
Madziu nawet nie wiem jak pocieszyć, pewnie nic to nawet nie da
Asiulka, Hubi był od zawsze śpiochem i wciaż jest. Sypia w dzień coś koło 5-6 godz łącznie. Bywa że jedna drzemka trwa 4 godz
Jeny, ogólnie powinnam gratulować ....Też mętlik bym miała, dla mnie byłaby nie pora na kolejną ciąże... Ale GRATULUJĘ ! aż dreszczyk mnie przeszedł
Wenusjanko, jak cycolek ?
Korba gratki dla Julki !!!!!!!!! Jak zobaczy w jakich sukienkach siętańczy to się przekona by wystapić w turnieju
A ciutka chętnie przyjdzie popatrzeć jak jest możliwość widowni !
Palin ZAPRASZAMY CZĘŚCIEJ ! już wiesz , gdzie nas szukać
Na razie tyle naskrobałam. Piec mi wygasł
Muszę faktury pracownikowi powystawić bo kuriera zaraz będzie miał. Co u nas , i resztę odpisywania napiszę potem