Witam się poniedziałkowo!
Nocka w sumie dobra. Dobra, bo to mąż wstawał
ale Zosia kręciła się i pół nocy spała niespokojnie. Od wczoraj rana ciagnie się niezmiennie za ucho, tym razem to drugie, może na drugiego zęba
Zosia dziękuję pięknie Ciociom za gratulacje!
Teri czy śniegiem sypnęło?
Do nas dotarło Wasze wietrzysko
Także póki co siedzimy w domu w obawie przed zdmuchnięciem nas
Takie wyjścia są wskazane przede wszystkim dla zdrowia psychicznego matki
Sara nieustannie trzymam kciuki za wyniki konkursu!
Jak afta? Jest poprawa?
Wenusjanka kto by pomyślał, że kuracja będzie miała wpływ na Bellę
Dobrze, że doszłyście do tego. Podeślij link z aukcjami, może którejś z nas wpadnie cos w oko? Sporo to zakupoholiczek
Gosiak i ja powoli przymierzam się do urządzania pokoiku dla Zońki. Zbieram inspirację, szukam i zapisuję. Chciałabym z tym ruszyć po Nowym Roku. Mam nadzieję, że wtedy Sofii będzie już przesypiała noce i łóżeczko stanie w docelowym miejscu - jej pokoiku
Wisieńka widziałam zdjęcia z Jarmarku Bożonarodzeniowego - ach, chcę już święta!
Dzisiaj mój pojechał
Odliczam znów
Ja z rana ogarnęłam dom, pościerałam kurze, poodkurzałam, zrobiłam pranie. Obiad będzie odgrzewany, także gotowanie mam z głowy
Natis, Bona, Anula, Palin, Minnie, Fioletowa, Skalbka, Anilek, Smile, anusiakanusia, Isis, Korba, Madzia, Morena, Nika i cała reszta gdzie jesteście?
Nocka w sumie dobra. Dobra, bo to mąż wstawał
Zosia dziękuję pięknie Ciociom za gratulacje!
Teri czy śniegiem sypnęło?
Sara nieustannie trzymam kciuki za wyniki konkursu!
Wenusjanka kto by pomyślał, że kuracja będzie miała wpływ na Bellę
Gosiak i ja powoli przymierzam się do urządzania pokoiku dla Zońki. Zbieram inspirację, szukam i zapisuję. Chciałabym z tym ruszyć po Nowym Roku. Mam nadzieję, że wtedy Sofii będzie już przesypiała noce i łóżeczko stanie w docelowym miejscu - jej pokoiku
Wisieńka widziałam zdjęcia z Jarmarku Bożonarodzeniowego - ach, chcę już święta!
Dzisiaj mój pojechał
Natis, Bona, Anula, Palin, Minnie, Fioletowa, Skalbka, Anilek, Smile, anusiakanusia, Isis, Korba, Madzia, Morena, Nika i cała reszta gdzie jesteście?
Ostatnia edycja: