hej
jakoś nadrobiłam was
robótki mi jakoś idą - dziś może wrzucę wam fotkę pieknych fioletowych getrów które zrobiłam, najpóźniej jutro
dziś znów latanie - przegląd a potem ortopeda, trzymajcie kciuki pliz za papierek
może uda się wieczorem wejść na bb to wam napiszę jak poszło
mikoto ja zawsze miałam w kwietniu zmienione, ale teraz pogoda była taka niepewna, jeszcze drugi samochód został, ale to po dzisiejszym przeglądzie [oby przeszedł, bo jak nie to nie mam do końca tygodnia transportu dla Artura do i z przedszkola :-( ]
morena dobrze że wróciłaś
marys witaj i jak chcesz zostać dopisana do listy, to podeślij do mnie dane:
NICK
imię:
płeć dziecka:
imiona:
termin porodu: x czerwca
heh niedługo będę zakładała kolejną listę - naszych dzieci
nika ja tez mam zadyszkę jak się tylko schylę, ale jestem zdziwiona, bo mimo wszystko jestem bardziej sprawna niż w ciaży z Arturem
a co do wypraw po 30 ;-)
kumpela ma termin z usg na najbliższy poniedziałek, a na majówkę pojechali do wrocka... podziwiam ;-)
paulus ja tez mam bóle "okresowe" wczoraj się bałam że to już, ech trzeba dokończyć pakowanie torby
dmuchawcu ja biorę asparginian extra 3x1 - tam jest po 72 mg w tabletce
dobra lecę na przegląd
miłego dnia
animaldris scopolan jest bezpieczny i tani, mi ginka wytłumaczyła że to to samo co buscopan, tylko buscopan był badany pod kątem ciąży i jest drogi, a scopolan jest tani, więc im się badań nie opłaca robić dlatego piszą że nie powinno się używać
ja i w pierwszej i w drugiej ciąży długo jechałam na scopolanie
co do kremu na żylaki to nie wiem